- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Szeretném inicializálni az alábbit:
JetBrains IDEA + Maven + PrimeFaces + jBoss.Már hajam kitépem, mert egyszerűen képtelen vagyok egy ilyen project-et legalább a "hello world"-ig eljuttatni. Az eddig legjobb eredmény, hogy Maven kivételével ment minden, de akkor meg a PrimeFaces p: tag-ekkel nem tudott mit kezdeni a deploy, mivel Maven ekkor nem volt, a függőségeket nem tudtam behúzni. Szétolvastam már az internetet, találtam is példát, olyat is ami letölthető forrást ad, de azzal sem vagyok előrébb, az output üres, pedig változtatás nélkül letoltam. Próbáltam Tomcat-et is, azzal totális kapufa voltam.
Kicsit vakon vagyok még a Java világában, bocsi ha szakmailag nem helyes a fogalmazásom. Tehát magyarul: hogyan kezdjek egy java projektet, amiben PF-et szeretnék használni, és legalább odáig el tudok jutni, hogy kiírjak egy betűt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest