Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Helyettem nem kell elmenni vizsgázni, de levelezőn akkora fos az oktatás és emiatt keresek korrepetálásra tanárokat. Ha itt nem lehet ilyesmit, akkor hol máshol ? Olyan helyre (fórumra) lenne szükségem, amit nem 5-6 éve látogattak, mert pl. az index fórumon a processing több éve halott, néztem a logouton is, ott egyetlen egy hozzászólás volt 2011-ben, a processing.org fórumában meg senki nem tudja megoldani a feladatot.
De nekem nem az kell hogy csinálja meg helyettem ezt vagy azt hanem KORREPETÁLÁS!!! Sajnos évi 400 ezer Ft-os tandíjért nem jár megfelelő oktatás a levelezősöknek. Az iskolát inkább nem nevezem meg egyelőre, de ennyi pénzért többet várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest