- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
#68216320 #10728 üzenetére
Csak annyit tudok a prjektedről, amennyit most leírtál róla, így lehet, hogy valamit félreértek.
1. Én most microservice bűvkörökben élek és a selfcontained alkalmazás a kedvenc, vagyis semmit sem vágok, cserébe viszont pici a cucc, és nincs benne ui. Természetesen a komponensek közti kommunikációt megvalósító DTO-kat, külön, közös projektbe teszem, hogy mindegyik komponens ugyanazt lássa.
Ha látod értelmét a vágásnak (mert mondjuk több egymástól eltérő modul is használná), akkor vágj. Ha nincs értelme, akkor ne vágj. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy túl korán vágsz és később szívsz, hogy hát lehet, nem is ott kellett volna, ajaj.
A több UI, több modul felállás szimpi.2. A tesztet. Nincs hibátlan osztály. A tesztet. Leginkább párhuzamosan. TDD. Mondtam már, hogy a tesztet?
Amúgy meg a te dolgod, ahogy jobban esik. Főleg, ha a teszttel kezded.
3. Ha valami nem komplex, én nem frameworközök, mert csak megköti a kezet, lassít, bonyolít. Amúgy passzolom a kérdést, nem tartom magam frontend gurunak. Persze lehet az, hogy mondjuk valaki csak az angulart ismeri és semmi mást, neki érezhetően könnyebb dolga lesz abban megcsinálni, mint szenvedni egy fura jsp-vel.
4. Ne származz le.
Oké, hogy a nyelv megengedi, de attól még nem jó.
Én nem osztom azt a nézetet, hogy ami úgy néz ki mint egy kacsa és olyan hangot ad ki, mint egy kacsa, az egy kacsa. [link]
Az egy másik osztály.
Ha mégis van némi közük egymáshoz, akkor még a composition-t tudom elképzelni, vagyis az osztály egy tagja lesz a meglévő cucc, és az osztályod csak az értelmes mezőket engedi ki az apiján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest