Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bggmnd
csendes tag
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Egy java windows alkalmazást készítek Java FX használatával.
Szeretnék tőletek kérni segítséget abban, hogy mi a legegyszerűbb és legszebb módja annak, hogy az egyik menüre kattintva egy tájékoztató szöveg jöjjön be néhány képpel? Nem tudom, hogy mibe rakjam a szöveget, hogyan építsem fel, stb...Köszönöm szépen
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy elkezdeném a szakdolgozatomat megírni.
A tervezésben szeretném kérni a segítségeteket.Téma nagy vonalakban:
Egy windows operációs rendszeren futtatható alkalmazás.
A program a felhasználók felé példa edzésprogramokat képes megjeleníteni, amiben a gyakorlatok pontos leírása szerepelne, illetve pontos ismétlésszámok, stb....
Ezen felül táplálkozással kapcsolatos információkat is megjelenítenék.
Lehetőséget szeretnék biztosítani a felhasználó által elfogyasztott ételek kalóriájának a rögzítésére. Ez úgy lenne egy szép megoldás véleményem szerint, ha lenne egy adatbázis, amibe berögzítésre kerülnének az ételek kalóriaszámai és ezt a későbbiekben a felhasználó saját magának tudná bővíteni.(előzetesen néhány étel kalóriaszámát rögzíteném, tehát nem üres adatbázissal indulna, vagy ha van ötletetek arra, hogy már meglévő adatbázisból honnan tudnék átemelni kalória értékeket, akkor azt is megpróbálnám).
Szeretnék egy edzésnapló részt ahová rögzíteni lehetne az edzés során végrehajtott gyakorlatok során használt súlyok nagyságát illetve az ismétlések számát.
Szeretnék majd grafikonokat is megjeleníteni, de egyelőre ezekkel foglalkoznék amit leírtam. Ti hogyan indulnátok el? Milyen adatbázist használnátok? Mit tanácsoltok?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Battlefield 6
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest