Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
fatal` #10796 üzenetére
Sziasztok,
Elnézést kérek, ha ez nem pont ehhez a topichoz kötődik, ezért off-ba teszem.
Segítséget szeretnék kérni, tanácsot a tapasztaltabb Java fejlesztőktől, interjú jelentkezéssel kapcsolatban.
Szoftverfejlesztésben 2.5 év tapasztalatom van, ebből ipari környezet 2év.
Ebből Java fejlesztésben 1 - 1.5 év tapasztalat. Karrieremet mostantól Java fejlesztéssel és ahhoz kötődő technológiákkal képzelem el.
Most nyit a városunkban irodát egy szoftverfejlesztő cég, akiknek Budapesten már van irodájuk ~350 fős fejlesztő részleggel.
Java és azon belül Spring fejlesztőket keresnek. A Seniorok után már kevesebb tapasztalatú embereket is elkezdtek keresni. Springgel még nem foglalkoztam, de 1 hete már elkezdtem tanulni és szeretnék sokat fejlődni, Standard Java tudásom folyamatosan fejlődik, angol nyelvvel pedig folyékony tárgyaló szinten vagyok.
Felhívtam a HR részlegüket és azt mondták, hogy adjam be a CV-t, de kicsit azt éreztem, hogy csak azért mondják, hogy minél több emberről legyen adatuk és azzal nem veszítenek, ha plusz egy ember beadja, mert az a biztos.
Mit javasolnátok, hogyan lenne érdemes érzékeltetni a CV-ben, hogy bár nem látnak tapasztalatot Springről, de tényleg érdekelne és fejlődni szeretnék benne és így Java-ban is ?
Azon aggódok, hogy ha nem érzékeltetem a CV-ben, akkor fel sem hívnak, nem hívnak be, mert nincs Spring tapasztalatom és alap Java-ból is kicsit több tapasztalat kellene.
köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest