- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Üdv!
Javaban egy akasztófa játékot kell csinálnom.
A program nagy része kész, már csak a kép megjelenítése hiányzik, amit én előre elkészített .jpg képekkel oldanék meg, (6 db van) amit a hibázások száma alapján cserélgetek.
Csináltam egy metódust, ami minden karakter megnyomás után lefut, és beállítja a képet a hibák alapján, így néz ki:public Icon faimg(int hiba) {
ImageIcon kep = new ImageIcon();
String elut = " ";
switch (hiba) {
case 0: kep = new ImageIcon("G:\\Netbeans\\Java\\akasztofa\\img\\af_0.jpg"); break;
case 1: kep = new ImageIcon("G:\\Netbeans\\Java\\akasztofa\\img\\af_1.jpg"); break;
case 2: kep = new ImageIcon("af_2.jpg"); break;
case 3: kep = new ImageIcon("af_3.jpg"); break;
case 4: kep = new ImageIcon("af_4.jpg"); break;
case 5: kep = new ImageIcon("af_5.jpg"); break;
case 6: kep = new ImageIcon("af_6.jpg"); break;
}
(Próbáltam direkt kétféleképpen is, de egyikkel se megy a dolog)Ezt lefuttatom minden gombnyomás után:
kep = muvelet.faimg(hiba);
keplabel.setIcon(kep);Nem akarja megjeleníteni a képet, nem tudom mit rontok el
System.out.println-el is megnéztem, a kep megkapja az értéket (elérési utat), de amint lefut, az eredeti fehér kép helyén a keplabel-en semmi nem lesz, a fehér kép is eltünik.Ha szükséges a forráskódot is meg tudom mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged