- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit hülye kérdéssel fogok felétek fordulni, de szeretnék elmélyedni jobban a java nyelvben, és ehhez lenne pár kérdésem. Eddig c#-ot tanultam, elég sokat megtudtam a wpf-ről és asp.net-ről, viszont mikor ugyan ezt akartam tenni a java-val, akkor nem igazán tudtam eligazodni. Az alapjait még nem is volt nehéz átnéznem, viszont nem igazán értem, hogy mi felel meg a java-nál a wpf-nek vagy asp.net-nek. Találtam sokmindent, de bennem ez még mindig nem egyértelmű. Ha valaki leírná nekem, vagy elég ha linkel bármilyen oldalt, ahol el van magyarázva mégis mire melyik "fajta" java-t kell használni, azt nagyon megköszönném. És tényleg elnézést, ha nagyon hülye kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- iPhone 14 Pro 128GB + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest