Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az a helyzet, hogy kissé már unom ezt a "nyavalygást", ami itt egyesek részéről az utóbbi időben itt felmerült. Miért nincs operator overload, miért nincs lambda, miért van null és társai. Annak idején talán én írtam pár mondatot arról, hogy nem túl jó ötlet, hogy más programnyelvek "okosságait" próbálják beépíteni a Java-ba kontroll nélkül, mert a felhasználók nyavalyognak. Megnézik a Pythont, a JS-t, a Perlt, a C#-t és jaj de jó lenne, ha lenne...közben meg a nyelv eredeti logikájához semmi köze. Legutolsó kedvencem a default implementációk interfészben...de erről is már volt vita errefelé

Emberek, this is Sparta (this is Java)!! Kedvenc C++ tanáromtól annak idején megkérdeztem, hogy van-e nyelvi támogatás a C++-ban a közvetlen ősre(super vagy parent). Azt mondta, hogy nincs, de a C#-ben van. Ha kell, akkor használjam azt. Ennyi.
Nah zártam a mai dühöngésemet

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Képregény topik
- eBay
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest