Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Sublime, Atom, ezeket alapból nem használnám nagy projektekhez.
Én próbáltam az Atomot, szerintem jobb mint a Sublime. Ha nincs kedvem megnyitni a nagy IDE-t 1-1 gyors dologhoz, arra tökéletesek ezek is. Meg ha ki akarok próbálni valami újat, akkor elszórakozok ezekkel az editorokkal, de amúgy komoly munkára csak normális IDE való. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én próbáltam az Atomot, szerintem jobb mint a Sublime. Ha nincs kedvem megnyitni a nagy IDE-t 1-1 gyors dologhoz, arra tökéletesek ezek is. Meg ha ki akarok próbálni valami újat, akkor elszórakozok ezekkel az editorokkal, de amúgy komoly munkára csak normális IDE való.