Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Van bent egy kapszulás gép. Nespresso Vertuo. Szerencsére alig találni hozzá kapszulát.
Otthon kotyogót használok, azután a kapszulás nekem egy rémálom.
Gondolkodtam már azon is, hogy veszek egy hordozható indukciós főzőlapot és azon csinálok kotyogósat. Csak azok a fránya tűzvédelmi előírások. -
t256
őstag
Sziasztok,
Hordozható (akkumulátoros) kávéfőzőkkel van valakinek tapasztalata?
Melóban Jura kávégépek vannak szemes Omnia kávéval. Hát..a gyomrom nincs kibékülve vele. Persze midenki más nagy elégedettséggel fogyasztja, ezért keresek alternatív megoldást, hogy tudjak normális őrölt kávét fogyasztani.
Wacaco gépeket nézegettem, valamint alin a Xiaominak van egy pénztárcabarát megoldása. -
t256
őstag
Sziasztok,
Az utóbbi 15 évben kotyogóst használok. 1 személyes Moka express-ből van itthon kettő darab. Érezhetően nem made in Italy egyik sem. Az egyiknek szorul a menete, ali tudom szétszedni, a másiknak a tetején lévő fekete fogónak a csavarja le volt lazulva. Csavarhúzóval visszatekertem, de a csavar feje teljesen szétnyíródott.
Egy egy személyes G.A.T. és egy Pezzetti van most használatban. Előbbi már jó pár éves, utóbbi új, de nem fogja sokáig bírni.
Jelenleg melyik márka és típus ajánlott, amit nyugost szívvel meg lehet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest