Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem igazán szeretnék sok időt elvesztegetni annak a kezelésére, hogy amíg nem töltenek be a képek a feed item-eknél, addig is látszódjon "valami".
Már megkapták a betöltendő kép méretét, így a helyük "le van foglalva".
Arra gondoltam először, betöltök valami pörgő-forgó ikont, de aztán azt bénának találtam.
Aztán jött az, hogy akkor megcsinálom rendesen egy loading skeleton-nal. Ez el is készült: https://codepen.io/pasztorlaszlo/pen/VwmBKpmViszont sajnos nem úgy kezdtem megcsinálni az oldal felépítését, hogy ezt könnyen be tudnám építeni, így arra gondoltam, leegyszerűsítem a dolgot, és ezt az (ill. ehhez hasonló) animációt simán beállítom a feed item template-jébe háttérnek. Amíg töltődik a kép, megy az animáció, nem "üresen" vár a user, látja, hogy oda töltődni fog valami, aztán betöltődik a kép és kész.
A kérdésem az lenne, hogy "okosak" annyira a böngészők, hogy ha "rá töltődik" a háttére a kép, (azt nyilván teljesen eltakarva), akkor az animációt leállítják, vagy ez a végtelenségig fut a háttérben is tovább, pörgetve a cpu-t, és kezelnem kell valahogy?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyomtató topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest