Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mivel még nem vagyok az oldal szerkezetével teljesen kész, nem foglalkoztam a cookie-kkal. Az időjárás-modul optimális működéséhez viszont letárolom a kliensen az eszköz koordinátáit, ezt local storage-dzsal oldottam meg.
"Cookies are primarily for reading server-side, local storage can only be read by the client-side."Viszont amit írtál legutóbb, amiatt kérdezném, hogy ez rendben van-e így?
"Adatkezelési tájékoztatót írni róla alkalmasint jogi rémálom, ha oda személyes adatokat pakolnál. Rendesen csúnyán fog kinézni adatbiztonsági kockázatként."
Ha így nem jó (cookie szerverrel való kommunikációhoz, local storage, ha csak lokálban kell adattal dolgozni), mi alapján tudom eldönteni, hogy mit-hol tárolhatok? Mi a "GDPR-kompatibilis irányelv"?A saját eszközén tárolni a saját helyadatait az adatbiztonsági kockázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Modding és elektronikai kérdések
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Béta iOS-t használók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest