Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evilskati
    aktív tag

Nem igazán értem mit csinálsz. Azt mondod, hogy az ingatlan osztályból származtatod a lakás osztályt, de akkor miért állítod statikusra az ingatlan osztály LinkedHashSet-jét? Elég volna protected/public-ra írni az addRezsi(...) metódust és látná a lakás is, akkor pedig a konstruktorban csak annyit kéne csinálnod, hogy addRezsi(...). Ha külön-külön ingatlanok és lakások léteznek akkor miért statikus a listád és a metódusod, hogy fogod visszakeresni, hogy melyik ingatlanhoz melyik rezsi tartozik? :U Akárhogy is, ez így nem lesz jó.
    Tekintve, hogy ma nagyon ráérek elkészítettem a programot, nálam tökéletesen fut:
    Program.java
    Ingatlan.java
    Lakas.java
    Rezsi.java

Nem túl gyönyörű a kód, tudom, de legalább működik. :DDD :R

Szerk.: (#4652) evilskati - Ehhhh, ha nem felejtettem volna el frissíteni az oldalt... :W Amúgy mi volt a megoldás?

Először is köszönöm, hogy megnézted, és elkészítetted! :) Így belegondolva jogos a fejetfalbaverős smiley az elképzelésemre, a megoldás pedig az volt amit írtál, elhagytam a statikusságot, és csak egyszerűen meghívtam az addRezsi metódust :D Kicsit túlbonyolítottam először azt hiszem. Az volt a problémám, hogy akkor akartam beaddolni, mikor még nem létezett a lista, felcseréltem a metódus hívásaim sorrendjét, és így már jó.

Köszönöm még egyszer!

Új hozzászólás Aktív témák