Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Valahol el kell kezdeni és mivel suliba ilyet nem tanítanak, ezért első körbe az ilyen netes tutorialokat nézegettem, de azt én is leszűrtem, hogy nem az igaziak, már ha egyáltalán működnek.
Suliba belenéztünk kicsit JPA-ba, de amúgy csak SE volt.
Majd most utána akarok nézni a memory profiling-nak meg az alkalmazás szerverek konfigurálásának, mert az, hogy én localhost-ba elszórakozok egy projectel az oké, de ha ez éles project lenne, akkor gondolom számítana memória használat, skálázhatóság és még nem tudom mik.
Még fél évig suli mellett nem tudok menni melózni, ezért addig marad az itthoni tanulgatás, mert érdekel a java ee világa.És miből lenne érdemes tanulni a netes tutorialok helyett? Álljak neki olvasni az igencsak hosszú hibernate és spring doksit?
Ha már szóba jöttek a design pattern-ek párat mondanátok, amiket érdemes lenne tanulgatni, használni ebben a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest