Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Igen, köszönöm és a többieknek is. A Package maradt ki. Ezek szerint elfogadhatták volna a válaszaimat.
Bár nincs még tapasztalatom, de ha írok valami programot, akkor én sem jegyzek meg fejből minden nyelvi jellemzőt, hanem utánanézek weben. Ezek szerint állásinterjúra fejből be kell vágni dolgokat.Egy másik kérdésem volt, hogy :
Javaban van-e többszörös öröklődés ?
Azt válaszoltam rá, hogy nincs többszörös. C++ ban volt és van többszörös öröklődés, de ott is nehézségeket jelent a használata, mert ha van egy 'A' osztályod és abból származik 'B' és 'C' osztály, akkor B és C lemásolja magának a memóriába az A tulajdonságait. Majd ezután, ha 'B'ből és 'C' ből akarod örököltetni a 'D'-t, akkor vigyázni kell arra, hogy D-be ne másolódjon le kétszer A-nak a tulajdonságai, mert B-ben és C-ben is megvan.Tehát ezt írtam rá, hogy például ilyen nehézségek miatt a Java-ban nem valósították meg a többszörös öröklődést.
Erre a válaszomra meg szintén azt mondták, hogy nem tudják teljesen elfogadni.
Szerintetek, a ti tapasztalatotokkal mi lehetett volna a helyes válasz ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Napelem
- GL.iNet OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest