Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
kopekicsigo #1750 üzenetére
Tessék itt van a fájl, amit nem nyit meg:
[link]Nem kell semmi ördöngősség, szépen le van írva az itouch.hu-n, hogy hogy kell csinálni. Letöltöd ezt, itunesban, rányomsz a shift+restore-ra (én azzal szívtam meg, hogy az updatere nyomkodtam a shiftet, és ott tallóztam be úgy persze nem lett jó
,) betallózod ezt a fájlt. Felrakja az itunes, újra indul stb. Utána leszeded ezt a fájl: quickpwn. Ha esetleg nem indulna el, akkor frissítened kell a .net frameworkot:klatty
Miután elindítottad betallózod ugyan azt a firmwaret, amit már letöltöttél. Kiválasztod az ipodot, hogy mit szeretnél telepíteni (cydia, installer, új boot kép). Tovább nyomod, majd leellenőrzi a progi, hogy megeggyezik e a kiválasztott firmware, az ipodon lévővel. Ez eltarthat egy-két percig. Utána kiírja, hogy kapcsold ki a touchot. Ezután DFU-modeba kell rakni leírja, hogy hogy csinált. Amikor DFU módban van, akkor elindul magátok a jailbrake, 5-10 perc alatt kész lesz.Lényegében ugyan azt írtam le mint az itouch.hu-n, de remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest