- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, átnézem mindenképp. Belekezdtem már akkor, csak sok dolog közbejött.
Lenne egy másik kérdésem is:
Tegyük fel, hogy van egy oldalam, aminek van 2 menüpontja. Telik-múlik az idő, a felhasználók használják az oldalt. Aztán úgy látom jónak, hogy azt a 2 menüpontot 5-re bővítem.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a frissített oldalszerkezet eljusson a felhasználókhoz?
Mert sima újratöltésnél ugye csak cache-ből dolgozik, így gondolom, ha "nem muszáj", nem fogja megnézni, van-e újabb source verzió. Így amíg nem tölti le a frissített fájlokat az új menüpontokkal, addig én hiába csináltam meg az 5 menüpontot, a felhasználó csak 2-t fog látni.Hogyan szoktátok, hogyan lehet ezt kezelni? Mi a bevált módszer erre? Van esetleg egy változó, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze, van-e újabb source verzió? De ez így nem lenne teljesen jó, mert ha megcsinálom egyik nap, szeretném, ha másnap már használnák az új fájlokat. Szóval olyan opció kellene (ha van, ha lehetséges), hogy ha módosítok, akkor a következő töltésnél már az új változatot szedje le a kliens.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest