Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már csak egy utolsó pár kérdés, honnan ismerjük egymást, honnan ismered Drakulát és a többieket a fórumon? Honnan tudod, hogy mondjuk én mit teszek, és mit nem teszek azért, hogy szakmailag fejlődjek? Honnan veszed, hogy én sikertelennek érzem magam? És honnan veszed, hogy bármi, amit itt írtam, összefüggene azzal, hogy sikeresnek vagy sikertelennek érzem magamat? Talán gondolatolvasásból is vizsgáztál a BME-n?
De ha már ennyire csak a veled vitázók személyiségéből akarsz kiindulni, elárulom, hogy én bizony sikeresnek érzem magam, emellett rendszeresen fejlesztem a tudásom szabadidőmben, jelenleg célirányosan, mert ráálltam egy bizonyos irányra (ami részben összefügg a munkahelyi melóval, részben nem). Ugyanezt javaslom mindenkinek, kellő szerénység mellett.
Ennyit magamról, most akkor elolvasod ennek fényében, mit írtam, vagy továbbra is csak tudni véled, mit gondolok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- EAFC 26
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V2 - origami
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest