- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
norbert1998 #7419 üzenetére
Megkerestem a kerettanterveket. Ahogy írtad szakos osztály vagytok, szóval a szakközépiskolai kerettanterveket töltöttem le. Ahogy leszűrtem te most 10-es lehetsz (2 év múlva érettségin miatt). Szóval a 10-es tantervet néztem ami két ágazatra szakosodott. Az egyik a programozó másik hálózatos, ahogy én értelmeztem. A programozói szakágon van az algoritmusok és adatszerkezetek valamilyen algoritmusleíró nyelven míg a másikon ugyan ezen a helyen a hálózati kommunikációk. Szóval nem nagyon van meghatározva. Amúgy annak idején 10-ben nekünk C++-t tanítottak, szóval elég régóta van már ez a rendszer. A lényeg az, hogy érettségin a kód működését illetve a felépítését ellenőrzik okos emberek, ugyanis emelt érettségit jobb esetben kijelölt iskolában végzed ahol hozzáértő emberek ellenőrzik. Ha korszerűbben oldod meg mint ahogy amúgy tanultad nem fognak megbuktatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest