- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- OLED monitor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
norbert1998 #7419 üzenetére
Megkerestem a kerettanterveket. Ahogy írtad szakos osztály vagytok, szóval a szakközépiskolai kerettanterveket töltöttem le. Ahogy leszűrtem te most 10-es lehetsz (2 év múlva érettségin miatt). Szóval a 10-es tantervet néztem ami két ágazatra szakosodott. Az egyik a programozó másik hálózatos, ahogy én értelmeztem. A programozói szakágon van az algoritmusok és adatszerkezetek valamilyen algoritmusleíró nyelven míg a másikon ugyan ezen a helyen a hálózati kommunikációk. Szóval nem nagyon van meghatározva. Amúgy annak idején 10-ben nekünk C++-t tanítottak, szóval elég régóta van már ez a rendszer. A lényeg az, hogy érettségin a kód működését illetve a felépítését ellenőrzik okos emberek, ugyanis emelt érettségit jobb esetben kijelölt iskolában végzed ahol hozzáértő emberek ellenőrzik. Ha korszerűbben oldod meg mint ahogy amúgy tanultad nem fognak megbuktatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kuponkunyeráló
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest