Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Nyomtató topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mivel még nem vagyok az oldal szerkezetével teljesen kész, nem foglalkoztam a cookie-kkal. Az időjárás-modul optimális működéséhez viszont letárolom a kliensen az eszköz koordinátáit, ezt local storage-dzsal oldottam meg.
"Cookies are primarily for reading server-side, local storage can only be read by the client-side."Viszont amit írtál legutóbb, amiatt kérdezném, hogy ez rendben van-e így?
"Adatkezelési tájékoztatót írni róla alkalmasint jogi rémálom, ha oda személyes adatokat pakolnál. Rendesen csúnyán fog kinézni adatbiztonsági kockázatként."
Ha így nem jó (cookie szerverrel való kommunikációhoz, local storage, ha csak lokálban kell adattal dolgozni), mi alapján tudom eldönteni, hogy mit-hol tárolhatok? Mi a "GDPR-kompatibilis irányelv"?A saját eszközén tárolni a saját helyadatait az adatbiztonsági kockázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Yoga Pro 9 14IRP8 14.5" 3K IPS i9-13905H RTX 4060 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad X1 Yoga Gen 5
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest