Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Sziasztok nem akarja elfogadni a teló az apple id-met! Csinálok és egyszerűen semmi nemjó neki! Bankszámlaszámot is miért kér?? Jailbreakelt különben!
Köszi még új vok az iOs-ben! -
djalczo
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #11398 üzenetére
Köszi a tippet
-
Csirkejozsi
tag
-
djalczo
csendes tag
válasz
szilchi #11396 üzenetére
Elvileg okés az üzlett, csak meglepöen olcso, meg elöre kellen utalni, és én félve bizok az emberekben. Amugy te mit gondolsz, érdemes megvennem, értem ezalatt amit láttál az nem szar termékre utal ? Tudod ha az ember egy 50ezres cuccot dugdos rá és ha az netán besülne, akkor azthiszem a képem sülne le :S
-
Źşë'
addikt
ez a cucc amúgy képes lejátszani jutubról letöltött fullhds mp4eket is átkonvertálás nélkül?
-
djalczo
csendes tag
Ipod touchomhoz töltőt keresek és ha lehet olyat ami nem nyírja ki, tud valaki nekem ajánlani ?
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok! nézegettem ipod touch 4 szétszedős vidiket, de fura módon a digitalizáló panelt sehol sem fejtettél le az lcdrő. valamint olvastam is egy helyen, hogy ezek összetartoznak, a 4-esnél nem lehet külön cserélni csak az érintőt. viszont találtam ITT ebayen külön csak digitizert hozzá. van valakinek esetleg tapasztalata ilyen téren?
valamint egy repedt érintőjű, de hibátlan lcd-jű, és működésű 8gb-os 4-es touch-t mennyiért lehetne eladni?
köszi!
-
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Ma úgy döntöttem, hogy nem várok tovább cracked verzióra roqyBT4 -re, vagy BTstack GPS -re. Nyitottam egy paypal számlát, és megvettem végül a BTstack GPS-t. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha valaki hasonlóban gondolkozik.
Használtam már régebben a roqyBluetooth -t is, de az még az iOS3 alatt volt. Akkor maximálisan meg voltam vele elégedve, jól működik mindenféle GPS-es szoftverrel (TomTom, IGO, ...), és a hardver támogatottsága is elég nagy (gondolok itt a külső GPS egységekre)
Végül most mégis inkább a BTstack GPS mellett döntöttem. Egyrészt fele annyiba kerül, ami mondjuk talán annyira nem mérvadó, tekintve, hogy egy komplett GPS szett (készülék + szoftver) nagyságrendekkel drágább. Másrészt, ez is legalább olyan széleskörű támogatottsággal rendelkezik, mint a roqyBt.
A roqyBluetooth -nál talán előny, hogy használata közben más bluetooth-os eszközök is gond nélkül párhuzamosan csatlakoztathatóak (pl FM transmitter, headset). BTstack esetén ezt nem próbáltam, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni.
A BTstack GPS hasonlóan egyszerű használatú, gyakorlatilag majdnem ugyanolyan, mint a roqyBluetooth. A kapcsolódás villámgyors, és adatok frissítése is mp-enként történik, aminek köszönhetően a navigációs szoftverek tökéletes pontossággal tudják mutatni a mozgást.
Ugyanakkor mindkét szoftverről elmondható, hogy jócskán zabálják az akksit (ugye együtt fut a bluetooth, a háttérszoftver (roqyBT vagy BTstack), a navigációs progi, és általában a képernyő is végig világít). Nekem kb. másfél/két órát bírja, úgyhogy hosszabb út esetén az autós töltő elengedhetetlen.
Összességében, elmondhatót, hogy mindkét programot csak ajánlani tudom. Én - ahogy azt említettem - nem találtam sok különbséget. Ráadásul sem FM transmittert, sem bluetooth-os headsetet nem használok, úgyhogy végül az ár alapján döntöttem.
Szerintem mindenképp érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, ha már úgyis megvan a készülék (nekem konkrétan Touch). Csak egy külső bluetooth-os GPS egységre van még szükség hozzá, és egy újabb hasznos funkcióval bővül a kütyünk.
Remélem segítettem! üdv: Csjozsi -
szilchi
őstag
válasz
Natalie1982 #11380 üzenetére
Szoftver nem,de hardware igen
De nem tudom működik e.Egyszer láttam már vaterán is ezt a kütyüt.
-
Rolcomp
csendes tag
Sziasztok!
egy 4G-s touchról lenne szó... nem szinkronizált fel semmilyen új zenét/videót, volt iTunes reinstall, külön egyenként megpróbálni felrakni a számokat, de nem oldódott meg a probléma. 4.2.1 volt rajta ha jól emlékszem, update-re vmi hibaüzit dobott, letöltve a 4.3.3-at shift+restore-ral felment rá...viszont a settings-ben még mindig 4.2.1-et írt. Amúgy működőképes volt rajta minden, wifiről felrakott mindent rendesen. Sajnos én nem láttam személyesen, majd csak ránézek hátha tudok vele kezdeni vmit, de nekem ez olyan szervízgyanúsnak tűnik... Valaki tapasztalt ilyesmi hibákat? Válaszokat előre is köszönöm
-
Csirkejozsi
tag
-
Incognito
senior tag
iGo? Ez nekem új! Úgy tudtam, hogy navigáció sincs az iPod-ban , vagy tévedek? Mert anélkül nem sok értelme van...
-
Incognito
senior tag
válasz
Natalie1982 #11380 üzenetére
Nem hiszem hogy lenne. Hiányzik belőle a hardver. Nem ugyan az a kettő.
-
Natalie1982
csendes tag
...meg 1 kerdes.Letezik olyan szoftver,ami ipod-bol iphone-t csinal?Lehet,hogy hulye kerdes...nobol vagyok....
Koszonom!!!!!!!!! -
Natalie1982
csendes tag
Sziasztok!!!
Van egy ipod touch 4G-m,amirol szeretnem letorolni a mar megunt filmjeimet(a video mappaban vannak),de sehogy sem megy...meg itunes-on keresztul sem.
Tudna nekem valaki segiteni ebben?
Elore is koszonom!!!!
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11376 üzenetére
Nekem videónézésnél (youtube) automatikusan a fekvő nézetet zárolja. A többi funkciónál meg az állót.
-
szilchi
őstag
Köszönöm,majd meglesem van e ilyen lehetőség a beállításoknál Touch-on.
-
Rommel6600
őstag
A multitaskingot kell előhívni, és elő kell húzni legbalról (tehát az ujjaddal jobbra húzol!) a zenelejátszós részt, és ott asszem a bal szélső gomb ami zárolja az orientációt. Viszont nekem csak portré módba hajlandó zárolni (függőlegesen), vízszintesen landscapebe nem. Videónézésnél ez kifejezetten hátrány és idegesítő. Ez normális???
-
szilchi
őstag
Azt meg lehet valahogy oldani,hogy motoron ne forgassa menet közbe a GPS képernyőjét mikor megdöntöm a motort?Mert kanyarok után mindig fekvő helyzetbe megy át a kép.
-
Źşë'
addikt
válasz
Csirkejozsi #11372 üzenetére
szia, és akkor neked ez ipod touch 4 en megy? egy linket tudsz adni privátban, vagy pedig a teljes nevét ha link nincs
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #11371 üzenetére
Közben letöltöttem a TomTom Europe alkalmazást, és még jobban tetszik mint az IGO, úgyhogy megoldódott. Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Van valaki, aki esetleg használja az IGO My Way Europe navigációs alkalmazást? Nem a legfrissebb verziót (Primo), hanem ami már az iOS 3 alatt is kint volt.
Nekem az iOS 4 óta rendszeresen szaggat, és be van lassulva. Ugyanakkor van, amikor minden gond nélkül fut. Ti nem tapasztaltatok ilyet? Azért furcsállom, mert eddig iKütyükön soha semmi nem szaggatott nekem, azért imádom őket, mert tökéletes a felhasználói élmény, ez viszont így elég használhatatlan. És direkt mindent bezárok az indítása előtt, szal még csak a memória miatt sem panaszkodhatna elvileg.
Ráadásul mondom, hogy iOS 3 alatt nem volt.
jailbreak + roqyBT kombóval használom
Esetleg tud valaki valamilyen más navigációs alkalmazást, amivel meg van elégedve, és van olyan jó, mint az IGO?
Köszönöm! -
EczkE
veterán
Még valami eszembe jutott. Azt tudom, hogy hd-ben vesz fel videót, de állóképekből mekkora a max amit tud?
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a negyedik generációs touch-ról.
A garanciáztatás hogy zajlik? Tényleg csak a gyári szám kell hozzá? Az új készülékeken a hátlapon van gyárilag fólia? Milyen tokot javasolnátok hozzá?
-
f1alonso
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem...van a gépemen egy program amit úgy kell felrakni a ipodra h idézem :
Telepítés: A letöltött ipa kiterjesztésű file-t be kell másolni a /User/Documents/Installous/Downloads mappába. Ezután az Installoust elindítva, majd a Downloads fülre lépve telepíthető a felmásolt program. ez oké csak én az itunesba nem találtam olyan részt ahol látom a mappákat ..totalcommanderbe meg nem ad be + meghajtót mint a többi telefonnál ha rádugom usb-re....erre külön progi kéne vagy h ?üdv.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet podcast -okat törölni? (nano 4. gen 4.xxx szoftver)
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #11358 üzenetére
Holnap megyek a gépemért a szerelőhöz,akkor haza fele ki is tudom próbálni a GPS-t.Néztem elég sokáig bírja a GPS modul egy töltéssel.Kíváncsi vagyok az Ipod hogy bírja.A gyalogos funkció hiánya kár,ha valami idegen városba vagyok nem lenne rossz gyalogosan is tudni navigálni.Vagy azért valamilyen szinten a TomTom is jó erre?
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #11347 üzenetére
Ma meghozta a postás és tökéletesen működik.Igaz meg kellett elötte venni a RoqyBT licenszet,mert ami volt nekem az csak trial volt.De az a 8 Euro nem volt nagy érvágás.Tomtom-al megy,igaz élesben még nem tudtam kipróbálni mert szerelőnél van a motorom.Gyalogos funkciót nem véltem felfedezni a programban.Leírás nem volt a GPS modulhoz,majd keresnem kellene egyet.Nem tudom pl.,hogy honnan veszem észre mikor merül le az akksija.Gondolom ha lekapcsol akkor észreveszem
,de jó lenne elötte is tudni.Nokia töltőm van hozzá otthon.Esetleg kéne egy tartó,amit motorra is fel tudok tenni.
Csirkejozsi: Csak most vettem észre a hozzászólásodat
.Igen,én is RoqyBT-t használok.Meg vettem a licenszet.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
szilchi #11347 üzenetére
Szevasz! Milyen alkalmazással párosítod a vevőt az iKütyühöz.
Egyébként nekem még anno roqyBt volt, és ahhoz ezt ajánlották, szal biztos működnie kell. Nekem egy Motorola külső GPS vevőm van. De a roqyBt4-et sehol sem találtam feltörve, megvenni meg nem tudtam bankszámla híján. -
skiny83
aktív tag
válasz
sirszevenap #11355 üzenetére
A 8 gigás verzió ugyanazt a hardvert kapta mint a 2G. Elvileg a 3G-s podokon nagyobb a méretét jelző felirat. (hátlapon a kis téglalap)
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Vásároltam egy ipod touch 3g 8gb-ot! Elvileg a 3g-re felmegy a 4.3.3 erre nem... Néhol olvastam hogy a 8gb-os verzió az a 2g hardverével van.... Igaz ez? Honnan tudom eldönteni hogy ez tényleg 3G nem pedig 2G? Mert így ugye nehéz...
Válaszokat előre köszönöm!
üdv.
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok!
Máma boldog tulajdonosa lettem én is egy IPOD touch 4g-nek..egyelőre ismerkedek vele mert ez az első apple termékem (androidról) itt minden másolás az itunessel történik a gépről akarok másolni?
üdv.
-
XP NINJA
őstag
valaki sürgősen segítsen!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=9wITvdkJfNo
IPOD TOUCH 2G 8GB eddig semmi baj nem volt vele.
nagyon sürgőőőős
-
kbence97
csendes tag
Sziasztok! Van egy 3.generációs 8GB-os ipod touch-om(jailbreakelt), és az volna a kérdésem, hogy tudom átállítani a fekete menü hátteret. Egyébként fel van telepítve a Winterboard, de nem tudom, itt hol kell beállítani. Előre is köszi a segítséget!
-
szilchi
őstag
Hi.Probálok hozzáadni Cydiahoz másik source-t,de egyiket sem fogadja el.Mindig jön két hibaüzenet,aztán miután végzett kérdőjel van a source elött.Ha tiltott dolog,sorry.Jöhet privibe is a válasz.Köszönöm.
-
XP NINJA
őstag
http://hardverapro.hu/apro/ipod_touch_2g_8gb_extrak_csere/hsz_1-50.html
valakit nem érdekel?
-
Maniec
csendes tag
Nah sikerült átvarázsolni iTunes Libraryba, de szétbaszta a zenéimet, mert nem tagelt zenéket amiket PC-n hallgatok berakott a sok szép tagelt, formázott album közé. Erre én hülye kitöröltem libraryból ami nem kellett és az összes zeném újra lett sync-elve. Így amik eddig jók voltak, most azok is formázatlanul kerültek vissza, szóval kurvajó, több napi munkámat baszhatom egy rohadt VoiceMemo miatt. Esetleg valami tipp, hogy visszatudom-e állítani valahogy az egy sync-el ezelőtti állapotra? :S
-
Maniec
csendes tag
Hali!
Felvettem egy hangjegyzetet mikrofonos HS-el a touchomra, de nemtudom iTunes Libraryba sehogy berakni, márpedig közvetlenül iPodról nem tudom a PCmre rámásolni... :S
Help! -
Rommel6600
őstag
válasz
sirszevenap #11341 üzenetére
Én nem cserélném le. Ami nekem pont rohadtul hiányzik a 4G-s touchból (is) az a 3G mobilnet, illetve talán egy kicsit a telefon. Ezeket leszámítva pont ugyanarra használnom a 4G touchomat mint annó a 3G-s touchot, szóval én nem tenném. A plusz kamera miatt meg végképp, nekem többet érne a 3G.
Iphone 3GS vagy ipod 3G? Mérettől függetlenül szerintem egyértelműen a phone, nehogy elcseréld. (Vagy cseréld el velem egy 32GBos 4G touch-ra)
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok, érdeklődnék hogy érdemes lenne e cserélnem az iphone 3gs-m egy ipod touch 3g-re ( makulátlan, tokkal, minden tartozékka, még 4 hónap gar) + 40ezer forintra? És hogy a telón és kamerán kívül mik a hátányai az iphone-val szemben.
Köszönöm a választ!
üdv.
-
Źşë'
addikt
válasz
tommjee #11339 üzenetére
hardveraprón nézz körül, ott van dögivel
-
tommjee
senior tag
Keresek iPod Touch 4g 8gb-t akinek van írjon PÜ-t!
-
Csapi007
veterán
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Van egy 2g-s tacsom es a fekete hatteret szeretnem lecserelni rajta. Jb-zve van es azt a winterboardot is leszettem ra de sehogyse akarja beallitani. Bmit alitok a progin belul egyszeruen nem teszi be a kivant hatteret az ikonok moge. Bill zarnal mukodik a dolog,de az ugy keves
Kosz a segitseget
-
-
szilchi
őstag
Hi.Szeretném kicserélni a 2. gen-es Touchomon a fóliát a kijelzőn.Hogy tudom lekaparni a régit?Sikerült pár karcot csinálnom a fólián és így már nem jó.
-
Rommel6600
őstag
Jó, hát ha nagyon akarom én is el látom olvasni azt a hangyafosnyi méretű szöveget, de szerintem 3 perc után fájna tőle a szemem
Arról nem is beszélve, hogy munka közben pláne baromira nehéz lenne azt az apró szart feltűnésmentesen olvasnom úgy, hogy azt lássam is, és az utasoknak se tűnjön fel -
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11331 üzenetére
ööö..nekem csak akkor kell zoomolni, ha lapozni akarok, mert azt a kis gombot nehéz eltalálni
-
zoon811
csendes tag
Nekmsoká iTouch 4 tulaj leszek
-
Jim-Y
veterán
-
penge111
addikt
akkor nem kell megijednem, természetes, ha 2.5 óra game után sipákol, hogy 10-20% az akksi?
Amugy maximálisan meg vagyok elégedve vele, winmo után felüdülés ez a kütyü, gyönyörű kijelző, rendkivül egyszerű kezelhetőség, nagyon gyors rendszer, szép videó, gyönyörű film, zenelejátszás és amiben minden hasonló kütyüt ver a beszerezhetetlen alakalmazások végtelen sora
-
penge111
addikt
Sziasztok, van nekem is egy 4g 8gb-os Touchom, az lenne a kérdésem, az korrekt, hogy 2-3 óra 3d-s (infinity Blade, Dungeon Hunter stb) játék után az akksija 20%-ra esik? Azt hittem többet bír
Nektek is naponta kell tölteni?
-
Źşë'
addikt
képek nem valami élesek, de a videó minősége kimondottan jó!
tetszik a készülék, csak belegondolok hogy mit kapok az áráért, az a félelmetes
de tény és való hogy elit egy média központ, még csak hozzá hasonlót sem láttam még, meg most ez hogy van rajta hangszóró, ennek örülök a legjobban
-
Rommel6600
őstag
A tárhely a kevés persze a 8gigás esetén, semmi más. Vegyük például az egyik videómat, amit random válaszottam most a példámhoz ki: Hossza 4,5perc, mérete 353 mega...
Nekem nem csinált olyan jó képet mint az előző linken, ez a minőség szerintem egyenesen szar.
Már vagy 80 dolgot vettem ebayen, paypallal, megbízható sellerektől szerintem nyugodtan rendelhetsz. Hangszóró van rajta, a 4G-ben pedig már mikrofon is, legalábbis ami a 32est illeti. De ha jól tudom az előzőben egyikben sem volt, külön kellett hozzá mikis fülest csatlakoztatni. Ha tévedek javítsatok ki, 8GBos 3G-m volt, abban tuti nem volt mikrofon.
Videót ha méh érdekel majd lehet teszek fel, de kínlódni kéne vele, szal most tuti nem
-
Źşë'
addikt
válasz
CHIPman #11315 üzenetére
sztem is kevés lehet a tárterület, esetleg valaki tudna képet feltölteni h milyen minőségben tud fotót készíteni?! kiv lennék, bár néztem egy tesztet kamerából iphoe4/ipod 4gen és mintha a toccsé jobb leenne.. képet viszont sehol sem találtam - a képminőséget gondolom igen befolyásolhatja a fény mennyisége, legalább is ezt vettem észre a legtöbb mobil kameránál
Rommel6600: ebayről a rendelés mennyire jó megoldás, a fizetés utánvét vagy pedig bankkártyás? sose rendeltem még külföldről, számomra ez még idegen dolog
de ha 150re jön ki a fólia akk nagyon megéri
nézegettem idehaza, picit van csak drágaság. Ha jól tudom akkor nincs a készülékben hangszóró, ti a filmnézésre mit használtok? szimpla füles vagy valami spéci jólárasított hangszórót?!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Rommel6600 #11314 üzenetére
Értem, köszi. Esetleg a kamerás dolgot kifejtenéd? Mármint, hogy a 8GB-os kamerája miért nem jó.
-
Rommel6600
őstag
-
Rommel6600
őstag
Nekem tetszik a kamera, fényképeket ugyan szart csinál, de HD-ban rögzít videót ami tök jó mert így nálam mindig kéznél van. 8GB-os verzió esetén szerintem használhatatlan a kamera, ezt fontold meg.
Youtube, wifi - Nekem tetszik, csak a munkahelyemen hiányolom a 3G-t, mert sajnos még a reptér utasforgalmi területein sincs mindenütt wifi, így nem mindig tudom használni. Ami még jó, hogy teljesértékű böngészője van kivéve a flasht, de nekem ez eddig kb 3 alkalommal okozott gondot.
Igen, az apple csatlakozójával lehet tölteni, én vettem hozzá fali usb töltőt egész olcsóért (kb 3$ ebayen) de lehet akár szivargyújtósat egybeépítetten vagy szivargyújtót usb csatlakozóval stb kapni, ezekkel mind lehet.
Fólia, tok - Igen, az első az kell a második pedig csak erősen ajánlott. Én szintén ebayről szereztem be ezeket hozzá, postával együtt összesen kb 7GBP-ért vettem a hátsó műanyag tokot, 6db első fóliával (harmadikra sikerült csak tökéletesen feltenni
)
A poén az, hogy haver öccsének az ipodján az apple boltban vett fóliája (4 vagy 5eFt!) alig egy évig bírta, amit pedig mi rendeltünk ebayen kínából és kb 150Ft-ra jött ki darabja (8 v 10es csomag) annak még egy év után sem volt semmi baja
Tokot is így vegyél ott... -
CHIPman
nagyúr
válasz
Rommel6600 #11311 üzenetére
Ha jól tudom, 4.3-tól az akku sem az igazi, legalábbis iPhone-nál. A gomb-bug mit takar?
-
sagesz93
addikt
Nekem 3G van, hidd el, megéri az árát, akár mennyire is drágának tűnik.
Beszarás játékok is vannak, nekem kb 3,5 "oldalnyi" játék van most rajta.(10GB kb.)
USB-n is egész hamar feltöltődik, de lehet venni töltőfejet is, én mondjuk a telóm töltőfejét használom, abba bele a kábel és faján töltődik.
A hátulját tényleg jó ha véded, durván karcolódik, bár egy idő után már nem foglalkozik vele az ember(legalábbis én már lesz*rom).
Védőfólia szerintem felesleges. -
Źşë'
addikt
amúgy nagyon elgondolkozok a vételen, bazi drága a cucc
megéri? kérdezném azokat akik használnak ilyen 4. generációs csodát, mesélhetnétek az appokról, gps - multimédia stb - ill. jutubon néztem videókat játékokról és vannak egész jók is, esetleg valakinek akad kedvence? továbbá még arra lennék kíváncsi h a töltése pc-n keresztül usb porton történik, érdemes hozzá venni külön hálózati töltőt, ill, védőfólia és tok is elengedhetetlen gondolom karcolódás miatt
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Érdemes frissíteni 4G-n a 4.1-et 4.3.3-ra? Mit nyerek és mit vesztek?
-
Mucsi14
tag
Üdv!
Létezik olyan szoftver amivel korlátozni lehet a ipod 4g használatát? Olyasmi mint a szülői felügyelet csak az egész gépre vonatkozóan. -
- Apple iPod Touch 8Gb 4th Gen: 51.500,-
- Apple iPod Touch 32Gb 4th Gen: 65.990,-
- Apple iPod Touch 64Gb 4th Gen: 88.990,-
Gianni bazárja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged