Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcibucsek
csendes tag
válasz
Bling95 #7898 üzenetére
De én töröltem mmindent library ból.
Vagy most én nem vagyok képbe:S Tehát megnyitom a 9.2 es itunest és a baloldalán legfelül ottvan h library és alatta kisebb csoportokba hogy music movies tv shows meg apps
Na én innen mindent kitöröltem.Valahonnan máshonnan is kell még? -
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7897 üzenetére
előbb kikell törölni a library-t és utána telepíteni az itunes-t. sajnos a benne lévő cuccok elvesznek ugyhogy ujra be kell őket pakolgatni
-
Marcibucsek
csendes tag
Az a gond állt elő hogy amikor letörlöm a 9.2 es itunst és felrakom a 9.1 eset akkor amikor elinditanám feljön egy hibaüzenet hogy a library újabb verzióra lett csinálva.Namost letöröltem a 9.2 ben a libraryból mindent de ugyanúgy nemjó:S ötletek?
-
trobi28
addikt
válasz
Bling95 #7894 üzenetére
Érdekes mert én is használtam a 4-est egy hétig és direkt megfigyeltem hogy teljesen mindegy mennyi ideig volt készenlétbe a Touch amikor rányomtam akkor ott figyelt a Wifi azonnal,míg most visszaraktam a 3.1.2-őt és ha rányomok 5 perc készenlét után akkor kell neki 2-3 másodperc amig ott a Wifi jel.És most majdnem 2x annyit bír az aksija
-
Bling95
őstag
nem lehet hogy a 4.0 vmiért aktívan hagyja a wifit??
kapcsold ki a wifit és ugy nézd meg hogy tovább birja e
-
hakos1987
őstag
hali!
2G iTouchom van, 8gb. Feltoltam az ios 4.0-t, de azóta borzasztó ütembe merül.... ha nem nyúlok hozzá is 2 nap alatt teljesen lemerül
más is tapasztalta?!
-
Gordiann
őstag
Én most installous-t használok meg cydia-t.. 3.1.2vel. Meg appstoret a touchrol. Itunes. 9.2 igy hasznalhato, nem szinkronizalok appokat,csak zenet meg videot.
-
válasz
Marcibucsek #7885 üzenetére
Használj 9.1-es iTunest és próbálj 3.1.2-re visszatérni.
Majd ha kész.[ Szerkesztve ]
-
Marcibucsek
csendes tag
Üdv.
Ipod touch 3g 8gb osomat DFU módban downgradelni akartam 4.0 áról 3.1.3 ra de a végén azt írta ki hogy unknown error és nembírta megcsinállni.9.2.0.61 verziójú a Itunes.Lehet vmi köze hozzá?Egyébként tipp h jailbreak 4.0 ára mikor várható?[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
mondjuk a windows live messenger csask usa stores
-
Maniec
csendes tag
szasztok!
megjött a táccs, be akarnék regelni AppStoreba, de folyton Hungary-t ír ki United States helyett, és nem tudom h kell átállítani v mit kell csinálni h US legyen. Heeeeeeeeeelp!!!
-
ZozzHUN
addikt
Van valakinek ötlete olyan autós tartóra amibe belefér iPod Touch 3G tokkal együtt?
-
xxman
senior tag
válasz
Marcibucsek #7872 üzenetére
DFU mod
shift restore
lib usb + irecovery
reboot -ezek -
xxman
senior tag
iPhone 3Gn a downgrade kicsit bonyolúlt , nem tudom h touchon is-e de nekem hibát dobott ki a végén (de már akkor fenn van a 3.1.3 és purplera1nnel vagy iRecoveryvel (+libusb) kellet beindítani...
-
Kommy
veterán
Tesztelőt keresek a többi infó a következő linken. jelentkezni, itt privátban, vagy a program topikjában vagy pedig a linkelt oldalon.
-
Maniec
csendes tag
Hnap érkezik a 32gigás 3G táccsom.
A legtöbb helyen 80-90ezret kértek érte, tökjó h kijöttem 71ezerből. =)
-
Csapi007
veterán
válasz
Marcibucsek #7867 üzenetére
Hy
Lehet, DFU módban.
Különbségek -
Marcibucsek
csendes tag
4.0 aról nemlehet downgradelni 3.1.3 ra?
3.1.2 és a 3.1.3 között mik a különbségek? -
-
benec206
csendes tag
Segítsetek!
Egyszerűen nem hajlandó csatlakozni a Touch-om a Wifi Routeremhez... Megtalálja, de eddig automatikusan csatlakozott. Most semmi, csak a név jelenik meg. Ha ráklüttyölök, akkor kiírja, hogy nem tud csatlakozni a hálózathoz...
Laptopomon megnéztem, ott jó a Wifi... tehát nem a Router a hibás...
Próbáltam ki-be kapcsolni a Touch-t, de semmi változás. Mi a fakk lehet vele?
-
trobi28
addikt
válasz
Monochrome #7860 üzenetére
Nem lenne egyszerübb venni egy Touch gyári fülest amit adnak a 3g-hez?
Biztos nem lenne sztereó (lényeges hogy az legyen,mit akarsz fel venni ? )de lehetne felvenni vele dolgokat. -
Monochrome
csendes tag
Ipod touch 2G 8Gb-ra rádugtam egy nem kompatibilis, olcsó mikrofont (amit PC boltokban párszáz forintért kapni), és a "Voice Memos"-szal próbáltam hangot felvenni. Kiírta, hogy nincs mikrofon bedugva. Félig dugtam utána be a jack csatlakozóba (hogy a mikrofon "sztereó" csatlakozójának csak 2 érintkezője csatlakozzon) -és a felvételen a (szerintem) Kossuth Rádió pár másodperce volt visszahallgatható rossz minőségben. Kétszer próbáltam, két ilyen felvétel született.
Milyen jó minőségű mikrofont ajánlotok, ha diktafonként akarom használni az ipodom?
Sztereó legyen, minél jobb minőséggel, mint pl. ez:
[link] -
xxman
senior tag
érdekli őt de mennyit kéne rápakolni pénzbe azt kérdi
-
boogie84
veterán
Teljesen lemerült akksival kell rátenni töltőre, vagy rá is lehet tölteni még mielőtt teljesen lemerülne?
-
trobi28
addikt
Próbáltam már érdeklődni de nem kaptam válszt rá hogy használ valaki Sztereo Bluetooth Headsettet Touchoz?
Müxik vele? -
xxman
senior tag
válasz
Gabesz1019 #7849 üzenetére
elvben eltűnhet mivel egyszer volt már rajta és 1hét után eltűnt.
-
xxman
senior tag
válasz
geri005 #7847 üzenetére
nem tervezem! köszi a tippeket!
amúgy mást érdekel a csere?
mert az illető cserélné touchra. amit tudni kell :
1,5éves , hátlapja szép , ott van picit kopva ahol érte az asztalt.
Tmobilenél lett vásárolva , előfiz lejárt 100%garancia letiltás ellen
Egy pixel vastagságú csik fut végig a dokk felső részén (pixelhiba) és egy repedés (képeket küldök ha van rá kereslet)
ezen kívül minden hibátlan , az akksi is jól bírja
3.1.3 ra downgradelve , sebessége most jó , jailbreakelve
dobozzal , USBvel , fali töltővel , papirokkal , sim kiszedő tűvel.
CSere CSAK 2.vagy 3gs touchra 1:1beui: tudom h nem apró hirdetés hanem fórum ezért bocs.
-
xxman
senior tag
válasz
boogie84 #7843 üzenetére
jó de amit tapasztaltam h az iPhone 3G 2X lassab sőt ...tap tapban amin a legtöbbet jáccok 4.0án nem lehetett jáccani egyszerüen elcsúszott a zenétől stb... az LCD se mindig okés... downgradelve meg igen talán megközelíti azt amit a touch hoz...
igaz azipod is dobozzal minddennel meg az iphone is...
ami zavart annál a phonenel : lassúság , törés , és az h néha van piuxel hiba egy csik de van h eltűnik.. ezt azért tudom h nem átverés mível naponta találkozok az illetővel(jó barátom)
ja és az os 4 úgy lassú h nem voltak visszatéve a backupok...
nekem meg nem lesz pénzem pl kijelzőcserére[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
Marcibucsek #7841 üzenetére
Ha backupból raktad vissza rá a cuccokat akkor könnyen merülhet valami olyan beállítás miatt ami a 4.0-nak nem tetszik. Főverzió cserénél én azt ajánlom mindig restore és setup as new ipod. Amúgyrengeteg helyről lehet firmware-t letölteni . De ha 3. Generációs touchod van akkor kellenek annak az shsh ecid fájljai amire downgrade-elni szeretnél ( ez készülékenként es fw-enként teljesen egyedi)
-
Marcibucsek
csendes tag
válasz
Marcibucsek #7840 üzenetére
Hogy mért akarom downgradeln? Azért mert ahogy fórumon is olvastam egyik felhasználónak a 4.0-tól gyorsabban lemerült.Hát énse vayok megelégedve vele.nagyon nem.Túl gyorsan merül....És ugygondoltam h 4.0 hoz van vmi köze ugye s ezért akkor downgradelném.Vagy nem a szoftware miatt van?
-
Marcibucsek
csendes tag
4.0 software után downgradelni akarom. Honnan tölthetem le a megfelelő softwert?
-
xxman
senior tag
szerintetek megeri?
8GBs 2Genes iPod touch csúnyácska hátlappal kicsit karcos de szép kijelzővel ,hibátlan működéssel
erre
iPhone 3G 16GB széphátlappal hibátlan működéssel repedéssel a kijelzőn -
Kube88
csendes tag
Hát meló nem nagyon jött össze, ugyanis szűkítették a költéségvetést szóval touch már nem hiszem hogy lesz a kezemben az idén. Viszont lenne még 1 kérdésem a Bluetooth-al kapcsolatban. Ugye a készüléken megtalálható ám némely gyártó korlátozza jópár darab fájlformátum elküldését. Szóval a kérdés hogy mennyire van ez jelen a touch-nál iphone-nál.
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok skacok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyiért mennek mostanság az iPod Touch 8GB 2.Gen.-ek?
És újonnan mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
Köszi -
Drughi
addikt
Üdv,
Szeretnék venni egy touchot, de nemtudom mire kellene odafigyelnem. Újat szeretnék.
Valaki ph-n foglalkozik ilyennel?
Illetve nekem zavarosak ezek a generációs dolgok.Várom a tanácsokat.
Üdv. -
richi12
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #7822 üzenetére
én 10 ezerrel olcsóbban vettem és ott is teljesen jó volt a kiszállítás is semmi probléma nem volt
és 1 hónapig indoklás nélkül visszaviheted ha sértetlenamugy tudna már valaki írni egy linket 4.0-ás jailbreakhez
előre is kösz
(ha lehet leírással de nem érdekes mer keresek hozzá ha nincs) -
Csirkejozsi
tag
Én itt vettem egy hónapja az enyémet, és teljesen meg vagyok elégedve. Én ilyesmit sosem merek szállítással rendelni, szal én személyesen vettem, és rendesek voltak:
Ipod Touch 32Gb 3G[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
-
Maniec
csendes tag
Nézegettem boltokat honnan érdemes 32gigás 3G Touchot venni, és ez az oldal jött ki győztesen: http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=148560&product_id=288860
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal kapcsban? Megbízhatóak? Az volt kiírva eddig h mára azaz júl. 9.-re 3db jön a központba, de most meg az van kiírva h nincs raktáron. Lehet hamar elhappolták...
na mindegy, lényeg h aki ismeri az oldalt az mondjon valami véleményt.
-
gordn
tag
"de az MC és nem MC modell alapján is meglehet"..
Köszönöm.Ez mit jelent?^^^^^
A spiritet?Boocs,de lehet,hogy nem említettem,de nem nagyon vagyok képben ezekkel...Ezért érdeklődök,mert szeretnék venni,de nem akarom,hogy átverjenek.
Úgy gondoltam,ha kézbe veszem,és a hátlap alatt pl,a sorozatszám alapján pikk-pakk kiderül,hogy hanyadik gen.
Köszike:
G -
gordn
tag
Hello Mindenki,
ismét kérdeznék...
Van-e valamilyen módszer arra,hogy Ipod Touch 2G és 3G közül melyiket veszem megállapítsam,mondjuk sorozatszámból pl.?(az autóknál az alvázszám erre-is-szolgál)
Ha igen,akkor kérnék segítséget,hogy hogyan.
Nagyon köszönöm az eddigieket is.
G -
benec206
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan app-ot, amivel könyedén tudom kezelni a családi kasszát. Olyan alkalmazásra gondoltam, amivel kezelhetem a bevételeket, kiadásokat, stb... természetesen csoportokba rendezve.
Pl.: közért-3500 Ft Mozi-4000 Ft Telefonszámla-6800 Ft... stb...
Mindezt vonja le automatikusan az előre megadott havi fizetésemből, összesített bevételemből. Nem tudom mennyire voltam érthető...?!
Láttam pár ilyen programot, de van amelyik eléggé bonyolult, én pedig egy könnyen kezelhető de mégis profi progit keresek! Előre is köszi a segítséget! -
xxman
senior tag
nem értek hozzá de nem lehet h olyan hangkódólást használ amitől a fülesed kiakad? lehet gyökérésget írtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- További aktív témák...