- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen SSD-t vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
CHIPman #11315 üzenetére
sztem is kevés lehet a tárterület, esetleg valaki tudna képet feltölteni h milyen minőségben tud fotót készíteni?! kiv lennék, bár néztem egy tesztet kamerából iphoe4/ipod 4gen és mintha a toccsé jobb leenne.. képet viszont sehol sem találtam - a képminőséget gondolom igen befolyásolhatja a fény mennyisége, legalább is ezt vettem észre a legtöbb mobil kameránál
Rommel6600: ebayről a rendelés mennyire jó megoldás, a fizetés utánvét vagy pedig bankkártyás? sose rendeltem még külföldről, számomra ez még idegen dolog
de ha 150re jön ki a fólia akk nagyon megéri
nézegettem idehaza, picit van csak drágaság. Ha jól tudom akkor nincs a készülékben hangszóró, ti a filmnézésre mit használtok? szimpla füles vagy valami spéci jólárasított hangszórót?!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest