Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
válasz
sagesz93 #10459 üzenetére
Próbáld meg , hogy kiszeded a pipát az app mellől , sync , majd visszateszed.
Feltételezem , hogy az appsync nem hiányzik az ipododról...
Esetleg SSH-n keresztül megnézhetnéd , hogy fel van-e telepítve egyáltalán a program. Vagy appbackup és restore.(így nem veszik el semmi) -
xxman
senior tag
válasz
sagesz93 #9626 üzenetére
jó hát én a régi rendszerbe kezdtem (nm tom milyen régi ) volt 2000pontom (akkor mostmár tudom h ez kevés xD) és ugye időszakosan lehetett csak beváltani.. na de én nekem az egyik hónapba pont nem volt netem (névkavarodás miatt) és nem szereztem egy PTZ-t se ... No nem baj úgyis csak 200minimum kell a beváltáshoz... de csak akkor ha azt a 200at az utóbbi hónapba gyüjtötted +4xesére nőttek az árak... én itt feladtam és abbahagytam de most akkor elkezdek újra... főleg h most néztem és egy video 50Ptz-t ad mondom azta...
na mind1 csak leírtam ... bocs az offért -
csdm
senior tag
válasz
sagesz93 #9610 üzenetére
Zártnak zárt, de olcsó (10k körül) ütés, vízálló, szerintem még jól is néz ki, van rajta LED, normális 3,2 mpx-eles autofokuszos kamerája. Ja és van rá offline térképek is, amivel a GPS használható. Nem navigációra, de arra jó, hogyha eltéved az ember, vagy mittudomén megnézni magát a térképen.
CHIPman: nincs, azt hittem én is hogy ez mekkora érvágás lesz, ma már mindenbe raknak GPS-t, csak azt elfelejtettem, hogy a korombelieknek (középiskola) szvsz alig adódik olyan élethelyzet, hogy kelljen autós navigáció. Wifi-ből így is be tudja lőni kb-ra(100-50m sugarú kört rajzol, szóval elég pontos) hogy merre vagyunk.
Akinek meg tényleg szüksége van navigációra, annak meg vagy BT-s GPS-t vesz mellé, 4k-ért, vagy iPhone-t . -
harry3
őstag
válasz
sagesz93 #9601 üzenetére
WoW jó sok válasz jött és jó hamar, azt sem tudom, hogy kinek válaszoljak.
Azt szűrtem le, hogy a hsz-ekből, hogy 3G 32GB-osat érné meg megvenni. Akkor is drága, nem tudom, hogy érdemesebb lenne-e egy ilyet venni, vagy egy nagyobb tudású telefont.(?)
Két lehetőségem van, vagy egy jobb telefon, vagy egy Ipod touch és egy rossz telefon.
Két lehetőség....még semmi sem biztos, hogy lesz valami. Úgy beszélek, mintha pénznyomdám lenne.sagesz93: Ha szabad megkérdezni hogy nyerted (én is akarok
)?
-
mondomén
őstag
válasz
sagesz93 #9562 üzenetére
SBsettings
Cydia-ban megtalálod.El kell húzni az ujjad a status bar-on és egy lenyíló ablakon különféle dolgokat lehet állítani (wifi,3g,brightness...). Itt találsz majd olyat, hogy Process, ráböksz, majd free up memory és felszabadítja a maradék memóriát.C4mp3r
Legfőképp a memória hiánya zavar. Egyre több olyan játék, alkalmazás jön ami megköveteli az erősebb hardvert. Sőt, zene+safari kombónál is gyakran szétesik az egész.
Másik a kamera, nem mondom, hogy egy i4 szintű dologra vágyom (bár elviselném),de sokszor van úgy, hogy szükség lenne rá.
A többi már csak az extra, amolyan nem zavarna ha ott lenne.
Gondolok itt az új gyroscope-ra, retina kijelzőre...Ja, meg ugye a telefonálásra.
Sokszor azon kapom magam, hogy a touch nálam a telefon meg otthon.
Tudom ez egy ipod nem pedig telefon...
Egy szó mint száz, kéne már az az iphone (3gs). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged