- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Gaming notebook topik
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
.scheduleWithFixedDelay(runnable, 0, 30, TimeUnit.SECONDS); szerintem.
Na igen, ez máris szebben mutat. Bár ez esetben az egység TimeUnit.MILLISECONDS lesz. Csak hogy okoskodjak is már.

-
DNReNTi
őstag
Fú, én egyszer már csináltam ilyet, asszem a Thread.sleep() metódussal késleltettem. Mondjuk az tuti, hogy ettől van szebb megoldás is, de anno a "működikosztjó'van" kód megfelelő volt.

-
DNReNTi
őstag
Látom senki nem írta le normálisan külön posztban a végső megoldást.
Amúgy majdnem következetesen írtad a components szót componenets-nek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#7837) Oppenheimer: me' mé', mit tud? Nem láttam még.

"appéication"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
Nos, ne küzd! Max, kinyírod a böngésződet.
Hagyom így öt szálon, így is perfekt.
Köszi azért. -
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Selenium tesztet szeretnék futtatni párhuzamosan több szálon Chrome-ban. A dolog kiválóan működik 5 szálig, de ha mondjuk 10-et indítok, akkor pár perc alatt meghal 5 böngésző a 10-ből JavaSocket Exception-nel:
"No buffer space available (maximum connections reached?)"Találtam rá infót, hogy ez a Windows 7 egy hibájának tudható be, van rá hotfix, de nekem nem javult meg tőle.
Windows7, JDK 8.31, Selenium 2.44 (próbáltam korábbival is, ugyan ez).Tapasztalt valaki hasonlót? Nem nagy gond egyébként, elég az 5 szál is bőven, csak kíváncsi vagyok mi az oka, mit rontok el? Köszi!
Szerk: typo
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok
Az alábbi kód megértéséhez kérnék segítséget:
Forráskód:
package proba;
public class NewClass {
static void aa(int i) {
i++;
}
static void bb(Integer i) {
i++;
}
static void cc(int[] i) {
i[0]++;
}
static void dd(int[] i) {
i = null;
}
public static void main(String[] args) {
int a = 9;
Integer b = 9;
int[] c = {9};
int[] d = {9};
System.out.println(a);
aa(a);
System.out.println(a);
System.out.println("-------------------------------");
System.out.println(b);
bb(b);
System.out.println(b);
System.out.println(c[0]);
cc(c);
System.out.println(c[0]);
System.out.println(d[0]);
dd(d);
System.out.println(d[0]);
}
}
Eredmény:
run:
9
9
-------------------------------
9
9
9
10
9
9
BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)6. helyen miért 10 szerepel, míg a többi helyen csak 9?
Segítséget előre is köszönöm!Fain beszédes változó és metódus nevek.

Egyébként azért szerepel 10 mert a cc metódus inkrementálja az átadott paraméter tömb első elemét. Így lesz a 9-ből 10.
Szerk: typo.
-
DNReNTi
őstag
Őszintén szólva annyira nem jó ez a feladatkiírás. Én konkrétan nem is értem, hogy milyen null hozzárendelésre gondol.
Csak tippelem:
car = null; //car nyilván egy Car objektum -
DNReNTi
őstag
Hola,
Szeretném inicializálni az alábbit:
JetBrains IDEA + Maven + PrimeFaces + jBoss.Már hajam kitépem, mert egyszerűen képtelen vagyok egy ilyen project-et legalább a "hello world"-ig eljuttatni. Az eddig legjobb eredmény, hogy Maven kivételével ment minden, de akkor meg a PrimeFaces p: tag-ekkel nem tudott mit kezdeni a deploy, mivel Maven ekkor nem volt, a függőségeket nem tudtam behúzni. Szétolvastam már az internetet, találtam is példát, olyat is ami letölthető forrást ad, de azzal sem vagyok előrébb, az output üres, pedig változtatás nélkül letoltam. Próbáltam Tomcat-et is, azzal totális kapufa voltam.
Kicsit vakon vagyok még a Java világában, bocsi ha szakmailag nem helyes a fogalmazásom. Tehát magyarul: hogyan kezdjek egy java projektet, amiben PF-et szeretnék használni, és legalább odáig el tudok jutni, hogy kiírjak egy betűt?
Köszi!Bakker. Rossz verziószámot írtam a JSF2 függőségeknez.
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Szeretném inicializálni az alábbit:
JetBrains IDEA + Maven + PrimeFaces + jBoss.Már hajam kitépem, mert egyszerűen képtelen vagyok egy ilyen project-et legalább a "hello world"-ig eljuttatni. Az eddig legjobb eredmény, hogy Maven kivételével ment minden, de akkor meg a PrimeFaces p: tag-ekkel nem tudott mit kezdeni a deploy, mivel Maven ekkor nem volt, a függőségeket nem tudtam behúzni. Szétolvastam már az internetet, találtam is példát, olyat is ami letölthető forrást ad, de azzal sem vagyok előrébb, az output üres, pedig változtatás nélkül letoltam. Próbáltam Tomcat-et is, azzal totális kapufa voltam.
Kicsit vakon vagyok még a Java világában, bocsi ha szakmailag nem helyes a fogalmazásom. Tehát magyarul: hogyan kezdjek egy java projektet, amiben PF-et szeretnék használni, és legalább odáig el tudok jutni, hogy kiírjak egy betűt?
Köszi! -
DNReNTi
őstag
Hola,
Állásinterjúm lesz frontend pozícióra, egy cégnél ahol java-t használnak. A frontend része miatt nem is aggódok, de a java miatt igen. (Belső info: lesz szó java-ról az interjún). Na most van egy bő heten a randevúig, kérdés: hogyan rázzam gatyába magam java-ból addig? Ajánlott olvasmány, doksik, szoftverek, bármi?

Thx. -
DNReNTi
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy a try catch mit takar?
Ej. Nem kéne ezt mán' php által tudni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Nem találok megoldást a neten a következőre:
Selenium segedelmével próbálok lementeni egy táblázatot. A getText() csak a sima szöveget adja vissza, nekem az lenne a tökéletes, ha az xpath-al megtalált táblázatot egy az egyben, HTML formában adná nekem át, tehát együtt a table, tr, td tag-ekkel. Lehetséges ez, vagy xpath-al be kell járni az egész tábla összes mezőjét? :/
Köszi!Done: .getAttribute("innerHTML");.
Hátha valakinek segítség. -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Nem találok megoldást a neten a következőre:
Selenium segedelmével próbálok lementeni egy táblázatot. A getText() csak a sima szöveget adja vissza, nekem az lenne a tökéletes, ha az xpath-al megtalált táblázatot egy az egyben, HTML formában adná nekem át, tehát együtt a table, tr, td tag-ekkel. Lehetséges ez, vagy xpath-al be kell járni az egész tábla összes mezőjét? :/
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Vicces képek
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- Új - MacBook Pro M5 Chip 14" 10C / 10C / 16 GB RAM / 512 SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Új - MacBook Pro M5 Chip 14" 10C / 10C / 32 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - Konzolok és Tartozékok javítása, moddolása, karbantartása
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Lian Li HydroShift II LCD-C 360N (Fanless) vízhűtés, fehér
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi azért.