- Androidos tablet topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
need
addikt
nyilván ha abban a megközelítésben vizsgálnám..akkor én is rá jöttem volna..
de ez nem dob semmit..!
tegnap már kínomban kézzel másolgattam fel rá a dolgokat.. majd nyomtam 1 szinkronizálást és a 34 podcastból lett 11..ez valami olyan mint valami álom határ..mert ennél többet nem hajlandó felrakni! -
Kommy
veterán
vízzel annyi baj van hogy nem tesz jót az érintekezőknem meg úgy egészében az elektromis rendszerekre.
A jobb fóliákhoz adnak folyadékot, ami nem képez korozziót a csatlakozóon, úgymond nem lehet veleük kárt tenni.
szedetem szétt már olyan telefont amit a vizes módszerrel tettek fel, nem telt el fél év és a hangszórónak alig volt hangja, és az összes érintekző el volt korrodálva.
-
P-SZ-S
aktív tag
Azért nem megy mert az itunesnak lényegtelen hogy te most 4.2-ről, vagy 5.1-ről szeretnél 4.3.3-ra menni, nem fogja engedni, csak a legfrissebbet engedi majd feltenni.
Nekem biztos nem lenne jó a tethered: éjjelre kikapcsolom ,lemerül, stb.. De elvileg holnap adják ki az untetheredet ha minden jól megy.
Az alkalmazások adatai mentődnek? Pl. hogy hol tartok angry birds-ben? -
-
Roliiii
aktív tag
Jobban kezelhető, felhasználói élmény jóval nagyobb, jobb olvasni rajta, netezni, mindent jobb csinálni, sokkal, illetve, hogy nem kell izgulnom mikor merülök le ez megfizethetetlen. Bevágom a táskába és a hurcolás is megvan oldva, persze tokban. Szerintem megéri váltani, egy használt iPad 1 re rá kell fizetned kb 25e et simán megéri.
-
Töröke
csendes tag
-
ZaJanga
tag
4.2.1 van rajta erre nincs is nagyobb tudtommal.
Már a redsnowt is próbáltam, greenpoison-t is stb stb. rengeteg féle DFU leírás és egyéb próbálkozás volt.
Ahogy elkezdem a procedúrát simán bebootol. Semmi egyéb nem történik. Utána ismét kikapcsolom majd újra próbálom. Már saját kombinációkat is toltam de semmi.
Ilyennel még nem találkoztam.Nekem "csak" DFU ba kéne tenni a többit megoldom :-D
Mennyi lenne nálad a DFU? -
ZaJanga
tag
Próbáltuk 3 féle pc-n 1 MacBook-on. Rádugva, itunes fut, kikapcsolva.
Bármelyik verzióra simán megy a boot és elindul a kütyü.
ha nincs rádugva a gépre akkor miután elkezdem a procedúrát 1-2 sec után fekete képernyő. ha végigcsinálom bármelyik leírás alapján majd rádugom a gépre azonnal elindul , bebootol simán.
Agyhúgykövet kapok tőle!
Mi lehet a baj? Minden gomb rendben van. -
e30st
tag
akkor teljesen mindegy, ha van róla számlád hogy mikor vetted, vagy ha beregisztrálod az apple honlapján. viszont ha ezek egyikét sem csinálod meg, akkor csak úgy tudják a garanciát adni, hogy megmondják hogy valószínűleg te azt mikor vásárolhattad meg. ez pedig a gyártástól számított néhány heten belül van.
-
e30st
tag
én is pont azt a boltot tudom legjobban ajánlani, amit a kollega. amúgy az ott kinnlevő árak nem tartalmazzák az áfát, azok pult alatt értendőek. ők amúgy amerikából hozzák a készülékeket, ott friss applestore-os szállításból, aztán kb 2 hét alatt hazahozzák, és itt nem áll sokat raktáron, szóval viszonylag friss terméket adnak. adnak mellé magyar számlát, garipapírt, azt az iStyle köteles elfogadni. (vagy nem :S )
azonban az apple honlapján ha regisztrálod a készülékedet (elküldesz egy fényképet a számláról az applenek,) akkor az alapján ők felveszik az adatbázisukba, és onnantól él az egy év hivatalos világgarancia, amit a serial number megadásával itt tudsz ellenőrizni.ha mégsem regisztrálod be a touchot a neten, és a garipapírt nem fogadják el, akkor a szervizben megnézik a serial numbert, aminek a 4. és 5. tagja a gyártás időpontjára utal (2010 vége után gyártott termékeknél) a 4. szám arra utal hogy melyik félévben gyártották (2011 júl-dec = "G", 2011 jan-júl = "F", 2012 jan-júl = "H", stb). az 5. tag pedig a féléven belül arra utal, hogy a félév hányadik hetében gyártották. 1-9, majd utána betűkkel jelölik (1 = a félév első hete, 9= a félév 9.hete, A= a félév 10. hete, B= a félév 11. hete, stb-stb)
tehát ha pl G1 van az iPod serial numberének 4-5 tagjánál, az azt jelenti, hogy 2011 július elején gyártották. és ha nincs garipapír, és nincs regisztrálva a már mutatott linken, akkor ez alapján, a gyártási dátumhoz hozzáadnak 3 hetet (átlagosan ennyi telik el a legyártás és forgalomba helyezés között) és onnantól számítják a garanciát.
tehát még ha semmi papír nincs róla, akkoris van gari a serial number alapján.(a gyártási idő számítása a 2011 előtti minden más apple termék esetében sokkal könnyebb, a 3. szám a gyártás éve (0= 2010 (vagy 2000) 1=2011 (vagy 2001) 9=2009(vagy 1999) és a 4-5. tag a gyártási hét (01-52, értelemszerűen a szám a gyártási hetet jelöli)
sok sikert a vásárláshoz!
-
e30st
tag
3.0-t persze hogy mindegyik gond nélkül megcsinálja, de a kérdés a 4.2re vonatkozott, amit RedSnowwal még mindig csak tethered változattal tudsz megtenni (egyes modelleknél) mint pl a 2G MC modell (múltkor haverom kért segítséget, mert véletlen felrakta a 4.2-t, és a redsnow ezzel nem tudott mit kezdeni, így hát muszály volt downgradelni 4.1re)
Félreértés ne essék, én tisztelem az összes hackert, akik így akarnak hasznos tagjaivá válni a társadalomnak, nem akarom fikázni egyikük munkáját sem, de szerintem a Limera1n a legegyszerűbb, amit minden mezei felhasználó tud kezelni -
Gordiann
őstag
Próbáltam a multitaskot: egyrész akksi nagyon merült, hiába nyomtam ki minden appból egyből bezárás után. Másrészt sokszor ha kicsit az átlagosnál gyorsabban nyomkodtam a dolgokat, akkor fogta magát a gépezet és újraindult. Nem volt egy stabil. Szerintem amikor betelt az a kevés memória, és még kapott pár parancsot, akkor esett szét az egész.
De az akksi merülése ami nagyon zavaró nekem. Habár lehet, hogy ez a 4G-nél is így van?
-
harry3
őstag
Én is azt akartam mondani. Ha nem engedik meg, hogy mi is megkapjuk a akciókat, akkor szakadjanak meg. Felteszek egy Installous-t, velem biztos, hogy nem szúrnak ki.
Egyébként senkinek sem kell egy iPod touch 4G? Már ennél olcsóbban nem tudom adni, nekem meg elég lenne egy 3G-s.
-
-
mondomén
őstag
Amiről te beszélsz az a Mitube. Viszont annak külön ikonja van a springboardon és nem épül be a youtube app-ba (én így emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek). Amit én mondtam az a yourtube és az az ami beépül. Mitube is fel volt rakva a touchra, de nem valami kényelmes, szerintem sokkal jobb a yourtube.
-
Roxeus
tag
Értem én, de ha "set up as new ipod" akkor a sync minden gond nélkül működni fog? Illetve ha 4.x-es lesz rajta, akkor nem lesz ebből konfliktus?
Jobb lenne, ha az "Apple Computer"mappából (ahol rengeteg backup/sync fájl van) valami külső progi segítségével lehetne kézileg visszamásolgatni az adatokat. Vagy valamilyen alternatív megoldásnak is örülnék...
-
Gordiann
őstag
én eddig jb nélkül voltam már régóta, tegnap este csináltam meg. (nemrég jött ki MC-s 2G-re).
Én is minden programot megvettem rá, nem is tervezek máshogy tenni. Viszont a JB-vel a multitasking nagyon szuper, rég kellett volna. Különösebben nem lassít, akksiidő-t még nem tudom egyelőre, de nem bántam meg.
Én is támogatom az engedélyezést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest