Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is ilyen SAX-okat szoktam látni. Tagváltozók, hogy éppen milyen tagen belül jár a parser, aztán a startElement, characters és endElement metódusokban összeturmixolva a mindenféle esetet lekezelő logika; bonyolultabb esetben egy stack még előfordul. Eztán elindítod a parsert az XML-re, végigdarálja, a callbackjeid meghívódnak és a legvégén örülsz, ha minden kitöltődött rendben.
Ehhez képest a StAX fordítva működik. Amikor parsolsz, te lépteted folyamatosan a következő tokenre (iterátor), és az aktuális token típusától, nevétől, stb. eldöntheted, mit csinálsz - akár félbe is hagyhatod a feldolgozást.
De ami fontosabb, a parsert szabadon megoszthatod több metódussal, amik egy adott elemet tudnak feldolgozni. Az előző példakód úgy nézne ki, hogy if fák helyett vannak parseFirstName, parseLastName, stb. metódusaid, amik a startElementtől az endElementig elvégzik a dolgukat.
És eközben teljesítményben nem rosszabb. Itt egy jókis stackoverflow kérdés, amit reggel olvasgattam amikor a kérdésemet elkezdtem.
Példát most nem tudok írni, mert dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest