Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Megkerestem a kerettanterveket. Ahogy írtad szakos osztály vagytok, szóval a szakközépiskolai kerettanterveket töltöttem le. Ahogy leszűrtem te most 10-es lehetsz (2 év múlva érettségin miatt). Szóval a 10-es tantervet néztem ami két ágazatra szakosodott. Az egyik a programozó másik hálózatos, ahogy én értelmeztem. A programozói szakágon van az algoritmusok és adatszerkezetek valamilyen algoritmusleíró nyelven míg a másikon ugyan ezen a helyen a hálózati kommunikációk. Szóval nem nagyon van meghatározva. Amúgy annak idején 10-ben nekünk C++-t tanítottak, szóval elég régóta van már ez a rendszer. A lényeg az, hogy érettségin a kód működését illetve a felépítését ellenőrzik okos emberek, ugyanis emelt érettségit jobb esetben kijelölt iskolában végzed ahol hozzáértő emberek ellenőrzik. Ha korszerűbben oldod meg mint ahogy amúgy tanultad nem fognak megbuktatni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- EA Sports WRC '23
- Konteó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest