- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
#68216320 #10728 üzenetére
Csak annyit tudok a prjektedről, amennyit most leírtál róla, így lehet, hogy valamit félreértek.
1. Én most microservice bűvkörökben élek és a selfcontained alkalmazás a kedvenc, vagyis semmit sem vágok, cserébe viszont pici a cucc, és nincs benne ui. Természetesen a komponensek közti kommunikációt megvalósító DTO-kat, külön, közös projektbe teszem, hogy mindegyik komponens ugyanazt lássa.
Ha látod értelmét a vágásnak (mert mondjuk több egymástól eltérő modul is használná), akkor vágj. Ha nincs értelme, akkor ne vágj. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy túl korán vágsz és később szívsz, hogy hát lehet, nem is ott kellett volna, ajaj.
A több UI, több modul felállás szimpi.2. A tesztet. Nincs hibátlan osztály. A tesztet. Leginkább párhuzamosan. TDD. Mondtam már, hogy a tesztet?
Amúgy meg a te dolgod, ahogy jobban esik. Főleg, ha a teszttel kezded.
3. Ha valami nem komplex, én nem frameworközök, mert csak megköti a kezet, lassít, bonyolít. Amúgy passzolom a kérdést, nem tartom magam frontend gurunak. Persze lehet az, hogy mondjuk valaki csak az angulart ismeri és semmi mást, neki érezhetően könnyebb dolga lesz abban megcsinálni, mint szenvedni egy fura jsp-vel.
4. Ne származz le.
Oké, hogy a nyelv megengedi, de attól még nem jó.
Én nem osztom azt a nézetet, hogy ami úgy néz ki mint egy kacsa és olyan hangot ad ki, mint egy kacsa, az egy kacsa. [link]
Az egy másik osztály.
Ha mégis van némi közük egymáshoz, akkor még a composition-t tudom elképzelni, vagyis az osztály egy tagja lesz a meglévő cucc, és az osztályod csak az értelmes mezőket engedi ki az apiján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Tea
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest