Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem értem teljesen a mondandód lényegét. Jól működő kódokkal minek jönnék a fórumra? Egy fórumra általában nem működő, nem jól működő kóddal, vagy valamilyen problémával szoktak jönni az emberek. Olyan példával jöttem ide, ami szemlélteti a problémám jellegét, így könnyebben meg tudom rá kapni a választ. Ez meg is történt. Siker. Keresgéltem is a probléma miatt nem keveset, többek között az általad javasolt [DOMContentLoaded] - el is próbálkoztam sikertelenül. Szóval nem látod jól, hogy 0 időt fektetek bele. Nem sok időm van rá ez tény, de szánok a dologra időt azért.
Nem érzem úgy hogy itt akarom megtanulni a programozás alapjait, de én úgy látom, hogy rengeteget tanulok egy egy probléma megoldásából. Ha lesz rá keret és idő, akkor majd elvégzek valamilyen tanfolyamot, mert amúgy érdekel a dolog, mégha néha úgy is jön le, hogy csak kényszerűségből foglalkozom ezzel.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy én itt bárkivel atomerőművet szeretnék építetni. Ha így lenne akkor nem példakódot készítettem volna a problémámról, hanem kiírtam volna, hogy "légyszives rakjátok már össze az egész oldalamat A-Z-ig Kösz" Nem emlékszem, hogy ilyennel jöttem volna itt bármikor is.
Ha mindenki értene mindenhez, akkor nem lenne szükség a fórunokra, mert mindenkinek meg lenne oldva a problémája. Maximum arról lehetne diskurálni, hogy a mai nap is milyen könnyen ment, nem volt probléma egy szál se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Peugeot, Citroën topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest