- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Engedelmeddel írnék néhány feedbacket a kódhoz:
HTML:
A `big` HTML tag obsolete, nem javasolt a használata
<input type="button" /> helyett inkább használjunk <button>-t.
Nem szerencsés, ha a `name` attribútom ugyanaz több input elemnél is, mivel esetleges szerveroldali feldolgozásnál ez azonosítja az egyes elemeket.JS:
var helyett ajánlott let vagy const használata
Személyes preferencia, de szerintem nem mindegy, hogy JS-ből milyen módon kérdezed le a DOM elemeket. Pl. te class alapján teszed, én ezt akkor tenném, ha pl. a class-t akarom módosítani. Ebben az esetben inkábbdocument.querySelectorAll('input[type="checkbox"]')
-ot használnék (így pl. már eleve ki van szűrve minden input, ami nem checkbox).A for ciklus helyett megcsináltam array műveletekkel: fiddle
+1: érdemes jól formázottan tartani a kódot, sokat segít az olvashatóságon (a JSFiddle tudja automatikusan a jobb felül lévő Tidy gombbal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest