Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit hülye kérdéssel fogok felétek fordulni, de szeretnék elmélyedni jobban a java nyelvben, és ehhez lenne pár kérdésem. Eddig c#-ot tanultam, elég sokat megtudtam a wpf-ről és asp.net-ről, viszont mikor ugyan ezt akartam tenni a java-val, akkor nem igazán tudtam eligazodni. Az alapjait még nem is volt nehéz átnéznem, viszont nem igazán értem, hogy mi felel meg a java-nál a wpf-nek vagy asp.net-nek. Találtam sokmindent, de bennem ez még mindig nem egyértelmű. Ha valaki leírná nekem, vagy elég ha linkel bármilyen oldalt, ahol el van magyarázva mégis mire melyik "fajta" java-t kell használni, azt nagyon megköszönném. És tényleg elnézést, ha nagyon hülye kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest