Hirdetés
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Illetve azt sem vártam el senkitől sem itt, sem máshol, hogy hűde sürgösen helyettem rakjon össze egész weboldalakat, így ezt az atomerőműves példát sem tudom behelyettesíteni az én esetemre.
Nekem bőven az is elég ha támpontot ad valaki egy egy problémára, (ahogy például te is tetted a fenti DOM Content Loadedes példával, ami sajnos nem hozott eredményt ugyan, illetve már a kérdés feltevése előtt is próbálkoztam vele, mégis hasznos megközelítése a segítségnyújtásnak). Nem várom el senkitől hogy helyettem dolgozzon,helyettem írja meg a kódot. Szóval úgy gondolom rosszul látod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest