- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxeus
tag
Szól valami nyomós érv, hogy megérje a 3.1.2-ről a 3.1.3-ra update-elni? Mert lényegi változtatásokat nem írnak, JB valamint kompatibilitás szempontjából pedig a 3.1.2 is tökéletesen megfelel.
Jah, igen egy Ipod Touch 3.gen 8GB-os a szóban forgó hardware.
Esetleg használ valaki átlátszó védőfóliát a hátulján + előlapon? Befolyásolja valamennyire a láthatóságot (pl. erős napfényben) illetve az érintésérzékelést?
-
xxman
senior tag
amugy egy kis help kéne.
az utobbi időben a cydiában ha add sourcelek vagy sourcet törlök vagy akármit amikro frissiteni kéne a sourceket a végénél az utolsó fázisban(downloading packages) lefagy a cydia
de ha kilépek(még fut) és respringelek és utána belépek akkor látom h végülis végrehajtotta a műveletet...
valaki esetleg? -
Csapi007
veterán
válasz
=WiNTeR= #7193 üzenetére
Mért ne kapná meg? 3GS hardverét is megkapta a 3G. Mivel később jön ki lehet hogy még jobbat is kap, mint a 2G Touch esetén.
Szerintem ettől nem kell félnie az Applenek, ők is tudják hogy egyre kevesebbet fognak eladni, de a profit akkor tartható fent ha azokat drágábban adják, és több pénzért nyilván több szolgáltatást illik belerakni. Már az iPad is jó nagy szeletet kihasított a Touch piacából.
xxman: Touchom volt, egyértelmű volt hogy szifont veszek utána. Még ha kamera meg GPS lesz is a Touchban akkor is a szifonnal lehet telefonálni és ott a mobilinternet. És ez az ami el fogja választani a két réteget.
Meg persze hogy Touchoz mindig is könnyebb lesz hozzájutni mint egy szifonhoz, nem kell hűségnyilatkozat meg hasonlók. -
=WiNTeR=
senior tag
Az új iPod Touch is meg fogja kapni az A4-es procit és a szifon 4g összes hardware-ét szerintetek?
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #7191 üzenetére
szerintem normális.
ha betonként aáálna az nem lenne praktikus -
xxman
senior tag
de az ifónón más és nagayobb is a home.
szerintem telesen normális. dfe ugye csak ilyen 1-5 fokig fordul csak el? -
peugeotmate
őstag
válasz
Gabesz1019 #7188 üzenetére
Úgy értem, hogy egy szemmel épphogy észrevehető mértékben el lehet forgatni a gombot, miközben a haverom 3GS-n atomstabil!
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7187 üzenetére
Ha nem mozogna be lenne ragadva, nem bírnád benyomni és akkor nem tudnád használni.
-
peugeotmate
őstag
Az mennyire normális, hogy egy kicsit mocorog a "home" gomb a táccson?
(Néhány század-ezred millimétert el lehet forgatni a kávájában, szemmel épp hogy (azaz alig) észrevehető mértékben.) Nem nagy gond egyenlőre, csak később se legyen belőle, mivel a gari már lejárt sajna...
-
Kommy
veterán
Ha jól tudom az appokkal meg lehet csinálni, hogy ne törölje őket és tudod is szinkronizálni mindkét gépen, itt csak annyit kell tenned, hogy ugyan azzal az accountal kell authorizálni a két iTunes-t.
Viszont a többi dolgot alapesetben törli.
Talán annyit tudsz csinálni, hogy hordozod magaddal az adatait az iTunes-nak és akkor olyan mintha ugyan az lenne a két gép. (windwos 7 /vista esetében az user/felhsazn_neved/music/iTunes mappa) ezt kéne hordozni, itt van minden.
-
piqla
őstag
Oke, azert ennyire meg en is otthon vagyok a temaban :]
Szoval: van ket asztali gep, a ket gep egymastol par szaz kilometeres tavolsagban van. Ha A-ban vagyok, akkor az ottani gep az enyem, ha B-ben vagyok, akkor az ottani. Magyaran van ket gepem, a ket gepre adva van egy darab iTouch, es nem akarom, hogy allandoan torolgessen, allitgasson, mit tudom en. Csak ha hozza akarok adni valamit, esetleg torolni, akkor pontosan azt, es csak annyit csinaljon, amit en akarok tole.
Ez megoldhato? -
Kommy
veterán
A kártyára nem tudok mit mondani, csak annyit mint előtte.
Ha egyszer letöltesz valamit annyiszor rakod fel újra ahányszor akarod, sőt ha valami oknál fogva veszel még egy telefont arra is fel tudod rakni. (5 készülékre lehet telepíteni). SZóval teljesen mindegy hol vagy.
Hát ha arra gondolsz , hogy van két gép, mondjuk mind a kettőn használnak 1-1 iTouch-ot és , hogy mondjuk te átmész a másik gépre, és hogy ott az iTunes ne csináljon semmit. Azt meg tudod csinálni, hogyg automatikusan ne induljon el ha rádugod az iTouch-ot a gépre, Indítsd el az iTunes-t és dugd rá az iTouch-ot és vedd ki a pipát az "Open itunes when this iphone is connected"
-
piqla
őstag
Igen, ezen en is gondolkodtam, mindenesetre jott az sms (es netbankban nezve a levonas is), hogy 1 dollaromba fajt a gyakorlatilag semmi. Es ezek utan, hogy nem egyezik a kartyaadat es a lakcimadat. Vagy csinaljam azt, hogy beregisztralom a "rendes" lakhelyemet, es ugy hatha elfogadja?
Ha egyszer letoltok valamit, es mondjuk jovo heten kikoltoznek Albaniaba, akkor az alban netkavezokban is letolthetem az egyszer mar megvasarolt appokat?
Valamint valami otlet arra, hogy ha ket gep kozott hurcolaszott taccsomrol ne toroljon (bocs, "szinkeljen") mar semmit, hiaba dugom ra masik gepre?
Elore is koszi.
-
piqla
őstag
Regisztraltam magam ebbe a szarba, remenykedven, hogy majd az en kartyamat jol elfogadja. Termeszetesen nem igy volt, de azert az egy dollaromat levontak. Nem azon a 240 forinton (bar mindjart 600) mulik, de azert a kurva anyjukat vagy a kurva anyjukat?
Masreszt: amennyiben vasarolnek ilyen gift cardot, es azzal mennek fel a US boltba, akkor is kellene lakcim/vertipus/ervenyes kartya?
-
xxman
senior tag
valaki tud mondsani vmi egyszerű d3e mégis jó játékot? (ilyen doodlejump stilusut)
-
xxman
senior tag
az első találkozásom az itunessal , elég volt arra h megutáljam
-
peugeotmate
őstag
válasz
Gordiann #7177 üzenetére
Szerintem még mindig jobb az iTunes Winen, mint a WM Player! Mondjuk a Winampot még nem próbáltam, pedig azt már többen ajánlották, viszont praktikusabb az iTunest használnom az Touch miatt. Igaz, néha nagyon be tudja lassítani a gépet! Egyébként nincs semmi bajom az iTunesszal, sőt, egészen megszerettem...
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Jol olvasom itt, hogy pdf, doc es mindenfele egyeb fajlokat csak wifi segitsegevel tudok ratolteni a taccs? hat en akkor menten magam ala szarok.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7169 üzenetére
Egy beépített GPS vevő egységet én is hasznosabbnak találnék. + valóban kicsit érdekesnek tűnik, hogy az új touch formája megmarad míg az iPhone-é megváltozik. Kíváncsi leszek mi fog megvalósulni ebből a sok elhagyott prototípusból.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Gabesz1019 #7168 üzenetére
Hát ennek a kamerának sincs sok értelme. Én a 4. generációs iPhoneról látott képekből kiindulva a touchtól is gyökeresebb (legalábbis nagyobb léptékűt mint formailag, mint szoftveresen) megújulást vártam (és még várok is
).
Majd meglátjuk. -
Gabesz1019
senior tag
-
powerup2
addikt
válasz
TriackFeri #7166 üzenetére
Kerestem de mind fizetős olyan kéne ami ingyenes
-
xxman
senior tag
pözsómáté a 32/64gbs touchokhoz lévő fulhallgatón van mikrofon , play pause stb gomb
-
powerup2
addikt
Megvan kiderült amit leszedtem az ipad-hoz jó
tud valaki olyan progit touchra amin olvani lehet pl pdf-et vagy documentumokat?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7162 üzenetére
Sikerült keszedni egy progit és benne van az ituns apps-be és onnan hogyan tudom feltenni a touch-ra?
-
válasz
powerup2 #7159 üzenetére
Az előbb linkeltem a leírást... Csak írogatás helyett elsősorban olvasni kéne.
Gy.k.: ez itt egy link, azért piros. -
powerup2
addikt
Nem látok olyan opciót hogy ne legyen kártya meg semmi valaki help?
-
sl8r
csendes tag
válasz
peugeotmate #7152 üzenetére
ööö... nekem egy 64gb-s touch-om van es annak a fülhallgatójának a zsinórján van egy kis biszbasz, amivel hangerőt állitasz, pause-olsz, számot léptetsz.. meg még a mikrofon is azon van..
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7155 üzenetére
Hu hol van az az opció?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7152 üzenetére
De ott az a baj hogy bankártya számot kell adni meg minden ezeket valahogy meglehet kerülni hogy ingyenes progikat tegyek fel rá?
-
powerup2
addikt
Nem értem hogy az ingyenes alkalmazásokat miért nem tudom feltenni a touchra sehogy nem engedi belép az itunsba és jön egy kis ablak oké de nem történik semmi
-
sl8r
csendes tag
hi
létezik olyan fejhallgató, amivel ugyanugy lehet pause-olni, hangot állitani mint az origi fülhallgatóval?
-
powerup2
addikt
Még annyi kérdésem lenne hogy notebookról megosztom a netet ilyen virtual access pointal a tuoch érzékeli kapcsolodik is hozzá de mégsem megy a net rajta erre valaki megoldást mit kell beállitanom és hol elöre is köszönöm a választ.
-
powerup2
addikt
Valaki tudja hogyan lehet megcsinálni hogy a touchon megjelenyen a zene album boritója. Iletve ugy feltenni rá programokat hogy apple store ne keljen?
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Az iPod Touch-hoz (3g) keresek védőtokot, mit ajánlotok? Egyelőre ezt találtam: Vroom Case, tetszik, jó árban van, mi a véleményetek róla? Esetleg van helyette más tippetek?
Köszi szépen!
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #7137 üzenetére
i go 1értelműen gps vevőt kér , én úgy tudom
mondom egy ndrivet tölts le.
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Lehet 3.1.3-ról downgradelni 3.1.2-re egy 8Gb-os ipod touch-ot?
(vagy nincs szükségem rá, mehet a "móka" enélkül is?)
valami link/leírás jöhetne privátba, mert kezdő vagyok még, mai szerzeményről van szó.
(mármint úgy mindenről, ami ide tartozik) -
Davey7
senior tag
Van egy 1G-s touchom. Ha én erre rakok egy GPS alkalmazást a térképet offline tudom használni?
-
xxman
senior tag
am valamelyik kolléga irt a layarrol h must have app... hat nekem nem igazan jött be. irtak ra h CSAK 3GSre ajánlott de 2gn is akadozás mentes meg gagyi az egész... touchra meg semmit se ér...
-
xxman
senior tag
esetleg még valaki mond vmi jót?
nekem pl a egyszerű játékok jönnek be nagyon , doodle jump stickskater stb. -
xxman
senior tag
letöltöttem
-
Gabesz1019
senior tag
Nekem most a Zombie Infection jön be nagyon.
-
xxman
senior tag
amugy valaki ajanlana nekem egy jo kis jatekot?
ezeket már kivégeztem : tap tapok , doodle jump,plants vs zombies , monopolyx , zombieville , touchgrind,fruit ninja , geared , labyrhint 2 , bridge odyssey , nfs shift , underground
ezeket ajanlani tudom tippeket várok még -
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #7124 üzenetére
Azért, hogy a képeket letudd róla szedni amit "fényképeztél", mivel touch-ról van szó nincs fényképező, de amit lementettél mondjuk képet, meg a screenshot-ok. Bemész intézőbe /total-commanderbe és le tudod töltni a képeket róla, e rátenni nem lehet
-
peugeotmate
őstag
Az mitől van, hogy a Windows fényképezőként érzékeli a táccsot, miközben az iTunes minden probléma nélkül felismeri? (Nem zavaró probléma, csak azért mégis érdekelne a titok nyitja.
)
-
Gabesz1019
senior tag
Tudtok olyan Street Fighter IV-hez hasonló játékot amivel lehet játszani neten?
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem megy holnap az iStyle új boltjának a megnyitójára?
Ha tudna több touchot venni (mert pl. nem egyedül megy, hanem visz magával valakit) akkor az egyikre vevő lennék, persze +pénzt is fizetnék érte. Ha érdekel írj Pü-t! Veszprémi vagyok így nem lehetek ott. -
xxman
senior tag
válasz
Mákos7észta #7120 üzenetére
esetleg addd hozzá mégegyszer a my computersbe
-
Mákos7észta
aktív tag
Valaki #7107?
-
xxman
senior tag
szerintetek érdemes lesz 1Gs touchra felrakni a 4.0át?
Tudom gyárilag nem lehet de olvasgattam ilyen hackelt verziokrol -
xxman
senior tag
mugy én ezt nem is értettem h iphonera miért ingyenes...
-
válasz
Gabesz1019 #7115 üzenetére
Tobb mint valoszinu.
-
Kommy
veterán
Kéne néhány ember tesztelni a iPHUpper nevű progrmot, akit érdekel írjon PÜ-t vagy írjon a iPHUpper topikjába.
-
Csapi007
veterán
válasz
peugeotmate #7111 üzenetére
Hy
Innen töltsd le a neked kellő FW-t és tartsd lenyomva a Shift gombot miközben rákattintasz a Restore-ra iTunesban és kakor ki tudod majd talááózni. -
válasz
peugeotmate #7111 üzenetére
Az iPod Touchokra sajnos a főverziófrissítések pénzesek...
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem egy zsírúj iPod Touch 2G 8gb-ra, szóval mától fogva én is beléptem a "klubba"!
Kezdetben oké minden, ám mikor frissíteni próbálom a (2.2.1-es) szoftverét, mindig egy olyan ablakkal jön elő az iTunes, hogy szeretnék megtudni többet az új szoftverről? És mikor rákattintok, hogy igen, akkor egy olyan oldalra visz ahonnan 3,99 dodóért letölthetem az új szoftot!Ez normális? Néha egyébként sikerült elindulnia a csíknak, de abbahagyta.
Ezt így végig olvasva nagyon láma probléma, de egy kicsit kezdi felcseszni az agyam...
(Bezzeg a 4G-s Nanonál minden gördülékenyen ment anno...) -
bendikeee11
tag
válasz
Mákos7észta #7109 üzenetére
Igen már megtaláltam.
Köszönöm a választ!
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
bendikeee11 #7108 üzenetére
Szia!
Beépített equalizer minták vannak, méghozzá a beállításokon belül, a music fülnél. Ott van jópár séma, valamelyik csak jó lesz Neked is
-
bendikeee11
tag
Nem tudjátok hogy lehet e equalizer-t tenni touchra? mert idegesít a tompa hangzás.
esetleg más lejátszó amibe van? appot tudtok ajánlani?
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Volt eddig egy Apple ID- m, ami működött, magyar App Store is volt, Genius is, minden, de újraraktam az oprendszert, vagyis inkább Win7- re váltottam, és a probléma az, hogy csak a Genius, de nem működik. Kéri, hogy lépjek be az ID- mmel, de mikor beírom az e-mail címet, és a jelszót ezt hozza ki: "The Apple ID you entered couldn't be find or your password was incorrect. Please try again."
Ezzel csak az a bajom, hogy mindehol máshol is működött eddig, sőt a régi gépen a Genius is, ehhez képest most ezt nem engedi. Segítség valaki? Előre is köszi!
Üdv,
Marci -
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #7105 üzenetére
Köszi a tippeket, megoldódott!
-
dirty.yakuza
aktív tag
Sziasztok. Tud valaki Budapesten iPod Touch 2G-hez tokot? Leginkább bőrtok érdekelne Pl.:PRESTIGIO PIPC2105BK. Sajna szinte csak webshopokban találtam de én szeretném vásárlás előtt kipróbálni. Használt is jó lehet. Más típus is! Köszi!
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11 #7100 üzenetére
"Légyszi válaszoljatok mert nem akarok fizetni.."
Gondolom az iPodért sem fizettél.
-
válasz
bendikeee11 #7100 üzenetére
De. Fizetned kellett volna, meg olvasgatni egy kicsit a fórum alapelveit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest