Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Hogy lehet eltávolítani az itunesről letöltött alkalmazásokat? Sehol sem találom
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
redbullinger #6196 üzenetére
[itt] mindent megtalálsz.
-
redbullinger
csendes tag
és a jailbreak az mi???
"szoftverfrissítés", vagy mi???
-
xxman
senior tag
valaki nem válna meg touchátol ezért?
http://hardverapro.hu/apro/fullextras_psp_adok_ipod_touchot_keresek/hsz_1-50.html
nekem elég csupaszon a touch USB se fontos!! lehet karcos minden 1g 2g 3g 8g 16gb 32gb akármi csak működjön -
Stifler93
tag
válasz
redbullinger #6193 üzenetére
Hy
Sztem 1 órát töltsd aztán mehet akármi.
Legjobban akkor jársz ha veszel egy Wi-Fi routert kb 5 ezer Ft-ért, és így otthon is akkor netezel a Touch-on amikor kedved tartja. De ha nincs rá pénzed, akkor: [link] -
redbullinger
csendes tag
hello mit kell csinálni a touchal miután megvettem ???
(sokáig tölteni...stb.?)
és hol lehet velve internetezni(tudom h ahol van wifi) de pesten hol van wifi???kávézókon kívül.... meg plázákon kívül mert oda nem nagyon járok
-
xxman
senior tag
valaki nem válna meg touchátol ezért?
http://hardverapro.hu/apro/fullextras_psp_adok_ipod_touchot_keresek/hsz_1-50.html
nekem elég csupaszon a touch USB se fontos!! lehet karcos minden 1g 2g 3g 8g 16gb 32gb akármi csak működjön
-
xxman
senior tag
leeate nekem lenne touchoz (CSAK 1Gshez)
Töltő (eredeti apple gyártmány)
5Kba hirdetem de viheted 4be is ha kell -
leeate
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet ipod touchhoz olcsón kapni olyan hálózati töltot, ami nem vágja tönkre a készüléket? Elegem van már, h mindig be kell kapcsolnom a gépet, ha fel akarom tölteni. -
Mtt
tag
Úgy néz ki kicsit lemaradtam, de elolvastam reggeli bemelegítő gyanánt a Mobilaréna iPad-dal foglalkozó írását és mondhatni lehidaltam. Láttam már erről korábban pletykákat, de mind 1000$ körüli összegről beszélt, most ennek a feléért...
Remélem fél éven belül eljut hozzánk is és mondjuk a megérkezése után egy évvel használt-piacon már ha 70k körüli áron lehet majd venni, akkor nekem is lesz. -
Stifler93
tag
Sziasztok
Egy csomó tört játék van a Touch-omon. Az lenne a kérdésem, h ha találok a neten egy adott játékból frissebb verziót és azt feltelepítem, akkor megmarad-e az előző verzió mentése (savegame).
-
Shodan
őstag
csak most nézem milyen királyul néz ki ez az új NUDE tok :[link] lehet lecserélem a régit erre majd idővel.
-
CoryLopez
csendes tag
Nah megvan az iTouch...
Milyen tapasztalataitok vannak az iTouch tokokról-fóliákról? Esetleg van javaslatotok, mit érdemes beszerezni?
SwitchEasy Neo vs. iSkin Vibes... én ezeket néztem... -
Bling95
őstag
NINCS 4.0
viszont ez az IPad egész tetszetős 500 dodó nem is olyan vészes
-
Stifler93
tag
Tudja vki, h hány óráig fog tartani ez az Apple Event?
-
Bling95
őstag
Sztetek lesz ma este 4.0 ?? Márvárom. Amekkora hype vanmár megint van gy olyan érzésem hogynagy durranás lesz...
Kövi orán biosz doga
-
8nemesis8
veterán
2.generációs és 3dik között külsőre nincs különbség ugye?
Tehát mondjuk ami fólia jó 2Gra az jó 3Gre is nem? -
Mtt
tag
válasz
redbullinger #6158 üzenetére
De!
-
redbullinger
csendes tag
ugye a legújabb touch az a 3g.
vagy nem? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gond egy touch-al...
A gond a következő... Semmi baja nem volt egy darabig, majd egyik pillanatról a másikra, a tulaj nem tudja, hogy hogyan, de lett egy nagy karc a kijelzőn, és a kijelző elszállt, tehát teljesen fehér (viszont lehet vele zenét hallgatni, ha vakon el tudsz navigálni vele addig)...
Mit lehet tenni? A kijelzőn fólia volt, ugyhogy az vmit felfogott a karcból, de annak a levétele után is még látszik...
Képeket nemsokára kapok, majd megosztom őket itt is...
Mi lehet a gond? Megéri egyáltalán próbálni gariztatni, vagy ha attól van a gond (márpedig mivel az előtt még csak fagyni sem fagyott, biztosan, hiszen JB sem volt rajta sosem), akkor teljesen esélytelen, mert ha szétszedik úgyis kiderül? -
zsofi...
csendes tag
Hello!
bestmarkt-tól rendelt már valaki, vagy van valami infótok róla?
Előre is köszi a választ! -
Mtt
tag
Az én konfigomon (2001-ben vettük a gépet
) nagyon lassú az iTunes ezért ezt vagy őt használom (a másodikat egy PH!-s srác írta), nem tudom kinek van még rajtam kívül 1,6-os procija...
Én olyan lejátszási lehetőséget keresek, ami a régi hifimen volt, hogy amikor hallgatok valami már előre berakom az utána következő pár számot, amit akarok majd. Gondolom van ilyen, csak még nem találtam meg.
-
redbullinger
csendes tag
köszi
-
hdcsaba87
aktív tag
Hello.
Albumfotokat hogy tudok berakni?
Lehet olyan Playlistet csinálni, hogy a Playlist főmenüjében az előadó neve szerepeljen, és ha belépek akkor az összes ipodon lévő albuma? -
Mtt
tag
válasz
Csapi007 #6144 üzenetére
Kérdés milyen belépőárral jön az új és mennyivel csökkenti a 3g árát...
@redbullinger: Ha nem akarsz sokáig várni a vásárlással akkor a 2g 16GB-t javasolnám, nem csak azért mert most egy ilyenről írok, hanem azért is, mert ez kapacitását és árát tekintve a legoptimálisabb, persze a használtpiacon körültekintve. 3g-t inkább 32GB-s verzióban vennék, ha elég neked 8GB akkor is 2g használt jó állapotú, szerintem... Ha meg nem szereted a használt cuccokat akkor...
3g 32GB
-
Csapi007
veterán
válasz
redbullinger #6142 üzenetére
Várhóan ősszel jön a következő generáció.
Ha JB-zett és nem teszed meg a kellő lépéseket akkor lehet. -
redbullinger
csendes tag
ja és még:
a touch lehet vírusos??
-
redbullinger
csendes tag
hello
ebben az évben bizos, hogy kijön az új itouch???
mert nem tudom h megvárjam-e??vagy vegyem meg a 3g-t
köszi
-
tomika1001
csendes tag
Érdekes ez a képernyőm elkezdtem én is nyomkodni és egy kicsit baloldalon alul és felül is be lehet nyomni és kattan egy picit.
-
kriSii
csendes tag
Hali! Az összes táccsnak úgy van a garija h. beviszem a legközelebbi iStyle-ba és vmi szám alapján már vágják is?
Nagykerből kapnám és akk nem csak a nagykerbe tom érvényesíteni ugye? -
Shodan
őstag
Ja és közbe amit keresek, olyan lockscreen app, amibe van calendar, news rss és day-night time, tehát mikor kel fel a nap, és mikor sötétedik.Tud ilyet valaki?
-
Shodan
őstag
Most kersegélet cydiában egy- két dolgot és megtaláltam közbe hogyan lehet állítani az auto-brightness.
Tehát hogy egy idő után mondjuk ne az auto-lockot tegye rá, hanem csak vegye lejebb a fényerőt.
Az a baj hogy kell hozzá winterboard,de mindegy feltettem, a progi neve meg advanced preferences. Még egy csomó jó kis dolgot lehet benne állítani. Ajánlom mindenkinek. -
-
=WiNTeR=
senior tag
Üdv mindenkinek! Egy 3 Generációs 32gb-os Touch-ot szeretnék venni a közeljövőben, csakhogy a garanciával nagyon nem vagyok tisztában. Néztem gianni bazárját, ahol jó áron lehetne kapni a készüléket, csakhogy nem tudom hogy kapok-e hozzá számlát és garancialevelet, és ha igen akkor egy esetleges garanciális ügyintézésnél a világgarancia hazai képviseleténél (mely tudtommal az iStlye) elfogadnák-e, tekintve hogy nem kiskerbe vásároltam? A másik kérdésem is ide kapcsolódik, mely nem más mint hogy a kiskerben csinálnak-e valamit ahhoz, hogy az Apple oldalán a gyártási szám alapján az egy éves alap garancia elkezdődjön? Köszönöm.
-
generic
senior tag
Erre tud valaki valamit mondani?
Tegnap vettem vaterán 45ér egy 3 hónapot használt iPod touch 2g 16gb-ot. Bedugtam, feltelepítette. Eddig minden oké. Utána felraktam neki az iTunest és amikor elindítottam a progit és rádugtam a gépre az ipodot utána a gép kék képernyő megjelenése után újraindult
És akárhányszor bedugom ezt csinálja..de csak az itunes telepítése után. -
Spirit
őstag
Sziasztok! Szeretném, ha megnyugtatnátok a következőben. Decemberben vásároltam a családnak 3 db 8gb-os ipod touch-ot számtech kiskerből. Eddig 2-őt fogdostam, és mindkettőnél észrevettem, hogy az üveg bal alsó sarkánál el van engedve a ragasztás, és emiatt be lehet nyomkodni kicsit. Szabad szemmel nem is látszik a dolog, század mm-ekről van szó, csak érződik, és mikor nyomkodáskor eléri a ragasztás helyét, kopog az üveg szép halkan. Nem tudom hogy írjam máshogy. Leejtve nem voltak. Nem kicsit idegesít a dolog. Lehet ebből valamilyen probléma? Mivel mindkettőnél ugyanaz a jelenség, lehet, hogy ez normális?
-
skiny83
aktív tag
Hello! Ma sikeresen tönkretettem a gondosan felépített touchomat. Olvasás helyett kattintottam, és sikeresen feltettem a 3.1.2 es szoftvert. Csodálatosan eltüntette mindenemet (témák, alkalmazások, cydgetek). Gondoltam megcsinálom újra. De beletekintve a fájlrendszerbe megtaláltam a régebbi könyvtáraimat. Minden duplán van! Nem tudom ennek van e köze ahhoz hogy az itunesban az szerepel hogy 7 giga a kapacitás! Mindenkinek 7 giga??? (persze a 8 gigás tulajok közül)
Namost a reset/ erase all contents and settingsel teljesen le tudom gyalulni a touchot? Olyan lesz mintha a gyárból jött volna?
-
xxman
senior tag
válasz
Csapi007 #6112 üzenetére
En 1gm jailbreakeltem de rosszul ezert haverom leszedte netrol a nem hivatalos 3.1.2 ammit aztan restoroltam a hivatalosra es nettwl ninvs gaz. Sztem breakelt 2.2.1 en aztan dfubol rakj ra custom firmwaret 3.1.2ot(neten fenn van) majd restorold aztan blackrainnel tord fel es hibatlan lesz minden plusz jailbreakelted is
-
iSonic
addikt
Lenne egy oltári nagy kérdésem.. van egy iPOD Touch 2G-m, na most az van, hogy a 2.21-es szoftverével a drága gyönyörűen rákapcsolódik bármilyen WPE-PSK titkosítású vagy egyéb wifi-re.. ha felrakom rá a 3.0-at esetleg a 3.1.2-et, akkor rákapcsolódik, de csak tölt és tölt és tölt aztán nuku.. 2.21-enél meg pikk-pakk és bent a honlap esetleg az időjárás.. stb. végülis az lenne a kérdésem, hogy ezt a problémát, hogyan tudom elhárítani, vagy orvosolni :/, mert arénában a drága "SZAKK" almások kinevettek.. és elkezdtek nekem osztani az észt, mint akinek most lenne életében egy almás cucc a kezében..
-
xxman
senior tag
Sziasztok!! Lenne egy kérdésem , tudom jó hogy táccs forumon teszem fel de szerintetek megéri az h én adok egy ipod táccs 1g 8gb 3.1.2 jailbreakelve egy PSP Slim 2000 + 8gbs kari + usb ami szintén flashelt
-
CoryLopez
csendes tag
Hi! Sztem nem valószínű!December közepe óta alig lehet kapni. A 8GB-os mostmár elérhető szinte mindenhol, de a 32GB-os továbbra sem.Az ára pedig stagnál, vagy emelkedik (pedig a dollár-forint nem nagyon mozog).
Én 3-4 hete szeretnék egy 32GB-osat beszerezni (viszonylag jó áron), de eddig sikertelenül... -
skiny83
aktív tag
válasz
zsoltke #6106 üzenetére
A linket megnéztem, de ott még csak nem is említi hogy jó lenne iphonehoz. Az ára meg szerintem elárulja a minőségét is, másrészről ha kompatibilis és müködik akkor nyertél, ha meg nem akkor legalább nem buktál nagyot. de ha úgy alakul hogy veszel mindenképp jelezd hogy milyen.
Mtt: hm milyen jó izlésed van
-
zsoltke
tag
sziasztok! Esetleg ezt próbálta már valaki? Itthon a Metro-ban lehet kapni 3300 Ft körüli áron, de nem tudom milyen lehet a minősége, mert semmi magyar infót nem találtam róla neten. köszi az észrevételeket!
-
xxman
senior tag
Sziasztok!! Lenne egy kérdésem , tudom jó hogy táccs forumon teszem fel de szerintetek megéri az h én adok egy ipod táccs 1g 8gb 3.1.2 jailbreakelve egy PSP Slim 2000 + 8gbs kari + usb ami szintén flashelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest