Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videószerkesztés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én anno úgy tanultam, hogy a model-ben kizárólag "nyers" adatok szerepelhetnek. De akkor persze lehet, hogy rosszul emlékszem. Megkoptak az emlékeim sajnos a hosszú kihagyás után.
És akkor az ID hogy nézzen ki? Legyen mondjuk csak getter hozzá, setter nem és a konstruktorban adjak mondjuk az ID-nak értéket kizárólag?
Ha a service rétegben van egy addCar akkor ugye ott még nincs ID-m. Tehát kellene egy ID nélküli konstruktor. Ha DAO-ból jön vissza adat, akkor ott már van ID, tehát kell egy olyan konstruktor is.
Ez így biztonságos? Nem szeretném, ha kivülről lehetne az ID-t variálni. Vagy rossz a gondolatmenet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest