Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HI-FI
tag
Üdv!
JavaFX projektet kellett elkészítenem egyetemi beadandó feladatnak.
Egy telefonkönyv alkalmazást csináltam, ami kontaktokat tárol.
A kontaktok tárolásáról Apache Derby adatbázis gondoskodik, amivel az a gond hogy JDBC-t használ.
Mint utólag kiderült csak JPA-t lehet használni vagy JSON/XML-ben tárolni az adatokat.
Vasárnapig kaptam haladékot, de nagyjából képtelen vagyok addig megoldani.
Szóval ha valaki sos tudna segíteni nekem, természetesen nem ingyen, akkor jelentkezzen kérem és privátban megbeszéljük a dolgot.
Nem hinném, hogy túl nagy feladat lenne annak aki ért hozzá.
Mert összvissz van egy TableView 3 oszloppal és ezeket kellene eltárolni mondjuk JSON-ben, mert az tűnik az opciók közül a legegyszerűbbnek. Csak én még sohasem találkoztam vele és az idő szűke miatt nincs lehetőség a sikertelen próbálkozásokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest