Új hozzászólás Aktív témák
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy elkezdeném a szakdolgozatomat megírni.
A tervezésben szeretném kérni a segítségeteket.Téma nagy vonalakban:
Egy windows operációs rendszeren futtatható alkalmazás.
A program a felhasználók felé példa edzésprogramokat képes megjeleníteni, amiben a gyakorlatok pontos leírása szerepelne, illetve pontos ismétlésszámok, stb....
Ezen felül táplálkozással kapcsolatos információkat is megjelenítenék.
Lehetőséget szeretnék biztosítani a felhasználó által elfogyasztott ételek kalóriájának a rögzítésére. Ez úgy lenne egy szép megoldás véleményem szerint, ha lenne egy adatbázis, amibe berögzítésre kerülnének az ételek kalóriaszámai és ezt a későbbiekben a felhasználó saját magának tudná bővíteni.(előzetesen néhány étel kalóriaszámát rögzíteném, tehát nem üres adatbázissal indulna, vagy ha van ötletetek arra, hogy már meglévő adatbázisból honnan tudnék átemelni kalória értékeket, akkor azt is megpróbálnám).
Szeretnék egy edzésnapló részt ahová rögzíteni lehetne az edzés során végrehajtott gyakorlatok során használt súlyok nagyságát illetve az ismétlések számát.
Szeretnék majd grafikonokat is megjeleníteni, de egyelőre ezekkel foglalkoznék amit leírtam. Ti hogyan indulnátok el? Milyen adatbázist használnátok? Mit tanácsoltok?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest