Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone #6238 üzenetére
Valahol el kell kezdeni és mivel suliba ilyet nem tanítanak, ezért első körbe az ilyen netes tutorialokat nézegettem, de azt én is leszűrtem, hogy nem az igaziak, már ha egyáltalán működnek.
Suliba belenéztünk kicsit JPA-ba, de amúgy csak SE volt.
Majd most utána akarok nézni a memory profiling-nak meg az alkalmazás szerverek konfigurálásának, mert az, hogy én localhost-ba elszórakozok egy projectel az oké, de ha ez éles project lenne, akkor gondolom számítana memória használat, skálázhatóság és még nem tudom mik.
Még fél évig suli mellett nem tudok menni melózni, ezért addig marad az itthoni tanulgatás, mert érdekel a java ee világa.És miből lenne érdemes tanulni a netes tutorialok helyett? Álljak neki olvasni az igencsak hosszú hibernate és spring doksit?
Ha már szóba jöttek a design pattern-ek párat mondanátok, amiket érdemes lenne tanulgatni, használni ebben a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest