Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathpityu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy nektek hány órát bír a 4-ik generációs (8GB) iPod Touchotok, (ha vkinek van ilyenje), ha folyamatosan használjátok, játszotok rajta? Nekem folyamatos játéknál 2 órát bír.
Köszi
-
nGaBrIs
csendes tag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel nulláról fullra a 4G?
-
Don't Panic
senior tag
én ráérek vele
hagyom h letöltődjön de van ami pl baromi gyorsan lejön.
nekem is cydia után második cucc volt ami felment a tacskóra
UI az IKEÁBAN van nyílt wifi
és jó gyors is volt !
időnként én meg említettem emberek itt a topokban h installous stb...hállelujá
tacskótársak -
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Nekem Cydia után az volt a második dolog, amit feltettem.
Egyébként tényleg az Apptrackr oldalról szedi le a dolgokat, de én inkább onnan letöltöm, majd telepítem, mert úgy gyorsabb, mint az Installous. -
csedaviasd
csendes tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Az installous csak egy program ami az apptrack ról szed.
Kissebb programoknál használom de nagyoknál azt vettem észre ,hogy lassabb mintha számitogéppel szedném.
Amúgy a youtube csak nálam nagyon lassú ipodon??Pedig kipróbáltam ,hogy közel mentem a routerhoz de ott is lassú.... -
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Sokat olvastam már az Installousról, most letöltöttem kipróbáltam, és nem értem eddig miét nem ajánlotta senki, amikor pl. offline térképekről volt szó??
-Találtam benne Offmaps néven alkalmazást, 2 ingyen map van ez igaz, de Budapest összes patikáját, jópár kocsmáját, tömegközlekedési vonalait tudja, keresni is tudsz, helymeghatározást is. Nagyon jó kis cucc
- Találtam internetrádiót is, este jól jön.Meg egy rakat jó cucc van fent, és hogy az akkut dicsérjem: 3 órán keresztül wifiztem egyfolytában 75%-ról 30%-ra ment le. Filmet is néztem youtube-on, telepítgettem, letöltöttem...
Tegyük, hozzá mikor egyszerre töltöttem le 100mb-ot, és közben másik app térképet töltött + telepítettem egy játékot azt már igazán megérezte a Touch, lassú volt akadozott, és 30mb memória maradt, de azt hiszem érthető
Üdv
-
Revoltek
aktív tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Köszönöm szépen. Működik.
-
schummy
tag
sziasztok,
használ valaki av kábelt, hogy tévére kösse? tapasztalatok?
-
sti10p
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy valyona Ipod-nak jobb e a hangminősége mint az IPhone-nak?
Amúgy az első post-ban miért telefonról beszél?!
-
XP NINJA
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
ok
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Sikerült beállítani a feliratot!!!! A beállítások menüben a feliratok alatt át kellett állítani windowslatin2 kódra. Így már kezeli

-
XP NINJA
őstag
http://www.i-doki.com/szerviz
a touch 2g-m ben lehetne nagyobb ram-ot rakni és pl 16gigát belerakni ? (most 8gb)
-
Revoltek
aktív tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Hova kell behúzni a filmet? Nekem nem engedi sehova.
-
XP NINJA
őstag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Köszi
-
XP NINJA
őstag
mennyiért lehetne eladni egy touch 2g új akksival karcmenteskijelzővel, új kkórm hátlappal?
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Vágom hogy működik a dolog, de ez a felirat nem értem h miért nem megy... De azért köszi!
-
pgergo
tag
Az IPOD TOUCH 3G-N MOST A IOS 4.2 VAN FENT DE SZERETNÉM VISSZARAKNI A 4.1 ET HOGYAN TUDOM?
Köszi! -
csedaviasd
csendes tag
válasz
nGaBrIs
üzenetére
Szia!
1g-s touchon el se indul az oplayer azt hiszem még 2g-n se.
Ha pedig el is indulna akkor sem lenne sok értelme mert az a processzor maximum 700 megás filmeket tudna lejátszani.
A file sharingnél rákattintasz 1 et az oplayerre(ha fel raktak meg kell jelennie) és az oplayer documents nevü rublikába behuzod a videot plussz ha van a feliratot. -
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Mivel még nincs stabil 4.2.1-re ezért még nincs JB:S
Viszont az öcsém 1G-s touchán az apps fül alján meg se jeleníti a 'file sharing' részt. Nem támogatja már az 1G-t? -
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Nekem ez így nem nagyon megy. Mi lehet a gond? Lite verzió nem támogatja?
-
footy
addikt
Hol érdemes keresgélni Touch 2G 32GB-t?
Tarozékoknál, ha a kompatibilitási listában 1G/2G szerepel, attól az még működik 3G-vel? -
nGaBrIs
csendes tag
Oplayer egyébként hogy támogatja a feliratot? Ha beleégetem a filmbe csak akkor fogja megjeleníteni, nem?
-
stamas01
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget. Királyok vagytok
-
csedaviasd
csendes tag
válasz
stamas01
üzenetére
Oplaye-t szedd le hozzá!
Gond nélkül viszi a filmeket konvertálás nélkül!
Én nekem idáig a legnagyobb film amit ráraktam 1.5 gigás volt és simánt ment!És még feliratot is kezel!
Rámásolni meg pofonegyszerű a filmeket.Csak bemész az app fülbe legörgetsz és az oplayer meletti rublikába behuzod a filmet.Egy 200 megás sorozat kb 10 másodperc alatt fenntvan. -
stamas01
csendes tag
Azt én is olvastam hogy van ojan progi ami lejátsza a divixet viszont azt is át kell konvertálni kissebb felbontásra nem? Nem hiszem hogy rátolom az 1.1 Gb-os filmet és gond nélkül lejátsza. vagy igen? Egyébként gongolkodtam egy HTC HD2-őn is. Az jobban megérné?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
stamas01
üzenetére
vegyél 100 ért egy notebookot.
am h jó a géped akkor nem sok idő egy filmet átkonvertálni. meg van olyan program ipodra amivel már letudod játszani a divix-et.
én szoktam rajta sorozatokat nézni számomra használható. De tény hogy egy ipad-en 1000 szer élvezhetőbb a filmezés.
esetleg galaxy tab de az 1 bizar(telefonnak is jó) igazi mindenes cucc.
Ki kell próbálnod őket a fizikai valóságban
és magadnak eldöntened melyik tetszik és miért mik az előnyei stb... -
stamas01
csendes tag
Hello mindenkinek
Egy ipod touch 4g-t szeretnék venni és a fő célom, hogy filmet nézzek vele, A kérdésem az lenne hogy mennyire alkalmas ez erre. Olvastam hogy nem támodatja a divx-et. A windows 7 álltalában felajálja hogy átkonvertája abba a formátumb amit az eszköz támogat mielőtt átmásolná, viszont abban nem vagyok biztos hogy egy apple terméknél is igy lesz. Nem akarok külön eltölteni azzal időt hogy konvertálgatok. Abban az esetben ha ezt igy nem lehet megoldani akkor mit ajánlotok ipod helyett?
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
mindenkinek igaz van (utóbbi 3-4 hozzászóló).
én megvagyok a g4es tacskómmal én inkább áfjón -4-5 irányba mozdulnék későbbiekben vagy kiforrott winphone7 ben. De persze ez csak vágyálom
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Hát én eddig nem akartam, de lehet hogy nem soká eladom, mert a szórakozásnál fontosabb dologra is kellene a pénz.
Meg jönni fog a Galaxy Player, amiben 3,2 Mp-es kamera lesz, 1GHz-es processzor és Android. -
Gordiann
őstag
válasz
theiron320
üzenetére
5gen touch nagyon nem most lesz!!!
kellős közepén vagyunk még csak a termékfrissítési ciklusnakPONTOSAN ugyanannyiba fog kerülni, mint most a 4G. Az hogy mi lesz benne, még csak találgatások sincsenek róla. Nem is nagyon írtak róla még szennylapok sem eddig.
Akkor a 4G ára lesz annyi, mint most a 3G ára. Ez is egyértelmű. -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Mit gondoltok a ipod touch 5 kb. mennyibe fog kerülni?Ha kijön a touch 5 akkor a touch 4 ára lejjeb fog menni?
Más:Szerintetek a touch 5 ben is két magos processzor lessz?Csak gondolom ha a touch4 megkapta az iphone 4 hw-ét akkor ez is megkaphatná az iphone 5 hw-ét. -
pgergo
tag
Sziasztok
Az IPOD TOUCH 3G-N MOST A IOS 4.2 VAN FENT DE SZERETNÉM VISSZARAKNI A 4.1 ET HOGYAN TUDOM?
ELŐRE IS KÖSZI!
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
A Zagg-tól kapott számla azonosítójával "invoice number" tudtam regelni. Szerintem csak azt nézik, hogy vásároltál tőlük (vagy hivatalos viszonteladótól), a fóliának külön szériaszáma tutira nincs.
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Masszívan ragad, ne aggódj. Zsebben hordom, nincs hozzá plusz tok, semmi baja. Egy hátránya van csak: nagyon gyűjti a koszt - de azt le lehet róla törölni. Egyébként élettartam gari van rá (én közvetlenül a Zagg-tól rendeltem és be tudtam regisztrálni - ha bármi baja lesz, csak vissza kell küldeni és adnak másikat). Én is karcolgattam, volt ami csak másnapra tűnt el, de eltűnt.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
koma106
üzenetére
Arra vagyok kíváncsi a hátlapon a sarkai nem fognak elválni?
Meg alapból az éleknél neked volt már, hogy elvált az IS ? Pl. kivetted a zsebedből, és el volt válva!?
Egyszóval mennyire kell erre vigyázni?
Vagy ha már fent van és rászáradt (24óra alatt teljesen) akkor már lehet nyúzni ?Egyébként én kipróbáltam, ami a videóba volt, kést végighúztam 3x rajta, de hiába törölgettem halványan azért látszódnak a hajszálkarcok amit a kés okozott.
ÜDv
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Jó választás, én is IS-t használok és nagyon elégedett vagyok vele (felrakni tényleg nem könnyű
. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
^Clown
üzenetére
Rányomsz nyomva tartod és "X".
Ha gyári akkor esetleg eltüntetni tudod, sbsettings-ben hide ikon.Egyébként, volt ez a probléma, hogy más gépen, ha szinkronizáltam, és nem voltak fent az appok, akkor azok eltűntek. Az új iTunes (lehet a régi is csak kinyomtam) megkérdezi, hogy talált + appokat, leszedje-e neked a gépre, és ott a Transfer-re kell menni. Akkor nem vész el semmi.
Lehet van aki már tudta ezt, de mikor kérdeztem, leoltott valaki, hogy az Én hibámból volt, mert mért dugtam rá másik gépre.ÜDv
-
^Clown
addikt
Sziasztok, lenne egy láma kérdésem: elég sok program van az 1G-men, amit nem használok, hogyan tudom ezeket letörölni? 3.1.3 van fent, jailbreakelve. Köszi!

-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére

A Xilisoft továbbra is működik, csak új gépet telepítettem, és nem találtam "megfelelő" Xilisoftot, ezért kerestem mást

Egyébként felirathoz milyen beállítást használsz? (egy filmnél vagy sorozatnál)
Nekem a következőt sikerült összehozni:Transp.:0
Font: Times New Roman
Color: White
Size: 35
Style: Bold
Line: 0Ez a sötétebb filmeknél rendben van, de a fehéret sárgára cserélem, ha olyan az adott video, mert nem látszik a fehér felirat a világos részeken.
Mondjuk a Times New Roman helyett valami mást szivesebben használnék, csak nem találtam jobbat. -
Csapi007
veterán
válasz
tyrnadonna
üzenetére
Tudtommal csak érintőfelületet nem lehet kapni, egész kijelzőt kell venni.
Őket ajánlom ha úgy döntesz mégis megcsináltatod. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
tyrnadonna
üzenetére
Néztem 4-5ezerért megkapod az érintőüveg felületet, szerintem pár ezer a beszerelés. Ezt vaterán néztem de biztos van olcsóbb is.
Üdv
@ Gordian

Nem értem mi baj a xilisofttal, de bírom, amúgy bele sem szólsz a topicba, egyszer csak random gondolsz egyet és beírsz egy ilyet

-
Csapi007
veterán
válasz
tyrnadonna
üzenetére
Hát ha restore után is rossz akkor elég valószínű hogy hardveres gond.
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Aki még mindig küszködik a videó konvertálásokkal, annak van egy ajánlásom:
(nem ingyenes ugyan, de nagyon jó)iSkysoft Video Converter (vagy az iSkysoft iMedia Converter)
Tud CUDA-t használni, és feliratot is lehet a filmre tenni simán.
Korábban a Xilisoft Convertert ajánlottam, de most ezt fogom használni Windows esetében.
Üdv
-
tyrnadonna
csendes tag
válasz
Csapi007
üzenetére
megvolt a restore, a probléma sajnos maradt. de nem akarom elhinni, h pont most. érted két hete jailbreakeltem azóta tökéletesen működött minden. erre most először a jb óta felmegyek vele netre és pont abban a percben megy tönkre a kijelző? nagyon durva véletlen lenne, még mindig 90%-ban biztos vagyok benne, h szoftveresen orvosolható a probléma (legalábbis kvára remélem)
-
Csapi007
veterán
válasz
tyrnadonna
üzenetére
Hy
Restore, valószínű csak szoftveresen rontottad el.
De persze lehet hogy csak az érintésérzékelő felület ment tökre. -
tyrnadonna
csendes tag
sziasztok! nemrégiben jailbreakeltem a touchomat és azóta nem is használtam wifit. ma itthon kicsit facebookoztam meg ebuddyztam aztán azt vettem észre, h teljesen befagyott az eszköz. most olyan, h kb 5ből 1szer érzékeli az érintést a touch, tehát se lapozni se semmit nem tudok. vmi ötlet h újra rendesen működjön?
(egyáltalán létezik olyan, h elromlik maga az érintőfelület? nem hiszem meg nagyon furcsa lenne, h éppen most)
köszi előre is!
-
PredatorNo1
aktív tag
Lehet 3d-s lesz az új touch ?
-
Revoltek
aktív tag
Off: Ti milyen névre keresztelnétek egy webrádiót?

-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Végre megjött az Invisible Shieldem. Nagyon korrekt eladóm volt, ajánlom mindenkinek, árban is szuper.
A maximum coveraget vettem meg, tartottam a sok sarokelemtől, ami a maximális védelmet nyújtja, gyanúm be is igazolódott 3x raktam fel rá, az utolsó sikerült a legjobban, de az első két próbálkozással is jó lett volna, csak a sarkok először nem tapadnak le rendesen, felválnak hiába b@sztatja az ember, aztán harmadszorra, úgy voltam vele, hogy hagyom kicsit száradni.
Majd keményen rányomtam két-két újjal. Ez volt a leghatásosabb, bár 5-10 percig nyomni kell, de utána nem válik fel tökéletes lett.
Remélem sokáig fogja bírni!
Csak ajánlani tudom én is!!

-
Dogmatix
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogyha az USA-ból hozatnék be Touchot (4g) akkor azt tudnám itthon használni? Úgy tudom az USA ban 110V-ot vesznek fel a készülékek, tehát nem tudom hogy az itthoni 230V ot hogy viselné. Tudom hogy vannak olyan elektromos készülékek amikre rá van írva hogy 100V-tól 240V ig bírja. Nem tudom, hogy a Touch ilyen e.
Köszi -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Hy
Valahogy tuti megjelenik az albumok közt, végső esetben unknown album néven. Töltsd ki rendesen az ID3 Tag információkat és akkor nem lesz ilyen probléma. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy az iPod mi alapján választja ki, hogy a zenéim közt melyiknek jeleníti meg az albumát, és melyiknek nem? Mert ráraktam egy csomó számot, és legtöbbször album alapján válogatok, és most fedeztem fel, hogy egy csomó számot régen ráraktam, amikről már meg is feledkeztem, mert nem jelentek meg az albumok közt. -
Azert indul ujra szerintem mert a free memory mar keves .. Nekemis amikor 8mb free-t ki ir es akkor meg megnyitok valamit akkor mar ujra is indul..4. Generacios ipod ios 4.2.1 jb.

Ez van ez nem gond
3g-s ipodom is ujra indult ha elfogyott a free memory. Ugyanis csak 256mb ram van benne . iPhone 4 ben viszont mar 512mb ram van ami szinte 20nagyobb appot , jatekot is elbir a hatterban futtatni ott a free memory kb 350-400mb ipodon 140-160korul van ha nem futtatsz semmit .SBSettings-et nem artana leszedned az kiirja mindig hogy mennyi a free memory es fel is tudod vele szabaditani . -
megérkezett a Xears Turbo Devices TD100 II Titan
nagyon szuper füles
-
nekem is újra indul akkor nem probléma

-
footy
addikt
Ipod touch 2g vásárlásánál mire kell odafigyelni?
A flash ki szokott ezekben purcanni? -
rakloo
aktív tag
Most tesztelgettem, reggel óta egyetlen appot sem zártam be...
22 megnyitott progival még vígan megy az MC-s 2G. Egész jó.
-
máyköl
veterán
Ipod Touch 4G-re keresek Bumpert. Létezik? Mert csak iPhone 4-re látok...
-
Skizz
addikt
Amúgy lehet hogy bugos ez az ebuddy, bejelentkezek a belső accra, utána az Accounts menüben megpróbálom létrehozni az msn-t (rátapizok a WLM-re, megadom a felhasználónevet és a jelszót, utána Add, és visszadob a menübe, de nem jelenik meg, mint használható account, csak az ebuddy-s szerepel a listában. Itt lesz a gond?
-
Mometazon
csendes tag
üdvözlet!
2G-s ipod touch om van és mióta az uj, iOS 4.x verzio fut rajta, mintha sokkal gyorsabban merülne az akksi! Jailbreakeltem is, a régebbi 3.1x es oprendszer mellett nem volt a jailbreak el ilyen gond, szerintem itt sem azzal van.
Valaki tapasztalt hasonlót ? Vagy már az akksim kezdi megadni magát
köszi
-
Skizz
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Nem igazán értem... csináltam accountot, kipipáltam a windows live messengert, ez megvolt. Rátaperolok az ebuddy app-ra, utána bejelentkezem az ebuddy adatokkal, és megjelenik pár ablak, hogy se barátom, sem üzenetem nem érkezett, azon kívül be lehet állítani pár dolgot. De hol a partnerlistám, vagy ez nem így működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hagyom h letöltődjön de van ami pl baromi gyorsan lejön.
és jó gyors is volt !

akkor elnézést, az már tényleg nem fér bele