Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Jah ExtJS-t ismerem. Angular-t meg használtam is behatóbban. Azt reméltem van ezekhez képest valami új hiper-szuper dolog
Igazából saját / családi használatra akarok összedobni egy egyszerűbb webappot és nincs kedvem nagyon designnal szórakozni, de annyira meg igényes vagyok, hogy ne egy plain html oldalt nézegessek. Aztán reméltem hogy van valami cucc, aminél a frontend oldallal nem nagyon kell foglalkoznom, kvázi mint ha .Net WPF-ben csak összedobálom a felületet, aztán egyszerű is, de mégis csak kinéz valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest