Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise7
tag
Újra problémám akadt. Akárhányszor rádugom a gépre a Touch-ot, a gép mindig kékhalállal elszáll. Az iTunest már újra raktam, de semmi sem változott. Ötletek?
-
Kommy
veterán
A különbségek le vannak írva az első hsz-ban azt nem szeretném újra leírni.
Touch-ban nincs gps, kamera, telefon funkció, mikrofon, nincs, némító gomb. A sleep gomb a másik oldalon van, és a touchon az alján van a fülhallgató kimenet. Vékonyabb mint az iphone. Kb ennyi a különbség. -
máyköl
veterán
Sziasztok!
Ipod Touch-ot készülök venni. A kérdésem: A legegyszerűbb, I.generációs Touch miben más, mint a II., III. Genereációsoktól?
Valamint miben más a Touch, mint az Iphone? Nincs benne kamera, és nem lehet vele telfonálni, ezt tudom, még valami esetleg?Van egy E61i Nokiám, ha ezt eladom, jöhet a Touch. Ha valakit érdekel csere, jöhet privi.
Köszi előre is!
-
gauscas
csendes tag
Témát telepitettem az ipod touch 3g-n és hírtelen kikapcsolt. Bekapcsoláskor le akartam futtatni a blackra1n-t de semmit sem csinált (csak a gyerek képe volt a kijelzőn egy ideig majd ujra az itunes-t kérte). MIt tudok csinálni?
kösz
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Remélem nem túl nagy pofátlanság
[Garanciális 8gb touch eladó] -
Stifler93
tag
iTunes újratelepítéssel és újrabootoltatással probléma megoldva
-
beni18
tag
-
Stifler93
tag
Sziasztok
Óriási segítségre van szükségem, kétségbe vagyok esve. Van egy jailbreak-elt iPod Touch 3G 32GB-om, 3.1.1-es szoftverrel. Ma reggel újrabootoltattam, előjön a szokásos kép, h dugjam rá iTunes-ra, de hiába dugom be a kábelt, azt írja ki a Windows, h az eszközillesztő szoftver telepítése nem sikerült, az eszközt nem lehet felismerni. Eddig simán be tudtam akármikor bootoltatni... Ja és az iTunes se látja.
Most mit tegyek???
-
Raptor69
csendes tag
[Készül az iPhone Java motor]
(Akkor valószínűleg lesz iPodon is.) -
Kommy
veterán
válasz
Blaise7 #6581 üzenetére
Nincs citromailes fiókom, de gondolom elég egyértelműek amiket be kell állítani.
először is Setttings --> mail --> Add Account --> Other --> Add Mail Account
Name: Neved
Address: e-mail címed (valmai@citromail.hu)
password: jelszó
description azt írsz amit akarsz
Save gombot megnyomodKiválasztod, hogy imap/pop (imapnál rajta maradnak a levelek a weben is)
pop3:
incoming mail server
host Name: pop3.citromail.hu
username: e-mail címed /vagy csak a @ elötti rész
password: elvileg ki van töltve márimap:
incoming mail server
host name: imap.citromail.hu
username / password: ugyan az mint pop3-nálpop3/imap
outgoing mail server
hostname: internet szolgáltató smtp szervere
username: szintén az internethez tartozó
password és ez is -
Blaise7
tag
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az e-mail fiók beállításához. Citromailes regisztrációm van, ehhez valaki letudná írni, hogy mit hogyan kell kitölteni?
Előre is köszi! -
Tomi 16
őstag
Sziasztok!
Nálam most jelentkezett az első probléma.
Lényegében annyiról lenne szó hogy ujra raktam a winfos 7-et és amióta újra raktam azóta Ezt!!
írja ki.Eléggé elkeserítő számomra,mert eddig semmi bajom nem volt. de most már minden SYNC után ezt írja ki.
Valaki tudna nekem ebben segíteni előre is Köszönöm!
Üdv:Tomo
-
xxman
senior tag
miér ne létezne?
-
gixivo
tag
Létezik 3gen 16GB iTouch?
-
xxman
senior tag
szerintem annyival nem jóbb a 2g...
megéri 28ba... ha nem akarsz hangosan zenéthallgatni (ami nem is olyan hangos) és hangerőgombok hiánya hidegen hagy és nem zavarja zsebedet az a +1miliméter akkor az 1G is tökéletes... nekem is az van -
Ap3x89
aktív tag
28 ért megéri 1gen es touchot venni?
-
Ap3x89
aktív tag
ha e-bay ről rendelek egy toucht az hogy működik és mennyire megbízható? vett már valaki így?
-
Ap3x89
aktív tag
a touchoknál is van olyan mint az iphone nál hogy ha teljesen lemerül akkor csak hálózati töltővel lehet "feléleszteni"?
-
xxman
senior tag
ÜDv! A klónok a fülesnél(ha van) a feliratoknál a kijelzőnél és az itunes használatn ál bukik meg (ez ugyanis nincs
)...
Érdekesség!
Nem akarom saját baromságaimmal bombázni a topicot de:
Vizbe esett az iPodom (touch)
ha te is igy jártál tedd a következőt : Tedd rizsbe hagyad állni 3napot.
elvittem szervizbe ahol kitisztitották , de mivel ugy nézett ki nem indul be ezért ez ingyenes volt.de ez fontos mivel ha nem lesz kitisztitva akkor szétrohad az egész és véglek K.O.
ezek után haza mentem töltőre raktam hágha... villan a kijelző , ezek után raktam itunesra
ami iphone -nak fogja fel és mint kiderüllt DFU-modba (ezért nincs képernyő , és ezért hitték azt h halott)
másnap este bekapcsoltam ... 5perc fehér világitás majd akkora számokkal mint ami a kisfenit órán van számokat kezdett el kiirni nagyon gyorsan a kijelző feléig....
majd elvittem egy GSMbe ahol 5Kba bebootolták és most jól szuperál
szval ami fontos : RIZS,Tisztittatás,Mázli -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Honnan lehet elsőre megkülönböztetni az iPod klónokat az eredetitől? Pl iPhone-nál a levehető hátlap a bukta.Nano-ra gondolok inkább, de sima iPod topik nem valami aktív.
-
Scorpio06
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a 2G-s iTouch-ommal.
Le szeretnék törölni pár cuccot róla, de iTunes-en belül, és a készüléken belül sem tudom. Amikor rajta hagyom az ujjam az ikonon nem kezd el rezegni, és nem jelenik meg az X a bal felső sarokban, ezt nem tudom, hogy miért. -
bejmuller
aktív tag
Helló.
Ha Fedora-ra felteszem a wine-os itunes-t akkor fogok tudni zenét rátolni az iTouchra?
Vagy esetleg egyéb lehetőség?
Jailbrakelt 3.1.2-es firm van rajta, első generációs. -
mrThomi
addikt
nekem is volt ilyen de én nem jb-ztem.itunsban restor-áltam de akkor ugyebár ugrik rola minden. sajnos sehogyse javult meg csak restore
más:nektek is porosodik a kijelzö alatt?? nekem már nagyon látszik...mit lehet tenni ellene vhogy kitakartiani, esetleg vmi pod tok létezik? köszi
-
Ap3x89
aktív tag
a 2g-S +S 3G-S touchot mi alapján lehet megkülönböztetni egymástól, ezek között hardware ileg nagy a különbség?
-
Gabor90
csendes tag
Nincs valakinek ilyen után gyártott dokkolója?
Arra lennék kíváncsi, hogy ebbe bele lehet e rakni az ipodhoz kapott dock adaptert. Mert ha csak úgy simán bele kell állítani az úgy érdekes.. -
Sann81
csendes tag
Sziasztok!!
szeretnék kérni egy kis segítséget:
Ipod touch 2g
3.1.2Az lenne a gondom hogy Cydia-n keresztül telepített alkalmazások nem indultak el
Mi lehet a gond??
Azért nem értem mert 1 hete még simán jól ment minden
kb 2 mp után kilépElőre is köszönöm
-
kriSii
csendes tag
iPad-ba se raktak flash támogatást...szerintem iPod-ba se fognak egy jó darabig!
Ha lenne akkor lehetne minden flash jatékkal játszani neten ... kevesebb app.-ot vennének az emberek! -
Dr.Burn
őstag
Biztos volt mar kerdes.
Nem lehet valahogy megoldani hogy pl. a tv2.hu oldalon levo videokat is letudja jatszani a keszulek(ipod 2g uj fw-s) ?
-
Davey7
senior tag
Van egy 1G-s touchom, mióta 3.1.2 van az van rajta törve. Mostanában mitha kicsit belassult volna mert mikor megnyomom a sleep gombot nem rögtön kel fel hanem elgondolkozik 1-2 másodpercig és csak utána. Ez normális? Egy restore gyorsítana rajta, vagy nem?
Csak vagy 8-10 kis app van rajta, cydia-ból meg csak a lock calendar és az SBSettings.
-
xxman
senior tag
Valaki tudna segíteni?
Irtam ide a forumba nem is olyan régen h vizbe esett 1gs touchom...()
nemkapcsoltbe de kiszáritottam rizsbe (!) és elvittem szervizbe ahol ingyen kitisztitották teljesen de azt mondtak hogy halott mert nem kapcsol be stb.... szomorúan mentem haza... nem adtam fel töltőre raktam ahol a kijelző villant egyet(!) Hoppá mondom ez még él... ráraktam itunesra ami felismerte mint iphonet a windows meg DFU modba ismerte fel...él...de nem tom használni ... segitsen vki PLZ! -
-
Ap3x89
aktív tag
MC086LL/A ez egy touch gyári száma ez szerintetek milyen generációs, hogy lehet megállapítani?
az usaban vett készüléket itthon is lehet gariztatni ha baj van vele? -
Ap3x89
aktív tag
a touchból a 3. generáció most a legújabb? a hozzá vehető tv kábel mennyire működik jól mert itt a forumon belül találtam jót is meg rosszat is róla
-
Ap3x89
aktív tag
nem tudjátok lehet valahol kapni olyan matricát a hátlapra amin feket ésegy apple logo van rajta nem mindnefél minta meg zászló?
ha tudtok egy linekt is pls ha lehet akkor magyart köszi -
Ap3x89
aktív tag
touchot ha jb elem akkor lehet rá rakni mindenféle cuccot ingyen? meg ehhez is van ilyen szifon szerű cucc mint iphonehoz ahonnan le lehet szedni a dolgokat?
multitasking van rajta pl játék közben tudok zenét hallgatni?
és rázással lehet számot váltani?
remélem ez még nem sérti a szabályzatot ha igen akkor töröljétek pls köszi -
Raptor69
csendes tag
Igen támogatja a Nike+ ot.
Van rá gépelős program. Alapból is van a notes, mondjuk nem annyira szerkeszthető.
A Bluetooth stereot is támogatja.
Akksi csere bolttól függ, ha szerencséd van innen onnan 6ér lehet beszerezni+csere, de olyan 8 körül van.
iPhone hátlapja nem, de lehet rá venni (iPod touch kemény tok).Üdv: Rapi
-
Kommy
veterán
hát erre nem tudom pontosan a választ, de meg kell nézni, hogy a beállításokban van e olyan menüpont, ha van akkor támogatja.
Van office csomag rá például: Quickoffice
3.0-ás firmware-től igen, de csak erre használható a bluetooth, alapállapotban
aksicsere passz
valószínűleg van, az iphoné nem jó rá -
Ap3x89
aktív tag
második generációs touchal kompatibilis a nike+ ?
és van rá olyan program amivel wordbe lehet gépelni?
és támogatja-e a stereo bluetotthos füleseket?
és mennyibe kerül benne aksit cseréltetni?
van rá olyan rápattinthatós hátlap mint az iphone 3g re vagy esetleg az is jó rá?
előre is köszi a válaszokat! -
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok. Egy buta kérdés: adott egy wifi-s router, ami sikeresen oszt el chello-s netet egy asztali gépnek és egy notebook-nak. Ha érkezik egy ipod touch, akkor azt ugye minden további nélkül rá tudom "aggatni" harmadiknak a router-re? Mintha egy második notebook lenne.
Előre is köszönöm. -
maczoi
csendes tag
Köszönöm, működik
-
Liudvikas
tag
egy kis problémám akadt az iTunes-szal...
az egyik számítógépen szinkronizáltam itthon, de nem az én gépem.. a zenéim nagy részét onnan tettem az ipodra, és a saját gépem itunes-a azt mondja, hogy leformatálná a mostanit, és rárakja azt a kemény 2 albumot ami az enyémen van...nincs rá valami lehetőség, hogy ne innen is tudjak rá zenét tenni format nélkül? próbáltam authorize-t, fel is ismerte, de syncet nem engedi
segítséég
-
maczoi
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy elvileg Jailbreakelt touchom van, de amikor kábelen keresztül akarok SSh-zni, akkor mind az i-Funbox, mind a DiskAid aztmondja h nincs Jailbraekelve és h ez baj... Már én sem értem, hogy mi van akkor... Winscp vel wifi alatt tudok sshzni csak kábellel nem megy. Szerintetek mi lehet a gond?
köszi -
Atesz1771
csendes tag
hello
az lenne a problémám hogy feltettem egy kódot az ipod touchomra és sajna elfelejtettem (XD LOL) ugyhogy erre keresnék megoldást
köszi hello
-
válasz
CHIPman #6515 üzenetére
Az iTunes nem tolja sehová az AVI konténeres videókat, nem hajlandó felvenni őket a Library-be. Külső konvertálóprogramok a géped teljesítményétől függően 20 perc - 3 óra közötti idő alatt konvertálják át H.264-be a videót.
Az OSX-es QuickTime Player X tud konvertálni is, de baromi lassan, és minimális méretcsökkenéssel. A Handbrake erősen ajánlott...
De akkor már tényleg sokkal jobban jársz a Milestone-nal.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. VLC Playerrel megy az AC3 hanggal készített XviD egy iTouchon?
-
Stifler93
tag
válasz
Gabesz1019 #6511 üzenetére
Így van
-
Stifler93
tag
válasz
Gabesz1019 #6509 üzenetére
iTunes-on belül a movies library-be másolod a filmed, kiválasztod, fent katt az Advanced fölre, majd convert ti iPhone/iPod format.
Egyébként én nem ezt használom hanem az Allok-ot, az sokkal komplettebb.
-
Kommy
veterán
válasz
Gabesz1019 #6505 üzenetére
Úgy tudsz számot törölni, hogy rádugoda gépre elindítod az iTunes-t és ott ugye megjelenik a készülék, majd a készülék alatt ott van a music rámész a törölni kívánt számra rányomsz és megnyomod a delete gombot (vagy jobb klikk és delete) és szinkronizálsz
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Gabesz1019 #6505 üzenetére
iTunesnél a zenék közül letörlöd azt a számot! Bár egyesével lehet nem is lehet törölni.
szerk: akkor nincs ötletem!
-
Gabesz1019
senior tag
Hogyan tudok törölni a Touch-ról egy zenét? Gondolom valahol az iTunes-ba kell, de ott hol?
-
patrix
csendes tag
Valaki nemtud touchra olyan angol-magyar szótárt amihez nem kell net? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest