Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone #10564 üzenetére
Konkretizálom a dolgot.
Ez itt az új verzió aminek már private ctor van. A 6.2-es verzióban még nem volt private. Van egy saját ComponentUtils osztályunk amit vagy 5 éve írtak és ebből a fent linkelt osztályból került származtatásra. Mivel akkori verzióban még nem volt private a ctor így ebből nem volt gond... Most, hogy új verziót húztam be...szembesültem a változással... Tehát valamikor régen kiterjesztésre került ennek az osztálynak a funkcionalitása és azért kapott azonos nevet, hogy ez legyen használva mindenhol. Ugyanúgy static metódusok vannak benne... Viszont a fenti változás miatt ez a helyzet már nem tartható, de a korábbi funkcionalitásra is szükség lenne, meg a mostanira is. De ezt öröklődéssel már nem lehet biztosítani...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest