- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Stifler93 #10098 üzenetére
Sziasztok
További fejlemények tok ügyben: Ugye nem azt kaptam, amit kértem kéket zöld helyett, ez még nem gáz, üsse kő.
De felszedte a szépen rárakott védőfóliát, és így már nem olyan szép mert le kellett vagdosnom belőle.
Ill. a csúszásgátló, rücskös rész befelé van a touch hátára nézve, így annak nem látom értelmét, kifele kellene álljon, hogy ne csússzon ki a kezemből.Felkerestem az eladót gmail chaten, az eladó neve: szatyamuszaki (ha lehet amíg ez le nem folyik ne vásároljon tőle senki, mert én ajánlottam eddig).
Szóval felkerestem elmondtam mi van, rögtön azzal kezdte, ezeket nem ő postázza, úgyhogy elnézést, és hogy 40% kedvezményt tud adni ezentúl.
- Mondom akkor mond mennyiért tudnál hozni, 3 rétegű (amiből 2 lejön felhelyezésnél ez evidens) fóliát:
- 2db 900Ft postával, 6db 1200Ft postával, és ebben benne van a 40%kedvezmény!-mondta Ő(sokaltam persze)
- És fent van vaterán? - Kérdeztem
- Adott egy linket, amin 10 darab volt 500Ft-ért plusz posta az 1000 Ft kb.
- Kérdőre vontam, hogy hogy lehet, hogy az előbb 1200-ért írta a 6db-ot
- "bocsánat rosszat linkeltem, ez nem 3 rétegű" (itt már sejtettem, hogy gőze nincs róla, mit is árul, elkezdtem csőbe húzni)
- Igen akkor a másik az, hogy 3 rétegű?
- Hát úgy, hogy mind a 3 réteg rajta marad a touchon, és az úgy tartósabb is!!
- Raktál te már fel ilyen fóliát? - Repült a kérdés.
- Nem
- Akkor előbb nézz már utána mit árulsz, mert hülyeséget beszélsz....
- OFFLINEEddig ennyi a történet
Kicsit vicces, kicsit beszoptam, de ha megint látom, akkor ingyen kijelzőfóliát fogok kérni vagy repül a hatalmas NEGATÍV , ha már a tokja tönkretette az enyémet.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Stifler93 #9173 üzenetére
Szia!
Köszi, azt is megpróbáltam, de úgy sem volt jó. Viszont utána átmentem anyumék gépére, ahol Win7 van. És nem tudom, hogy ez oldotta meg a problémát, vagy hogy itt nem Shift+Restorral betallózott 4.1-et tettem rá, hanem az iTunes rendes Restor-jával telepítettem újra, de ezután már minden szuperül ment. A JB végén ott volt a zöld csepp a képernyőn, és végre sikerült. A Cydia nekem elég instabilul működik, mert többször lefagyott, de 4-5 újraindítás után már minden fontosat el tudtam intézni (appSync, Installous, ...)
Szóval megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítségeket!iPod Touch 3G, 32Gb + Windows 7, 64bit
-
-
válasz
Stifler93 #6885 üzenetére
Es mihez kezdenel a laptoppal egyebkent?
A SkyHook helymeghatarozashoz ket dolog szukseges: elo internetkapcsolat, es felterkepezett WLAN access pointok. Ez elobbit a laptopbol nem tudsz kicsikarni (kiveve 3G modemmel es Internet Connection Sharinggel, de ezt mar egy atlagos mobiltelefonnal is meg lehet oldani), a masodik meg ugyis csak Pesten belul van, autopalyan es videken nem.
Tehat jailbreak es Bluetooth GPS, vagy a TomTom autos tarto kell hozza, ha navigalni akar vele az ember.
-
Declare
őstag
válasz
Stifler93 #6887 üzenetére
Igen ezt már kiderítettem, köszi azért az észrevételet. Az a bajom, hogy a mobil telókra a tomtom befejezte a frissítéseit már egy jó ideje, de ha jól tudom az apple el jóban vannak és fejlesztik is rendesen. Youtubon is láttam videókat, de még senkivel nem sikerült beszélnem aki kipróbálta
Pedig ha se gps se rádió se fényképező, se divx filmek akkor lassan ott tartok hogy egy dárga nagyranőtt mp3
-
Stifler93
tag
-
beni18
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Peugeot, Citroën topik
- Battlefield 6
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brave
- Metal topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest