Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- BIOS topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Én nem sajnáltam a plusz pénzt, bementem az xms-be és megvettem ott. Elvileg világgari van rájuk, de a pixmania-nal kitudja hogyan működik ez.
Én ilyen tokot használok(a képen egy iPhone-verzió van, de kapható Touch-ra is, 5000 HuF), ehhez is adtak fóliát de azt nem tettem fel, szerintem felesleges. Úgysem teszem semmi olyan helyre, ami összekarcolhatná a kijelzőt. Magától meg nehezen karcolódik, elvileg a kulcsot is bírja egy ideig.
-
hemaka
nagyúr
Milyen piacra gondolsz? Józsefvárosira?

Akku bedöglésről még nem hallottam. Tipushiba, hogy a hátulja iszonyatosan karcolódik, ezért nem árt rá venni vmi tokot, vagy invisible shieldet. Az hogy bírja a strapát szubjektív. Ha földhöz vágod tönkre megy, meg amúgyis a nagy kijelzőre nem árt odafigyelni, hogy ne ülj rá, még akkor is, ha az edzett üveg...
Jailbreak után ingyenesen is telepíthetsz rá bármilyen programot, amit máshonnan töltesz le. De ezt is nem lehet kitárgyalni részletesebben. itouch.hu oldal a segítségedre lehet ebben. -
Tomics
addikt
bocs lejárt a szerk. idő. pixmániánál a legolcsóbb, de gondolom azt kerüljem

van tipushibájuk vagy bírják a strapát? csak 1 év gari van rá. akksi nem döglik be? pl ha rádugom a gépre akkor elkezdi tölteni, ami ugye nem nagyon tesz jót neki. vagy hogy van ez?
programokat, játékokat csak pénzért tudok venni rá vagy van más megoldás is?
köszi a válaszokat, ennyi jutott eszembe egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett a hardverszállítmány
- További aktív témák...
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,16-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

programokat, játékokat csak pénzért tudok venni rá vagy van más megoldás is?