Hirdetés
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az a helyzet, hogy kissé már unom ezt a "nyavalygást", ami itt egyesek részéről az utóbbi időben itt felmerült. Miért nincs operator overload, miért nincs lambda, miért van null és társai. Annak idején talán én írtam pár mondatot arról, hogy nem túl jó ötlet, hogy más programnyelvek "okosságait" próbálják beépíteni a Java-ba kontroll nélkül, mert a felhasználók nyavalyognak. Megnézik a Pythont, a JS-t, a Perlt, a C#-t és jaj de jó lenne, ha lenne...közben meg a nyelv eredeti logikájához semmi köze. Legutolsó kedvencem a default implementációk interfészben...de erről is már volt vita errefelé

Emberek, this is Sparta (this is Java)!! Kedvenc C++ tanáromtól annak idején megkérdeztem, hogy van-e nyelvi támogatás a C++-ban a közvetlen ősre(super vagy parent). Azt mondta, hogy nincs, de a C#-ben van. Ha kell, akkor használjam azt. Ennyi.
Nah zártam a mai dühöngésemet

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest