- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- iPad topik
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman #11178 üzenetére
Hú ez igen, ennél már csak ez visszataszítóbb!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman #11165 üzenetére
Ok tedd le fordítva és csodát fogsz te is látni: Facetime-ot kilőtted, vagy majd a másik partner az asztallappal fog szembenézni? Másik meg csuszmatold egy kicsit úgy, hátha megkarcolod a kijelzőt.
Továbbá, nem szidtam, kifejtettem az objektív véleményemet az itouch 4-el, és az árával kapcsolatban. Ha ez neked " habzó szájjal szidás" akkor nem tudok veled mit kezdeni.
Eredetileg, amire nekem kellett volna, hogy filmezzek, de gondoltam mivel beleraktak egy kamerát lehet használni másra is. Hamar rájöttem arra is hogy a 8 gigára HD felbontásban nem megy rá csak egy óra film, az appok és zenék mellé, így végképp felesleges volt ebből már a 8gigásat kiadni, a 16 gb helyett, de ez egy újabb Apple baki. Mindegy írj privátot ott beszéljük meg ne offoljuk szét a topikot. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman #11162 üzenetére
Mindet magánembertől vettem, nem vagyok idióta, hogy a hasznot egy boltnak hagyjam meg, aki 15-20 ezret keres egy touchon.
A körítés szövegre gondoltam arra nem akarok válaszolni..ez nem az a fórum..
A többire már korábban írtam választ: Kamera gatya, a mikrofon rossz helyen van (lerakod asztalra pont nem hallani), a többi igaz és megkérdőjelezhetetlen, csak nem ér +20 rongyot.ÜDv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman #11158 üzenetére
@Palika: A fényképező rész erre kellett volna, azt hittem egyértelmű.
@McCartman: Senkit nem basztam át, így is olcsóbban adtam el nekik, mintha másoktól vettek volna ugyanolyat.
Pont azért nem tudtam milyen szar a kamera mert megjelenés után vettem meg és kevés teszt, és reális leírás volt róla. Ezen mit nem tudsz felfogni írjak hozzá egy kézikönyvet?A többi hülyeségedre nem is reagálok, itt lehetsz a fórumba vagy 5 hónapja..
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman #11131 üzenetére
Haha
Jót röhögtem a vicces gyerekek vicces beszólásain
Egyet elöljáróba (a válaszom előtt) elmondanék, eddig akárhányszor vettem iPodot, nyereséggel adtam el (jó pár hónap használat után, vagy épp egy nap nemhasználat után is) szóval ezt leszögezhetjük...és megfordult egy-kettő nálam. Nem vettem meg butamódra az XMS-ben 75-ért..
Írta valaki, hogy nem a kamera miatt vette meg, akkor áruld már el mi miatt, nincs akkora különbség a 3g-4g között amiért érdemes lenne a mostanra már nevetséges (32gb-32gb) két generáció közötti 35-40eFt os különbséget kifizetni, vagy ha ér annyit az, hogy szebb a kijelzője, meg gyorsabb valamivel (bár a 3g-32gb-on is megy az infinity blade gond nélkül), akkor ott veled lehet a baj. De ha csak a 32gb-8gb közötti különbséget nézzük is 25-30eFt. Amit megint csak nem éri meg mert 8 gigára nem sok játék fér, gondolom arra kell.
Másik okostojás azt mondta vettem volna fényképezőt 20k-ért, egy harmadik meg hogy "nem tudja mit vettem"! Válasz:
1, Egy fényképező nem, mp3, mp4 lejátszó. Nem hordozható játékgép, se egy csomó alkalmazás, ezért ez alap hülye ötlet volt. (és ez utóbbiakat mind tudja a 3g is)
2, Képzed kishaver, gondolom Te egy hónapja vetted a 4g-det, és tudtad mit veszel mert addigra rengeteg teszt volt. Mikor én megrendeltem, az Apple oldalon nem így hirdették: Itt az új ipod, 2 kamerával ami semmire sem jó! És még az első tesztek is nagyot hallgattak a kamera milyenségéről. Arról nem is beszélve, hogy szerintem mai napig retina display-ként hirdeti az apple az ipodot, ugyanazzal a szöveggel mint az iPhone 4-et, mégis azóta fény derült az ISP panel hiányáról. Szóval ennyit erről.@Face: Próbálj meg kérni kp-t, írasd a megjegyzéshez, veszteni nem vesztesz vele
Amúgy pár fejlesztői kérdés:
1, Miért nem lehet a VLC-ben mappákba tenni a filmeket, most van egy 64gigás ipodot, szarásig lehetne rakni filmmel. De ha egybezagyválok 3 sorozatot az nem az igazi, valaki tud erre megoldást?
2, Miért nem lehet törölni zenéket (mint a videókat?) elhúzom felette az ujjam és kidobná a "delete" feliratot, vagy miben zavarná ez iOS-t ?ÜDv
-
Csapi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest