- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12197 üzenetére
Én azoktól biztossan nem vásárolok
-
fecke78
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12195 üzenetére
most akartam én is venni , nem volt a közértben , de volt tej 600.- ért ezek megint meghülyültek
-
-
.-..-.
tag
Sziasztok.
Sorry, ha butasagot kerdezek, de letezik barista tej hagyomanyos tehentejbol?
Kerestem, de csak kokusz, szoja es hasonlo novenyi forrasbol szarmazo tejet talaltam. -
iatti
aktív tag
válasz
sherlock82 #12186 üzenetére
rég volt...még a 90-es évek. pilóta rayban kb.30-40körül ment, mi meg felszaladtunk veszprémből a reiter ferencbe lévő fotex nagykerbe. ha jól emlékszem 18-ért elhoztuk.
-
válasz
sherlock82 #12186 üzenetére
Napszemüvegért az rendben van, de ezek a kamu kézműves kínai műszálas "selyemsálak" vicc kategória. A sok hülye meg viszi mint a cukrot. Kb 1000 forintot ér.
-
válasz
sherlock82 #12182 üzenetére
…. a méregdrága sálaival
-
d@vee
őstag
Ha érdekel valami és ezek az egyének (akik amúgy egy egy témában tényleg elmélyültebben) tolják, tuti nem tőlük nézem meg.
Mogyorósit az Apple bemutatói stb...tették ismertté, azokban jó is volt az elején. Mióta minden szart is csinál még annyira sem nézem mint előtte.
De van így egy rakat ilyen videós, akit anno egy vasárnapi gép előtti uzsinál szivesen megnéztem, mára senki nem maradt. -
d@vee
őstag
válasz
headhunter86 #12172 üzenetére
Sajnos több ingyfluenszert is feldobott a net pár héten belül, mindegyik épp "baristáskodik". Gondolom egymást másolják annyira nincs már téma ami eltartsa őket.
Ettől függetlenül szivesen elmennék egy ilyen egy napos tanfolyamra. -
-
válasz
RetepNyaraB #12175 üzenetére
Tóth Tibi azert elegge kompetens kaves arc (o kezelte a sarga gaggiat). A tobbi resze pedig
-
válasz
Húztam a szám, hogy na Dallmayrhez megy be a ritka ütnivaló arc, gratulálok. Aztán kiderült, hogy az arc még sokkal ütnivalóbb, mint kezdetben gondoltam.
A Dallmayres srácok viszont a kezdeti tikkelős-vállrángatós ipse után meglepően kompetensek voltak és nem beszéltek hülyeségeket, sőt. Kár, hogy Ütnivaló Arcba minden infó kár. -
skilleeer
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #12162 üzenetére
ha érdekel egy téma és beleakarom magam ásni, rendesen akarom csinálni, akkor a következőképp teszem (például):
felütöm a google keresőt
beírom: -prohardver kávé
-billentyűzet ajánló prohardver
-egér prohardver.. stb stb
sehol máshol nincs még egy ilyen platform ahol MAGYARUL/INGYENESEN elérhető ilyen mélységű, mennyiségű információ..
s igen, így kötöttem ki egy Keychron Q5-nél
ec3-cw egérrel
finom eszpresszót tudok főzni
és még sorolhatnám...
itt is megerősödött az a tény, hogy az olcsó nem biztos, hogy a végére olcsó lesz, illetve nem a legdrágább a legjobb.
minden topikban fellelhetők az adott szakma mesterei akik már végigjárták az utat helyettem.. köszi nektek -
tuzpenge
őstag
válasz
Az a csóka lassan már minden volt csak akasztott ember nem.....
-
headhunter86
senior tag
Magyarósi Csaba úgy látom elég amatőr koffeinista, szóval ezt a videóját bátorkodom megosztani itt.
Számomra érdekes volt úgy nézni ezt a videót, hogy már értem is miről beszélnek, mi miért van. -
-
válasz
RetepNyaraB #12168 üzenetére
hmm, ez a Lagom Casa érdekes. csak gondolom mire ide eljut, addigra lesz vagy 200k huf
-
Mikor először próbáltam slow feedinget és nem pancsoltam össze, úgy telement, mint a vasreszelék, ha mágnesre rakod. Alig lehetett kivakarni. Aztán hagytam a slow feedinget a 'csába, de egy spricc víz nem árt neki szerintem. Ha nálad nem kavar be, akkor maradjon úgy!
Most porszívóztam ki a késeket, szétszedve és elég redvás lett két év alatt, de ez amúgy semmit nem érződött az ízén. 🤷Úgyis lecserélem Lagom Casára, ha kijött a 65mm késes verzió. Annak még árt is a víz, annyira jól kiad magából mindent állítólag.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12165 üzenetére
majornál is vizezed? én nem szoktam, pedig szenet darálok. a mininél meg a nicsénél szoktam.
-
válasz
MC Pite #12161 üzenetére
Dizájnos, kérdés milyen hőtartása van.
A feltöltődést nem tudom, de hát a spricnizés 99%-ban eléggé alap. Egy másodpercet vesz el az életedből. Csak a hardkór kedvéért👹
Persze ha dózerből őrölsz, az más. Marad a sepregetés.Sped@Korfu olasz (velencei) fennhatóság alatt volt sokáig, az olasz kv kultúra teljesen alapértelmezett. Szóval igen, ott jót lehet inni.
Mondjuk én szeretem a török kv-t, sőt, ha lehet mindig olyat kérek görögöknél. De kinek a pap... -
MC Pite
veterán
Úgy tűnik, mintha a passioncaffes kívül papír zacskók nem, az avx-es műanyagok meg segítenék a kávé feltöltődését. Azok sose tapadtak fel, ezek meg igen.
Lehet ilyen összefüggés? 🤔
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12162 üzenetére
hardkórról már rég lepattantam, meguntam a f.ngf.részelést. nem írom ki, mert egyeseknél kicsapja a biztosítékot. én csak meghúzom itt magam a kis gadzsámmal meg a mazzeremmel. nem ajánlgatok se pukszkrint, se nyitott karokat.
-
MC Pite
veterán
Sziasztok,
Kollégának kellene nyitott szűrőkar meg szűrő.
Tetszik ez a dizájn, van ellenevetés, vagy javasolt alternatíva Dedicához?
[link]
Jó a mostanikape klónnalszimpla kosárral alig látni a lefolyást, amúgy nagy összegeket nem szánnék rá.
Ha valamelyik kosár nagyon tuti (közepesen világos és közepesen sötét vonalon), és nem drága, max azt, de a 1-2 ezres cafe gagával is elégedett vagyok. -
Sped
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #12155 üzenetére
Ah, ennyiért nem fogok venni, jövőre úgyis megyünk megint, akkor majd szétnézek ilyen szemmel is, köszi a tippet
addig meg beszerzek vmi olcsót.
#12154 fecke78
Nekem nem volt bajom a kinti kávéval, sima capuchinót is ittam, de a freddo és a frappé jobban esett a tengerparton, be kell valljam.Amúgy a kávézás ott is nagyon trendi, legalábbis Korfun biztosan, tele vannak a városok modern, fitalos kávézókkal, reggelizőhelyekkel. Kellemes meglepetés volt.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12158 üzenetére
bevonzod őket ide a kotyeszek-dedikák topikjába.
persze ha nem lennénk itt páran, szerintem csendes lenne az amatőr szakág.
-
válasz
kchris78 #12153 üzenetére
Hát ja, csak ez egy majd' milliós gép.
Ha van beépített nyomásszabályzó kit (vagy kézi dugattyús a masina), kézzel oldja meg az ember, néhány év tapasztalatával a háta mögött
Ha puccos gépe van, amin minden szart is be lehet állítani és amúgy kezdő, akkor meg jól elvész a részletekben. Továbbra sem gondolom amatőr topik témának.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #12155 üzenetére
Bár,ez olyan habot csinál,amit a Freddo Espresso/Cappuccinoba is raknak,meg áll kb a tetején a hab, én a kézi mixerrel nem tudtam ilyen kemény habot csinálni.
-
kchris78
veterán
válasz
RetepNyaraB #12151 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül, annak hogy az előfőzésnek mi a szerepe az talán még nem annyira hardkór
.
-
Sped
aktív tag
Sziasztok!
Görög nyaralásról hazérve kedvet kaptam házi frappé készítéshez (term. ehhez csak Nescafé).Tippek hogy milyen mixelőt érdemes hozzá beszerezni? Ahogy megfigyeltem a készítésnél elég magas fordulaton verették, tehát az ilyen kézben megfogós elektromos tejhabosítók gyengék lehetnek kávés hab létrehozásához.
-
válasz
Viiktor1989 #12145 üzenetére
Helló, ezzel a kérdéssel nyugodtan átmehetsz a hardkór topikba, mielőtt itt fibrillálna a közönség
-
headhunter86
senior tag
Köszi, egy 350-es kiöntőt használok. Úgy érzem elég az én szintemre (még).
Igen, a mennyiség azért alakult így, mert kipróbáltam a gyári szimpla kosarat és a tej mennyisége maradt, így abban kevés lett.
A másodiknál amúgy szerintem jó a mennyiség, csak kicsit meglötyköltem már és kiült a peremére.
Tudom sokat kell még finomítani, de az hogy már valami van nekem az is óriási csoda.
-
válasz
headhunter86 #12148 üzenetére
Kétféle kiöntő kell, egy 360-as amiben felgőzölsz és egy 600-as amivel öntesz. Az elsőnél alá, a másodiknál fölé lőtted a tej mennyiségét. De alakul
-
headhunter86
senior tag
Köszi, ezt néztem ki én is! Lassan rendelek is, meg egy szimpla 10g-s kosarat is.
Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és jön egy ilyen 12db-os babtartó is: link
Így elég 1x kiméricskélni az adagot. Pár hét alatt tele lettem mindenféle kávés hülyeséggelViszont 1-2 nap alatt végre mennek a latte artok. Mármint az én szintemen, mióta ráéreztem a tejre azóta sima liba.
Most már csak tudatosan kell csinálni és még sokat gyakorolni, de én már ezeknek is nagyon örülök. Már kezdtem azt hinni nekem ez sose fog sikerülni. -
fecke78
senior tag
Allegro magyarországon is elérhető lesz
-
d@vee
őstag
válasz
headhunter86 #12129 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, én ezt a brazilt ittam AVX-től: Brazil Santos
Nagyon ízlett, mondjuk ez volt az első kávém amit kézi örlő+bottomless filterrel csináltam. -
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.Lelit Biancaval kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Mit jelent pontosan a Pre Infusion illetve low flow, azt láttam videóban,hogy be lehet állítani, hány masodperc legyen alacsony nyomáson ez,de magára a kávé babra milyen hatással lesz az ízek alakulásánál,pl egy Gaggia Classic gép összehasonlítása esetében
-
-
kmarci25
veterán
válasz
wolfman #12138 üzenetére
Duplához, AVX. Szimplát nem látok, bár azért nagyon nem kerestem. Aliexpress, temu. Én odaadnám az enyémet, de az 54 mm-es.
-
tuzpenge
őstag
válasz
menyhartlevi #12141 üzenetére
Ettől amit én árulok 1000x jobb. Nézd meg a hirdetésem!
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #11969 üzenetére
Erről esetleg van valakinek véleménye?
A héten megint akciós 22k-ért.
-
Jolida
tag
válasz
RetepNyaraB #12139 üzenetére
Szerintem fogalomzavar lehet:
őrleménytartó == szűrő -
-
wolfman
veterán
[link] ???
Someone? -
headhunter86
senior tag
Ma végre úgy érzem lesz ebből valami. 🌷
Azt hiszem érzem, hogy hogy kell ezt. Hiába a rengeteg videó, ha egyszerűen nem érez rá magától az ember.
Ráadásul pont szimplát főztem. De 13g belement, szóval azon az 5g-n már nem múlik, szerintem maradok a duplánál. Vagy talán még az AVX-es precíziós szimpla kosarat kipróbálom. -
-
fecke78
senior tag
válasz
RetepNyaraB #12132 üzenetére
köszi
-
frank04
tag
Sziasztok,
Ilyen Gaggia bottomless szűrőtartóba bármelyik 58mm-es kosár belemegy?
Pl IMS Lelit - E61 10-12g 58mm-es Precíziós Szűrőkosár
Vagy okkal írják bele, hogy a szűrőtartó Gaggia, a kosár pedig Lelit?
Egy 18g VST kosárt használok 58.5mm-es tamperrel, milyen egyenes falú 10 gramm körüli kosár van, ami kompatibilis a szűrőtartóval és a tamperrel?
Köszi. -
válasz
fecke78 #12131 üzenetére
Pulycaf nagyon jó, kávézsírra. Néhány havonta, vagy mikor ránézésre kezd redvásodni a felsőszűrő, akkor vakszűrőzve (de ha használsz szűrőhálót+papírt (puckscreen+filter) sose lesz zsíros. Vízkőre nem jó, oda citromsav kell. DM-ben fél kiló egy ezres. Kancsós víz alig kövesít, ott inkább magnéziumlerakódás lesz, de ahhoz szét kell kapni a bojlert asszem.
Az őrlőt sose kell granulátumozni, pénzkidobás. Az nagyforgalmú kávézókba való. Mikor nagyon unatkozol, évente egyszer leveszed a késeket és kiporszívózod belülről. Vagy azt se. -
fecke78
senior tag
Ilyen tisztitó tablettám van , automatában használtam , használhatom ezt vagy vegyek port a fej tisztitására .
Illetve a fejet illetve a vizkőmentesitést milyen időközönként kell elvégeznem ?
és az örlő is mikor kerüljön tisztitásra , az a granulátum az megfelelő hozzá ?
Kancsós vizet használok -
-
-
headhunter86
senior tag
válasz
fecke78 #12124 üzenetére
Ali nekem max. másfél hét. Csak olyat kell rendelni, ami 11 vagy 13 napos szállítás.
Holnap lehet kipróbálom én is a szimpla kosarat. Az alja elég szűk és kevés a lyuk rajta, avxen láttam hozzá olyat aminek az alja nem szűkül össze, lehet érdemes lenne olyat rendelnem? -
kchris78
veterán
Én temun vettem rózsafa kart.. 8-9 ezer volt. Nagyon minőségi "ahhoz képest". Szégyenlem hogy mennyi mindent rendeltem temuról és tényleg addiktív, de egyszerűen a "sznobizmusos kávézás-t" (értsétek a megfelelő értelemben) kihasználó árakat nem voltam hajlandó (és mostanság nem is tudtam volna) kifizetni...
10-11gr-hoz csakis egyadagos kosár! Duplásba még fölötte egy csomó víz elfér, sajnos egy főzet tényleg csak akkor lesz jó ha a kosárban annyi őrlemény van amennyi kitölti a teret, mert különben fölötte víz lesz..
Vendégségnek nagyon-nagyon bejött a brazil kávé! (AVX) Muternak kifejezetten, mondta hogy a (refluxos) gyomra meg sem érezte... Gondolkodtunk kicsit mitől lehet, én azt valószínűsítem hogy 11grammot kb 24ml vízzel csapoltam, annyira "tömény" és annyira kevés víz hogy a keserű-ingerlést kiváltó anyagok nem tudnak még kioldódni a vízbe.. (Meg valaki írta hogy ez amúgyis lágy fajta) Főleg ahhoz képest hogy a nespresso gépnél a hosszú kv azt jelenti hogy egy deci vizet tol át a ki tudja mennyi (6-7gr) őrleményen..
Ami kényelmetlen volt hogy ugye egyadagos kosárhoz lőttem be a főzést, nem szedtem elő a duplát úgyhogy 2x5 csapolás némi időbe telt
.
Rugós tamperem olyan hogy körkörös minta van az alján amire van hogy feltapad az őrlemény, zavaró.. Ez meg mitől van? Olajos lett az őrleménytől szépen lassan és az "tapasztja rá"?
-
fecke78
senior tag
válasz
RetepNyaraB #12121 üzenetére
Pont most néztem én is
Nyelet találtam itt -
válasz
fecke78 #12120 üzenetére
Jaa remek. Akkor expolygonon veszel e61 fejet, van fanyelük is. Nem hiszem, hogy pont olíva, de a legolcsóbb kezeletlen diófa nyél is kurvajól fog kinézni egy év fogdosás után. Vagy a megfelelő menetre (pl. M10) lehet különféle fanyeleket venni.
Pl. Mondjuk eezen pont nem írnak profitec kompatibilitást, de e61.
-
fecke78
senior tag
válasz
RetepNyaraB #12119 üzenetére
E61 58mm ből bármi
Gondolom akkor ez jó lehet és ebbe bármelyik kosár jó Pl IMS ami 18 grammos ? -
-
-
fecke78
senior tag
Ilyesmi kart szeretnék nyilván olcsóbbban , tudtok valami helyet merre keresgéljek . Olajfa nyéllel , fém kupakkal , vagy hol tudok csak fejet venni ? Olajfa nyelet találtam külőn .
-
Nyilván várjuk ki a végét, én sem láttam még.
Illetve mindent Kínában gyártatnak és nem ez az érdekes, hanem az adott termékbe került mérnöki munkaóra és a hozzá kapcsolódó minőségbiztosítás. Ahol ez a kettő stimmel szorgoséknál, az rögvest nem lesz a szokásos összelopott, filléres cucc. Csak még mindig olcsóbb, mint nyugaton.
Ha van mögötte egy méretes importőr, akkor a garanciától sem kell félni, mint egy random Ali rendelés esetén. Mondjuk ezt pont nem a normcore-ra értem, ők eléggé kinőtték már magukat normális céggé, Szingapúr ide vagy oda. -
válasz
RetepNyaraB #12113 üzenetére
Persze és mint tudjuk minden kosár is ugyanott készül. Csak mást szitáznak rá.
-
válasz
headhunter86 #12112 üzenetére
Duplát félig tölteni nem kell félnetek jó lesz
Szóval oda szimpla kosár kell :)
Tamper témáról: avx-en lesz rugós (vagy már van..?) ugyanaz a begyártó és techonlógia, aki a normcore-t készíti.
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12105 üzenetére
a 18-as kosárral nem valami nyerő a 11g.
-
MC Pite
veterán
Ach so, azt nem tudtam hogy ezt is ki tudja kompenzálni.
A meglévő gyári úgy van kialakítva, hogy a megfelelő mélységnél szintben van a perem; de ha utólag azt látom mégis félrement (vagy a kis segítségem túlságosan maga felé döntötte), akkor nyomok még egy korrekciósat. -
MC Pite
veterán
Nem tudom indokolt-e a rugós tamper, szerintem várj két hetet, hogy még indokoltnak tartod-e. Nem fél testsúllyal, de rendesen lenyomod, a lényeg hogy párhuzamos/egyenes legyen, oszt kész (szerintem, a legtöbb videóból ezt szűrtem le).
Ezen a lefolyáson amúgy én még egyet zárnék ha 18 sec a nettó lefolyás, ha a nettó 27 akkor ok, de egyet nyitnyi-zárni amúgy is próbáltam mikor már konzisztensen jött le egy kávé, hogy úgy milyen.A18g az több mint duplája az automata gépeknek. Ezért iszok én 99%/ban 10grammot. Nálam kb 3 klikkel kell változtatni a 10 / 16g között.
Én magamból indulok ki, hogy tejjel iszom. De gondolom aki feketén issza, ott is a kevesebb bab a megoldás, max löttyint rá még vizet(?) ha hosszabban szereti.
Másik megoldás talán az, ha egy lágyabb, gyengébb kávét választasz, pl az etióp&brazil kifejezetten ligthos (a kellemes értelemben).Felső papír arra tuti jó, hogy tiszta maradjon a szűrő - nálam ez nem szempont, eltörlöm, plusz egy preinfusiont nyomok a rendes főzés előtt, az leöblíti ha még maradt rajta.
Más: AVX-től egy 80/20as sötét pöris klaszikus kávét is rendeletem a sok afrikai meg közepes arabica mellé. Gondoltam ha túl combos, max ez lesz a vendégeknek a rendes kávé. Legtöbben a keserű erős cuccokhoz vannak szokva ahogy elnéztem, kb a fele vendég kér a lágyabbikból újra, a többi erősebbet.
Igazából kellemesen csalódtam benne, ettől több robustás vagy sötétebben pörköltet nem tervezek venni, de tejjel még egész iható, és erősebb mint a többi, de nem az a *** mint amit a cégnél az automata gépekből szoktam inni hasonló (nyilván nem friss pöris jobb kávéból) fél óráig keserű utóízes vackok, kellemes utóíze van, de majd két deci tejjel ezt most meg nem mondom milyen, majd egy 1:2 cortado setuppal ízlelgetem (ettől kevesebb tejjel nem iszom).
Ilyesmi kávéhoz ha van ajánlott tejes variáció, az is jöhet -
kchris78
veterán
válasz
fecke78 #12102 üzenetére
Ha bszott erős akkor végy vissza a 18grammból (mellesleg ez ócsítja is a főzést). Én 11grammokat szoktam főzni 20-30ml közé kávétól függően és az nekem az optimális mennyiség, abból lehet kevésbé erőset is főzni vagy 18-20ml erőset, ami akár 60ml tejjel higítva is nagyon jó aromás ízt ad... Persze kinek a papné kinek a paplan..
-
fecke78
senior tag
Sikerült a beállitás . Elöször is megnéztem az örlő null pontját utána azt visszavettem 3 állással , és onnét kezdtema teszteket . Ez egyébkén 8 as volt 1 ről indultam .
Fogok venni egy rugós tampert , mert a lenyomásaim biztossan nem egyenletesek ...
Kimértem mérlegen a 18 g babokat ,azokat daráltam le
1,5 örlő fokozat 9mp múlva indul el a kávé , és 27 másodperc után kaptam 40 g kávét , ami se nem savanyú se nem keserű, csak baszott erős nekem még .
Ezt fogom fejleszteni még egy nyitott karral , felső papírral , illetve akkor egy rúgós tamper , és egy fa álvány ...
Nomeg frissen pörkölt kávé beszerzése . -
MC Pite
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest