Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibi826
csendes tag
Sziasztok
2003óta dolgozom informatikában, és most jelenlegi (suliban vagyok)állásom feladva újra bp-re költöznék. Mondanom sem kell milyen körülmények vannak közalkalmazottként, szakmai előrelépés nulla, a bérezés finoman fogalmazva siralmas..
Eddig leginkább microsoft alapú hálózatokat üzemeltettem(plusz néhány linux szervert), 2004-12 között több mint 200 gépből állót, három telephelyen. A szokásos Windows 2008-12 szerveres szerepköröket jól ismerem, sokféle hibával találkoztam már, úgy érzem jól tudom supportálni a felhasználókat, tehát a helpdesk sem áll messze tőlem. De annak idején sok bővítést-hálózatépítést is csináltunk, szóval nem jövök zavarba ha krimpelővel a centi vastag porba térdelve kell a padláson melózni:-) Érdekel még a citrix üzemeltetés, virtualizációs technológiák, információbiztonság.
Tavaly előtt dolgoztam pesten két helyen is, de akkor magán jellegű problémák miatt hazaköltöztem vidékre. Itt nógrádban kihalásos alapon(vagy erős hátszéllel) lehet bejutni a közelebbi versenyszférában működő cégekhez, ezért újra pályázgatok pestre. Úgy gondolom, hogy nem irreális fizetési igényem van, azonban ahol eddig kérték a CV-ben, sehonnan nem kaptam visszajelzést. Nettó 230ezer sok lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest