- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
1. igen minden megoldható JB-vel de általában nem olyan minőségben mint a gyári, kicsit jobban zabálja a jb-s cucc az erőforrásokat, egyébként meg ennyire én itt nem ösztönöznék mindenkit a Jb-re meg fórum tiltja a dolgot.
2. a jobb hardver meg nagyobb tárhely igenis érezhető, 8 gigabájt nekem pl kezd kevés lenni, már bánom hogy nem a 16-osat vettem akkor, persze mindenkinek mások az igényei.
a jobb hardvert meg lehet nem érzed menüben, de egy idő után lesznek játékok amik egyszercsak nem fogják támogatni a régebbi hardvert.... ugyhogy sztem megéri az ujabbat venni ha van rá lehetőségpersze ez csak az én véleményem
-
alonsofan
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #6994 üzenetére
Most jobban megéri sztem a 32gb-os akinek megvan rá a pénze mivel az új iPhone OS4-gyel minden frissítést megkap, míg a 8gb elég sok mindent nem sztem.
Bár jó lenne 1 lista, hogy mit nem kap meg a 8gb-s , hogy tisztábban lehessen látni. -
HartgeH3-2.8
addikt
De ahogyan azt már említettem volt (kifogás arra hogy csak 8ra volt pénzem) a tartalmak folyamatos frissítése mellett elegendő a 8 giga
Szerk Öhhm helyesbítenék akkor amikor vettem megtehettem volna hogy + 15 ért asszem 32est vegyek..sajnáltam 60-65k t egy ilyen kütyüért azért..
hát izé
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ja értem köszi
Nem értem akkor amit alapból elvesz 1gigát (nekem a 8 ból) akkor az mire van lényegében.Csináltam egy kis házi tesztet YouTube videók alapján a 32 kontra 8 és csak egy hajszállal maradtam el pl játék betöltésben (Ugyan az a játék), vagy pl amikor a zenéit,videóit töltötte be neki bizony döccent egyet-kettőt , nekem nem.
(De gondolom ez a nagy adat miatt volt)MC-vel kezdődik nekem is ez a bizonyos szám amit a kolléga fentebb említett.Megnéztem a 2ik generációshoz képest is és totálisan eltérő a változás, ég és föld.
Mégis csak van valami ebben a 3ik generácóbban..
(Ez csak saját magam által tesztelt dolgok)Élőben is teszteltük egy 32-vel szemben ott a menük gyorsaságát betöltését néztük , és pl wifin keresztül a youtube csatlakozást ugyan azon hálózaton (nyilvános), vagy safari töltést.
Filmet is ugyan úgy töltötte be..Szerintem akinek csak 8 gigásra van pénze nem csalódik.
Kérdés most kicsit rákaptam az applications-ra hogy mennyire sír majd a szám a tárhely miatt.Meglátjuk -
xxman
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #6991 üzenetére
azok én ugy tudom szoftveres illetve jailbreakkel kapcsolatos rendszerfájlok , de éehet én vok a hülye
nekem kb 800mega van otherba néha
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nincs az Ipodnál olyan lehetőség hogy teljes törlés mondjuk? Van kb 200 mega amit (Other)-ként jelez és sehol nem találom hogy mi az..
-
chubii
senior tag
A Facebook alkalmazás tényleg fagy vagy újraindul,ha chatelni akarsz vele ?? iTunes Store-on pár ember erre panaszkodott... KÖszi
-
xxman
senior tag
válasz
bendikeee11 #6987 üzenetére
én leszedek egyet és csak ha nagyon muszáély akkor frissitem igazábol full mind1 mert csak kulsőre más belsőre ugyanolyan szar... ruhellem itunes...
-
Stifler93
tag
válasz
bendikeee11 #6981 üzenetére
MC modell az, aminek a part number-e MC-vel kezdődik. Ezek a VALÓBAN 3. generációsak
(Megjegyzem hülyeség, h a 3G-set kikapcsolás után újra jailbreak-elni kell. Csupán rá kell dugni a gépre, és lefuttatni egy progit ami beboot-olja. Fél perc az egész)
-
bendikeee11
tag
Hát lesz. És ezért már mindegy hogy 3G vagy 2G 8gb-os touchot veszek mert ezzel a Spirit-tel a 3G 8gb-osat is lehet majd jailbreakelni..
-
bendikeee11
tag
Ja és hanyas iTunes-t kell feltenni? Úgy tudom az se mindegy. Nekem most 9.1 van fent.
-
bendikeee11
tag
Szerintem ez lesz.
Remélem minden jól fog rajta menni, persze ha lesz valami gond majd írok.
Köszi
Még egy kérdés. Az MC modell alatt mit értsek? Melyik az?
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6979 üzenetére
A gond ott van , hogy 2. generációsat szerintem csak használtan kapsz. A firmware meg mindegy mi van rajta mivel akármelyik rárakható, így tudod jailbrekelni "rendesen". A legújabb firmware-el sen tethered a 2. generációs, egyszóval lehet rajta 3.1.3 is.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6977 üzenetére
Ezt hívják tethered jailbreaknek, de 2. gemnerációsnál ilyen a legújabb és a régebbi firmware verzióknál nincs, de ki tudja mi lesz később.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6975 üzenetére
Ha 8 Gb-osat veszel akkor én azt ajánlom, hogy 2G-set vegyél, mert a 3. generációs 8GB-os az is igazából 2. generációs. Viszont mígy a 2. generációs minden gond nélkül jailbreak-elhető, addig a 3. generációs 8gb-os nem lehetséges a legújabb rendszeren jelen esetben és downgrade-elni sem lehet olyan egyszerűen.
-
bendikeee11
tag
3.generációs 8gb-osat akarok venni. Elég sok helyen olvastam ez után hogy 3g-n nem lehet jailbreakelni. Vagyis inkább elég bonyolult a dolog.Viszont a későbbi időkben a 3. generációssal többre fogok menni mint egy 2. generációssal nem?:S Ezért nem tudom melyiket érdemesebb megvenni.
Ha valamit rosszul tudok légyszi javítsatok ki mert nagyon bele vagyok már zavarodva a dolgokba.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6973 üzenetére
Attól függ melyik generációsat veszed, mert ha 3. generációsat akkor nem tudsz downgrade-elni, mivel csak a legújabb firmware-t lehet rárakni. Csak akkor lehet rárakni régebbit ha annak az ECID/SHSH fájljai le vannak mentve (ez készülékenként, és firmware verzónként különbözik)
-
bendikeee11
tag
Akkor most már naggyából képbe vagyok.
Szóval ha megveszem a touchot, akkor első installnál a 3.1.2-es fw-t tegyem rá hogy tudjam jailbreakelni? És azt ugye úgy kell hogy shift+restore és kiválasztom azt a fw-t? Felrakja meg minden és utánna mehet a JB. De ha alapból 3.1.3 van rajta mikor megveszem? Olyankor mit csináljak?
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6971 üzenetére
Csak jailbreak-elt iTouchra lehet így felrakni tört appokat.
-
bendikeee11
tag
Értem. Mégegy kérdésem lenne. Letöltöttem elég sok játékot Touchra és a nagyrésze fizetős az appstore-on. Szóval levannak töltve a gépre, belehúzom az iTunes-be, az iTunes berakja az Apps-ba és onnantól rátudom rakni majd a touchra? Mert nehogy valami összeakadjon hogy fizetős...
és nem az appstore-ról töltöttem.
vagy így csak Jailbreakelt touchra lehet rátenni?:S
-
mrThomi
addikt
estét! A PDF fomrátumu fájlokat ituneson belül, hova tudom felmásolni?? Köszi
-
xxman
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #6965 üzenetére
bendikee: nem akkor készen kapod 3.1.3al én ugy tudom... szoval vegyél szerintem nyugodtam itt phn 2gs-t olcsóbb ,van szinte zsir uj is , jailbreak nagyon jó.
a legális tartalmakrol annyit h a jailbreak nem egyenlő a játékok "illegális leszedésére" , egy csomo funkciot potol amit az apple hagyott ki... szoval én kinem hagynám
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha mondjuk szeretem a legális tartalmakat és free alkalmazásokat akkor tehetek 3.1.3 at?
Én nem nyúlok bele semmibe ha nem szükséges. -
xxman
senior tag
NE Frissits 3.1.3-ra nem jailbreakelhető és attol kezdve meg custom firmwaret se tehetsz rá....
Szerintem vvehetsz nyugodtam 2g-se is nem lassa (legalább is nem érzékelhető sztem...)
-
dudika10
veterán
válasz
bendikeee11 #6961 üzenetére
-
bendikeee11
tag
Sziasztok! Kéne egy kis help mert nemtudom eldönteni hogy 2G-s vagy 3G-s ipod touchot vegyek. Mert olvastam hogy 3g-s touchnál elég érdekes a JB de a 2g meg lassabb vagy nem? vagy miben különbözik a 2G meg a 3G?? És hogy JB nélkül kevés dolgot lehet csinálni a touchon vagy nem?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én tévedtem most van rajta 3.1.2 és az új 3.1.3 at kérdezi..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem volna hogy újrahúztam a gépem ismételten telepítettem az itunes-t és bizony elfelejtettem hogy ha szinkronizálom nem fogja látni egymást a kettő hisz nincsenek a listán a cuccok..semmi gond kezdem feltenni újra csak van kb 300 mega amit nem találok hogy mi foglal.Annyit jelez hogy Other ugye 1 gigát alapból elvesz azt tudom de kb 300 megával nem tudok elszámolni.Van valami format ebben?
IPod Touch 8GB "3gen"
Továbbá hogy érdemes e 3.1.3 ra frissíteni most az Ipod szoftverét..múltkori 3.1.2 re azt mondtátok rossz és hagyjam.
-
Nem tudom, talán mert lejátszó?
Egyébként van rá alkalmazás a Store-ban. -
HXY
addikt
A podcastok tudnak-e maguktól frissülni WiFi-n keresztül?
Vagy ha új podcastot szeretnék, akkor mindig össze kell kötnöm a PC-vel iTunes-on keresztül?
-
xxman
senior tag
Megmondom őszintén ha fennlessz meg akk vedd meg mert meg ha komplett telefonpanel is rossz benne attól meg minden masra jo es pl jobb mint egy touch
mert kamera gps stb
am 40ert meg bun lenne kihgyni ,ugorj bele szerintem , netan jb utan unlockal mo simet is befogad de meg mondom telo resz nelkul is megeri. -
Declare
őstag
Most néztem, a naono ban van már kamera meg fm rádió !! akkor kizárt hogy ezt kihagyják a touchból nem ? Na ha ezeket beleteszik, szeptemberben beruházok
egy minőségibb fülest használ valaki ? sennheisrt pl ? Javulás tényleg "látványos " ? -
xxman
senior tag
mert?
én teljesen elégedett vagyok
elvben az apple tányérjai közül a leglassabbal rendelkezek de pls ugyan azon a hálozaton sokszor hamarabb tölti be az oldalt mint az erősebb és nem jbzett eszköz (az enyém jbzett tele cuccal amely 128rambol kb 60at visz el...+ még az alap cuccook is viszik ezt le ) -
Cyrin
addikt
én hozzátennék egy n-es wifit a wishlisthez, hamánakkormán...
-
xxman
senior tag
Arrol fugg hanyadik genrol beszélgetünk ..:
az iphone 3g/3gs es az ipodtouch 2g/3g nek a panelja szinte full ugyan az de pl az iphone 2g es a touch 1g é más itt már észrevehető , kicsitt sötétebb ugymod kékesebb szinárnyalat de nekem pl jobban teccik...(igaz h touch 1g es iphone 2gm van de nem ezert,havrlerjaimnak pont az ujabbK vannak de azok nem teccenek vmiert) -
C4mp3r
addikt
Egyébként az iPhone és Touch között van érzékelhető különbség a kijelzők között?
-
xxman
senior tag
válasz
Declare #6935 üzenetére
Igazábol ha leforditod angolra ez akk azt jelenti h minek KÉNE lennie. 4gbe merrt mos még csak 2g - 3g árulnak ,ez még egyik se
szoval ezek csak tanacsok az applenek h mit rakjanak bele es h mennyibe adjak majd el oket de szerintem az apple leszarja eztÉn amugy az apple üzletpolitikáját abban itélem el amikor a régebbi készülék illetve szoftver birná hardveresen ill szoftveresen futtatni. A gamet vagy magat a szoftvert felrakni de csak azert nem engedik h ha pl 2gs iphoned van de szeretnéd kiélvezni majd. 4.0at akk vegyel 3gt de inkabb 3gst mert meg a 3gn is oorlatozasok lesznek...
Nevetseges emiatt jailbreakelgetnek az emberek... -
Declare
őstag
Srácok, ez ami most fut itouch ez a 3.generációs ? 4. gen mikor lesz ? csak mert elég gyorsan rá lehet bukkani egy ilyenre :
Here is what should be in the 4th Generation iPod touch, add to the list.
LED/ OR OLED Screen, more likely LED.
Aluminum Back for no scratch, and(same glass screen) finger print resistance screen.
60% brighter screen
Cheap just like now, Drop the 8 GB and make it 16GB because 8 GB is a rip-off at $199.
Still/ Video Camera, 3.2 mega pixel camera.
40+ battery.
Same fast processor/ graphics GPU.These should be on the two high end versions of iPod touch of 32 GB and 64 GB or even 128 GB if available.
16GB $199
32GB $299
64GB $399POSSIBLE 128 GB $429
-
Declare
őstag
Elég azonosan gondolkozunk, engem is irritál pár dolog, meg bosszant hogy tök alap dolgok kimaradnak.
almaérzés.... nah ettől kapok frászt, többek között ez az amiért sose vennék iphont, elájulok attól hogy valaki megveszi az applet mert ő azt hiszi ettől lesz valaki ..... mint egy csaj ismerősöm, akinek a legfájóbb az hogy miért nincs rajta a fülesen is az alma, így nem is látszik a metrón hogy őneki apple je van
-
xxman
senior tag
az ipod (ok) bol hiányoznak dolgok amik a többi mp3/mp4/mp5/PDA kba megvan (hangfrögzités FM , stb)
az ipodokban meg van valami ami másba nincsen ez pedig az almaérzés , az egyszerű gyors hatékony nagyszerű technologia , a gyönyörű grafikus interface a minőségi anyagok stb.
de az apple mindig is más volt ... mer forradalmi lenni. ezért is jók
a kihagyások meg csak az üzlet miatt....
pl kamera meg fm már van az 5gs nanokba... kamu hirek szerint amikbe valszeg van vmi gazság a touch4gbe is lesznek...
iphone 4gbe is valszeg ... -
C4mp3r
addikt
Az ilyen kis korlátozások hagynak némi rossz szájízt bennem, mert mass storage-et még a 4 éves sony ericcsonom is tud, pedig van benne 1GB tárhely... Én mondjuk azok között vagyok, akik nem hőzöngenek a flash hiánya miatt, de bizonyos szempontból az is kibaszás.
Itt van ez a jó eszköz és ilyen kis apró dolgokat nem raknak bele, hihetetlen... (Persze lehet üzleti megfontolás, ahogy ismerem az Apple-t.) Ettől függetlenül kell, mert egyszerű, gyors a működés.
-
-
C4mp3r
addikt
Üdv!
Most készülök venni egy Touchot és bizonyos alapvető kérdéseket szeretnék tisztázni. Először is azt olvastam, hogy a 8GB-os touch csak 2G-s és a 32 és 64-es a 3G-s. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 2G-s és a 3G-s között, illetve, hogy megéri-e a felárat? Ja meg persze, hogy használható-e mass storage üzemmódban, tehát rá tudok-e másolni csak így direktbe dolgokat, nem pedig az iTunes-al.
Bocs, hogy nem olvastam vissza, de most nincs erőm hozzá.
-
chubii
senior tag
Valaki próbálta már a Wadja.com oldalt Touchról elérni? Ingyen sms-t lehet innen küldeni.( Tényleg működik, haver is mindig onnan küld üzit) Működne ez az ingyen sms az iTouch-ról is?( Mert ugye csak internet és egy regisztrált fiók kell hozzá. Meg sztem nincs semmi olyan tartalom amit ne tudna megjeleníteni az oldalon)
Köszi -
xxman
senior tag
Valki help pls!!!
Iphone 2gn van jbzve 3.1.2n
wifin csatlakozok safari appstore stb minden van eteléréssel mivéve a youtube , van wifi routerrol szval állando a jel es a youtube azt irja h cannont connect...
Bocs az irasi hibakert csak iphonerol irok
valami5let a megoldashoz? -
chubii
senior tag
Valami olyasmit írt ki,hogy a szerver miatt nem tölthető be az oldal.( amikor a Prohardvert akartam megnézni) Lehet ,hogy az a lopásgátló bizbaz zavarta meg. Nemtom...
Ha veszek Touchot,akkor mindenképp fórumoznék rajta. Szóval kérlek nyugtassatok meg,hogy Nektek ( iTouch tulajoknak) minden hiba nélkül, gyorsan behozza a prohardvert( vagy akármilyen más oldalt), és fórumozni is tudtok rajta( hozzászólást írni is).
Köszi szépen -
xxman
senior tag
Amugy arrol az ugynevezett touchrol csak annyit h kell egy 2/3gs touch ami meg regebben tervezoi darab volt es egy iphone ezekrol a fotok marmint meg egy categorisos springboard kép amikor a mappaba vagyunk megy photoshop...
-
xxman
senior tag
Valki help pls!!!
Iphone 2gn van jbzve 3.1.2n
wifin csatlakozok safari appstore stb minden van eteléréssel mivéve a youtube , van wifi routerrol szval állando a jel es a youtube azt irja h cannont connect...
Bocs az irasi hibakert csak iphonerol irok
valami5let a megoldashoz? -
chubii
senior tag
válasz
Bling95 #6904 üzenetére
Pont ez a gondom, hogy sokat kéne várni.
Szeptember még messze van. Addigra meg nem is biztos,hogy szükségem lenne rá.
Vagy veszek egy 3.gen Touchot ,és ha sokkal hiperszuperebb lesz a 4. gen, akkor lecserélem arra.(Kell tartani valami olyan újítástól,ami miatt teljesen értelmetlen lenne a 3. generációs Touchot megvenni?)Más: ma voltam "Mert hülye azért nem vagyok" üzletben,és kipróbáltam a Touchot. LEgfőképen az internetes részére voltam kíváncsi. A böngésző nagyon lassúnak bizonyult, pedig a wifi-jel nem volt gyenge. A Prohardvert meg be sem hozta nekem. Ez mitől lehet?? Csak a fórumozást meg olvasgatást akartam kipróbálni rajta. Miért volt olyan lassú a net?
Köszi -
chubii
senior tag
válasz
Bling95 #6902 üzenetére
Az már csak szeptemberben fog kiderülni, hogy kamu-e vagy mégsem..
( Kivéve,ha jön egy ellen cikk vagy egy "másik prototípus" elvesztése)
Apropó : azon gondolkozok,hogy megvárjam-e a szeptembert az új Touch miatt.
Mert ugye valószínű,hogy jobb hardvert és plusz gyári appokat fog kapni( pl Voice controll),amik nem biztos,hogy elérhetők lesznek az előző generációs Touch-okon.
Jártam már hasonlóképpen: pl a 3.gen Nanomat nyáron megvettem, mire szeptemberben kijött egy jobb kinézetű,giroszkópos,olcsóbb Nano.Szíttam utána a fogamat rendesen, de most már előre is tájékozódok,hogy nem nagyon érjen meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fogyjunk le!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest