Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Én nem sajnáltam a plusz pénzt, bementem az xms-be és megvettem ott. Elvileg világgari van rájuk, de a pixmania-nal kitudja hogyan működik ez.
Én ilyen tokot használok(a képen egy iPhone-verzió van, de kapható Touch-ra is, 5000 HuF), ehhez is adtak fóliát de azt nem tettem fel, szerintem felesleges. Úgysem teszem semmi olyan helyre, ami összekarcolhatná a kijelzőt. Magától meg nehezen karcolódik, elvileg a kulcsot is bírja egy ideig. -
hemaka
nagyúr
Milyen piacra gondolsz? Józsefvárosira?
Akku bedöglésről még nem hallottam. Tipushiba, hogy a hátulja iszonyatosan karcolódik, ezért nem árt rá venni vmi tokot, vagy invisible shieldet. Az hogy bírja a strapát szubjektív. Ha földhöz vágod tönkre megy, meg amúgyis a nagy kijelzőre nem árt odafigyelni, hogy ne ülj rá, még akkor is, ha az edzett üveg...
Jailbreak után ingyenesen is telepíthetsz rá bármilyen programot, amit máshonnan töltesz le. De ezt is nem lehet kitárgyalni részletesebben. itouch.hu oldal a segítségedre lehet ebben. -
Tomics
addikt
bocs lejárt a szerk. idő. pixmániánál a legolcsóbb, de gondolom azt kerüljem
van tipushibájuk vagy bírják a strapát? csak 1 év gari van rá. akksi nem döglik be? pl ha rádugom a gépre akkor elkezdi tölteni, ami ugye nem nagyon tesz jót neki. vagy hogy van ez?programokat, játékokat csak pénzért tudok venni rá vagy van más megoldás is?
köszi a válaszokat, ennyi jutott eszembe egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest