Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardverfogócska a kertben
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mivel még nem vagyok az oldal szerkezetével teljesen kész, nem foglalkoztam a cookie-kkal. Az időjárás-modul optimális működéséhez viszont letárolom a kliensen az eszköz koordinátáit, ezt local storage-dzsal oldottam meg.
"Cookies are primarily for reading server-side, local storage can only be read by the client-side."Viszont amit írtál legutóbb, amiatt kérdezném, hogy ez rendben van-e így?
"Adatkezelési tájékoztatót írni róla alkalmasint jogi rémálom, ha oda személyes adatokat pakolnál. Rendesen csúnyán fog kinézni adatbiztonsági kockázatként."
Ha így nem jó (cookie szerverrel való kommunikációhoz, local storage, ha csak lokálban kell adattal dolgozni), mi alapján tudom eldönteni, hogy mit-hol tárolhatok? Mi a "GDPR-kompatibilis irányelv"?A saját eszközén tárolni a saját helyadatait az adatbiztonsági kockázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Foxpost
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest