Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Azt hiszem kifogtam az év iTouch 4 vételét..
40-ért sikerült vadásznom egy 64gb-osat két tokkal fulltartozékosan dobozában..
Holnap megkaparinthatomHogy muzsikál a 6.0.1? Javították a hibákat rendesen? Teljesítményre és appok futása terén ugye nem történt visszafejlődés?
-
szezso15
addikt
válasz
gabe8719 #13397 üzenetére
Hehe, estét!
Nos, holnap idekerül hozzám. Tudtommal a legutolsó firmware van rajta, mert én frissítettem le még anno, amikor már kinn volt az iOS5. Szóval, leszedem az uccsó firmware-t, Shift+restore, betallóz, felrakja, majd JB. Megfelelő a lista?
Ja, azért így, mert a restore nem oldja meg (úgy tűnik).
-
gabe8719
senior tag
válasz
szezso15 #13396 üzenetére
Á, szakértő Úr a Blade topikból..
DFU módban telepítsétek újra (restore).
A JB el fog veszni, kivéve, ha szintén DFU módban ugyanolyan verziójú, JB-elt custom firmware-t raktok fel (külön töltsétek le a netről), ekkor iTunes alatt shift+restore, majd betallózni az ipsw-t és kész.
Az ugyanolyan verziójú custom firmware azért fontos, mert lefelé nem egyszerű (többnyire lehetetlen) a frissítés.
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy iTouch 2G-je, amit én JB-eltem neki. Ez lényegtelen idáig. Viszont beállított egy szót jelkódnak, és ezt nem fogadja el neki, és nem tudja feloldani most. Nekem nincs ötletem hogyan lehetne feloldani, ötletetek van?Nem lopott a cucc, esküszöm, tényleg így történt...
-
-
xxman
senior tag
válasz
pirintgabor #13393 üzenetére
Sajátgép , digitális fényképezőként felismeri , belépsz és onnan intézőn keresztül leszedheted róla a képeket.
-
Sziasztok! Ipod Touch 4G -vel készítettem képeket....iTunes fent van...szinkron megvan...hogy szedem le róla a képeket amiket csináltam?
Válaszokat nagyon köszönöm !
-
-
gabe8719
senior tag
Úgy néz ki, 1-2 héten belül megkaparinthatom az iPodomat, de lenne pár kérdésem. Sajnos az van, hogy már frissítették iOS 6-ra, aminek több okból sem örülök (shsh szinte biztos hogy nincs); sajnos a JB így kizárt, másrészt állítólag elég bugos az új rendszer.
Gondolom lesz (vagy már van) javítás, de a kérdésem az, hogy mennyire van hatással a teljesítményre a 6? Akaratlanul is az jut eszembe, hogy a 3G-t csúnyán hazavágta a 4.. Az alkalmazások ugyanolyan szépen futnak, mint 5 alatt?
Köszi!
-
dani3l
őstag
válasz
BlackTiger #13386 üzenetére
35k körül max.
-
BlackTiger
tag
Szinte karcmentes (amint kibontottam rögtön az elejére és a hátulsó fém felületére is védőfóliát raktam + mindig tokban volt tárolva) 8GB-s iPod touch 4G-t legfeljebb mennyiért tudnék eladni most szerintetek? Már nem annyira használom és szeretnék majd venni inkább magamnak egy újabb mobilt, mondjuk Nokia Lumia 800-at.. a mostani mobilom elég régi és zavar, hogy állandóan két eszközt kell magammal hurcolnom, ha technikailag aktív akarok lenni.
-
gabe8719
senior tag
Sejtettem hogy valami turpisság van a dologban, úgyhogy idő közben kicsit beleástam magam, és tényleg.
szépen kiradírozták a legkisebbet és a legnagyobbat, és az új mellett csak a 32 gigás maradt meg..
Mondjuk talán az elejétől fogva illett volna 16 gigás változatot is forgalmazni, de jobb később mint soha..Köszi!
-
e30st
tag
válasz
gabe8719 #13383 üzenetére
az történt, hogy az 5. generációs touch csak 32 és 64 gigás. Viszont a 4. generációsat tovább árulják, változatlan áron, annyi különbséggel, hogy az eddig 8 gigás helyett most 16 gigásat adnak, és 64 gigás változat pedig megszűnik. Szóval jelenleg újonnan az appletől csak 16 gigás változatban elérhető a touch 4
hasonló volt az iPhone 4-el, hogy eredetileg csak 16 és 32 gigás változat volt, majd a 4S megjelenése után tovább árulták, de akkor már csak egy 8 gigás változatot.
-
gabe8719
senior tag
Srácok, van valakinek infója arról, hogy mi a fene folyik itt? 4. generációs touchból tudtommal sosem létezett 16 gigás, csak 8-32-64.. Erre találok egy 16 gigás bontatlant a vaterán, írtam is az eladónak, hogy valami nagyon nem stimmel.. Erre rákerestem az apple storeban, és ezt találtam. Van valami, amiről nem érkezett hír, esetleg elkerülte a figyelmem?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van valami normális infó arról, hogy az új 32 gigás Touch hány órányi anyagot tud felvenni 1080p-be, illletve 720p-be?
Egyébként át lehet állítani 720p-re, vagy automatikusan 1080-ba vesz fel? Ha igen, akkor alacsonyabb felbontáson tud 60 fps-t, vagy itt is csak 30? Köszi.
-
apatyas
Korrektor
Sziasztok.
Pofával leejtettem a betonra a kicsikét (4 gen 8GB), kicsúszott a zsebemből. Az előlap sarka összetörött. Kép és érintés működik azon a részen is, úgyhogy nagy baja nincs. De így akad az üveg és ki is potyogtak szilánkok.
Hol mennyiért csinálják meg, melyik szervízt ajánljátok? Gondolom ezt semmilyen gari nem fedi le, bár éven belül vagyok. A papírokra szükségem lesz-e, mert versenyen nyertem és az a cég könyvelte el? -
dani3l
őstag
Nah itt a 6.0.1.
-
need
addikt
nyilván ha abban a megközelítésben vizsgálnám..akkor én is rá jöttem volna..
de ez nem dob semmit..!
tegnap már kínomban kézzel másolgattam fel rá a dolgokat.. majd nyomtam 1 szinkronizálást és a 34 podcastból lett 11..ez valami olyan mint valami álom határ..mert ennél többet nem hajlandó felrakni! -
need
addikt
Üdv...
Mi lehet az oka mondjuk úgy hogy előzmény nélkül hogy nem hajlandó semmit felszinkronizálni..az itunes a touchra..?
Gyakorlatilag hiába van bejelölve mondjuk egy előadó 5 podcast-ja ő ebből úgy gondolja hogy 3 rak fel.. valamelyiknél meg úgy gondolja hogy csak 2 rak fel a 8 ból..
Kénytelen voltam kézzel felrakosgatni ami hiányzott..!
Eddig amit bejelöltem azt mindig felrakta..most eleve nem is másolja...! DE MIÉRT NEM...???
-
pcnet
addikt
válasz
Mathematics #13372 üzenetére
Nekem pont az teccik a touchban (4G) hogy vékony. Van iPhone 4em is, de szívesebben netezek touchon, i4 dizájn nem igazán jött be. Touch sokkal kézbe simulóbb, kényelmesebb használni.
-
Mathematics
csendes tag
Tudom, csak ez a vékonyság nagyon elbizonytalanít, miközben sok helyen lehetne fejleszteni, ha akarná az ember. Persze ez marketing, nem techonlógiai optimalizálás.
Ettől függetlenül szeretnék venni kettőt, mert direkt nem akarok telefont, viszont jó lenne kiterjeszteni az iPadet mobilitásban. Sajnos a boltok szerint 2-3 hét múlva lesz majd csak elérhető.
-
Kommy
veterán
válasz
Mathematics #13370 üzenetére
sokkal jobb fényképezőt kapott mint az előd, erősebb processzort is, dupla ramot, valószínű nagyobb aksit is, nagyobb kijelzőt.
Szerintem amúgy egyáltalán nem probléma a vékonysága, mivel alumíniumból van a hátlag, bírja az a strapát. -
Mathematics
csendes tag
Itt egyébként van már valakinek új iPod Touch -ja? Mennyire probléma a vékonyság? Tegnap megnéztem egyet az XMS-ben, és szó szerint sokkolt. Nem akarom elhinni, hogy nem sérül könnyen. Most abban reménykedek, hogy valami erős tokot rárakva strapabíróbb lesz. Sajnos az amazonon csak ezt találtam, ami viszont a reviewerek szerint karcolja a készüléket.
Jobban örültem volna, ha kerül bele egy GPS (esetleg erősebb processzor, több memória vagy egy jobb fényképezőgép), meg nagyobb akku, és ezáltal kevésbé "pengés".
-
dani3l
őstag
válasz
#25276416 #13366 üzenetére
En nem csinaltam rola biztonsagi mentest, es megmaradt minden, de egyelöre NEM ajanlom a frissitest, nem en vagyok az egyetlen, akinek folyamatosan broblemaja van vele.. De ha minden igaz, valamikor a hetekben jön a 6.0.1, az remelhetöleg megoldja a mostani problemakat.
Fontosabb featureöket pl itt is irja, de Toucra nem hoz tul sok erdemben hasznalhatot.. Talan amit erdemes megemliteni, a teljes kepernyös mod a böngeszöben, fb integracio (mar ha hasznalod), meg az uj külsö a zenelejatszonal. Igy hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az ipod touch 4g -m állandóan felajánlja az ios6 ra való frissitést. Meg szeretném kérdezni, hogy érdemes frissiteni? Van valahol leirás arrol, h miben jobb az ios 6 a 5-nél?
Ha frissitem itt is resetelni kell mindent, vagy kell biztonsági mentést végezni? Esetleg csak igy simán ráteszi , ha leokézom és megmaradnak a felhasználói adatok?
-
gabormgp
senior tag
honna lehet tudni h az ipod touch jaleibrekelt-e vagy nem???mer vissza akarom rakni az ios 5.1.1-et,mer most raktam rá az ios6-ot,de nem egy nagy cucc az ios 6..
-
gabormgp
senior tag
Ti már ejtettétek el a touchotokat?Meg tudtok valami jó játékot??
-
xxman
senior tag
ifunbox jobb szerintem
-
thinktod94
csendes tag
válasz
thinktod94 #13360 üzenetére
Na köszönöma segítséget de sikerült megoldanom egy könnyebb megoldással
Egy itunes hoz hasonló progi van amivel minden alkalmazást ami kell csak bekell huzni az appokhoz és magától felteszi,zenéket is csak be kell húzni.
A neve Itools
Innen letölthető:
http://iphoneclub.hu/cikk/itunes-egyszerubben-itt-az-itoolsRemélem segítettem azoknak akiknek itunessal voltak problémái.
-
thinktod94
csendes tag
Es esetleg arra nem tudtok valamivmegoldast hogy szinkronizalnek alkalmazast az ipodra itunesbol mondjuk facebook messengert es amikor szinkronizalni akarom akkor az osszes alkalmazasomomat ami az ipodon van el akarja tuntetni.
ugy nem tudnam megoldani h minden rajta maradjon?,es az uj app is amit ratennek? -
olasz159
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem tudjátok honnan lehetne leszed azokat a gyári iPod Touch háttérképeket ami az 5.1.1-s softwaren van?
Garanciában cserélték az iPod-ot és iOs 6-on már nincsenek azok a képekA másik amire kiváncsi vagyok,hogy melyik hanszínszabályzót használjátok?Nekem R&B van
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Mennyibe fáj most a legújabb iPod Touch?
-
pcnet
addikt
válasz
thinktod94 #13352 üzenetére
JB után át is lehet írni az iOS verzióját, iPhone topicban olvastam, csak én nem vágom annyira a témát. Majd jön valaki és elmondja, vagy ott keress rá. Én csak annyit tudok, tuti van rá megoldás.
-
e30st
tag
válasz
thinktod94 #13352 üzenetére
installousban illetve neten fenn vannak ezeknek az appoknak a korábbi verziói, amik jellemzően régebbi operációs rendszeren is futnak.
-
thinktod94
csendes tag
sziasztok!
Ipod touch 2g-m van 4.2.1 el jailbreakolva.
az lenne a problemam hogy vannak alkalmazasok amik csak mondjuk 4.3tol futnak el.
nem tudtok valami lehetőséget h ezeket az appokat le tudjam tolteni,illetve hasznalni? -
gabe8719
senior tag
válasz
sunnymarcell #13349 üzenetére
Szerintem próbáld meg DFU módban restoreolni.
-
sunnymarcell
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek eladtam az ipod touchomat, de rá pár nappal kiderült hogy nem tarthatja meg, ezért visszaadta, viszont lekódolta, és nincs meg a telefonszáma
Van rá lehetőség hogy leszedjem róla a kódot? Néztem ituneson belül, de még fel sem ismeri, ha nem ütöm be a kódot.
-
Scoobyka
addikt
egy ipod touch 2g-n lehet skypolni? valamint shsh-ek mentese nelkul 3.1.3-ra vissza lehet rakni?
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
atleticofan #13346 üzenetére
WAREZ...
-
atleticofan
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy 4G touch 5.1.1 jailbreak és mikor installousból szednék le valamit akkor a forrás kiválasztása után csak fehér képernyő és nem dob át semmilyen oldalra és a letöltés se indul el. Magnet fájlokkal működik a dolog. Probáltam hogy letöröltem és újra raktam az installous-t de semmi. Mi lehet a gond? köszönöm szépen előre is
-
dani3l
őstag
válasz
peugeotmate #13341 üzenetére
Mivel mar regen foltettem a 6ot, nem tudom menteni az shsh-t, akkor ezekszerint marad a 6os.. Mindegy, remelem hamar jön a 6.1 a javitasokkal (a la droid...).
#13342 need: nekem ezt a böngeszövel csinalja. Körülbelül 2 percenkent.. Különösen a ph böngeszese közben szeret kidobalni. Mondjuk mas alkalmazast ritkan hasz alok, zenelejatszobol nem lepked ki szerencsere, bar az is marha bugos..
Meg erdekes modon miota fönt van a 6 mintha pontatlanabb lenne a bill is, bar lehet ezt mar csak en kepzelem be..Mindenesetre nekem nagy csalodas..
-
Dogmatix
tag
Nekem is szarakodik az AppStore, bár kidobálni, nem dobál ki, viszont néha egy-egy programból ki szokott dobni. Nem sokszor fordult elő, de azért idegesítő. Elvileg az Apple pont az iOS-től lenne ennyire prémium (mobil eszközök piacán), de ezt a 6ot rendesen eltolták szerintem. van pár hasznos újdonság, de elég sok a hiba még.
-
need
addikt
Sziasztok..
Ma vettem észre 1 érdekes dolgot ami szerintem az ios 6 hozadéka..
ritka esetben használom a wifit..ma kíváncsiságból elindítottam azon belül pedig az appstore-t kerestem volna valami free játékot.. az első 25 játékot be is hozta de amikor a következő jött volna egész egyszerűen kilépet.
az appstore alkalmazásból.. nem tudom ti tapasztalatok már ilyet..?!?a másik minden podcast nekem úgy van felrakva hogy be van jelölve hogy onnan folytassa ahol abba hagytam..na ez is el tűnt 1-1 ben..úja be kellett azt a 40 podcast pipálni a gépen és újra kellett szinkronizálni.. mondjuk itt kevésbé tudom elképzelni az ios 6 csinálta volna!
-
aizen92
addikt
dede ! győzödj meg h tuti a touch 4ghez tartozó 5.1.1et szedted-e le majd shift+bal egérrel kattints a friisítésre és ott be tudod tallózni az 5.1.1 et és elvileg megcsinálja
-
Bocaa
senior tag
shsh nélkül mennyi az esélye hogy tudom majd downgradelni az ipodomat 6.0 ról 5.1.1 re?
-
zsigus
őstag
Sziasztok
A 2008-ban vásárolt ipod touch 2G-m mostanában elkezdett furcsaságokat művelni.
Nagyjából egy héttel ezelőtt vettem észre, hogy egyszer csak "megállt" az órája. Du. fél 3-kor hajnali egyet mutatott, és egyáltalán nem lehetett feloldani a képernyőzárat (hiába húztam többször is, semmi). Utána egy pár napig állt a táskámban, majd most az új fejhallgató vásárlásakor nem szólt csak az egyik oldali hangszóró. Azt hittem, hogy gyári hibás a fejes, és már azon gondolkoztam, hogy hogyan fogom elintézni a garit, de kipróbáltam a PC-n és rendesen működött.
Nyomtam egy visszaállítást az iTunes-ban, majd aznap minden jó volt. Ma délután azonban megint elkezdte a "hülyeségeit" visszaállítottam egyszer, jó volt kb. 30 percig, aztán úgy hogy a zene szól (azóta is) ismét befagyott, és nem tudom feloldani.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a választ.
szerk.
Még egy dolog: a 4.0-s frissítés óta nem szül a hangszórója. Sajnos nem tudom downgradelni, de gondoltam akkor már erre is rákérdezek. Annyira nem fontos, mert szinte soha nem használtam, de kíváncsi vagyok miért lehet.
-
zaiczd
tag
valaki nem tudja, hogy iphoneon a fantasy town nevű játékban hogy lehet rubint szerezni ingyen ? valahogy cheatelni csak lehet ! köszi
-
Bocaa
senior tag
a játékokban elért mentéseim megmaradnak restore után?
-
dani3l
őstag
Halkan megjegyeznem, hogy aki meg nem tette föl az iOS 6-ot a Podjara, annak nem is nagyon ajanlom egyelöre. Legalabbis en eddig csak negativ iranyba tapasztaltam fejlödest. Frissites ota rendszeresen kilepked a böngeszöböl (föleg a PH-nal...), de elöfordult mas proginal is mar, wifire sokszor alig akar racsatlakozni, ezenkivül volt mar hogy a zenegombok sem müködtek a lockscreenen, amit csak restart oldott meg.. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
dani3l
őstag
válasz
erikaM012 #13325 üzenetére
Telefon menüjeben lehet allitani külön, hogy küldje vagy tiltsa a hivoszamot, ilyenkor felülbiralja a szolgaltatoi beallitast, meg van egy szolgaltatoi alapertelmezett is altalaban, akkor azt hasznalja. Mivel a Touchban ilyet nem tudsz allitani, igy a szolgaltatonal kell beallitanod, hogy kijelezze e a szamodat hivasnal, vagy nem..
-
pcnet
addikt
Félreértés ne essék, nem leszólni akarom ezt a megoldást, de ez a kütyü+iPod touch árából már használt iPhone-t lehet venni.
-
aizen92
addikt
Ez a rendszer úgy működhet mint egy dupla (dual) sim kártyás telefonba a másik sim kártya. nekem több dupla simem volt és a 2. sim sohasem tudott telefonszámot elküldeni nem tudom mért...... és mivel az mindig az oldalában volt a telefonoknak valszeg ugyanakkora teljesítményre képes mint az általad leírt átalakító. szóval sztem ne várd h számodat elküldi ..... ez a hátránya és valahol olvastam anno ( én is ezen ötlet rabja voltam h touchot phonná avanzsálom ) h sok hátrányt szenvedsz egy ilyennel köztük h hívószámot nem küld el!!!!
-
erikaM012
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Most vettem egy Apple Peel 520 II, amivel az ipod 4g-t iphone -ná alaítottuk.
Minden rendesen üzemel, de a bal felső sarokban nem a szolgáltató neve jelenik meg, hanem egy szám. A másik amit nem tudok beállítani,hogy mások lássák a telefonszámomat. Minden ismerősömnek rejtett -ként jelenek meg. Vodafonos sim kártyám van, és a régi telefonomon ez a szolgáltatás üzemelt. Hol tudnám beállítani, hogy elküldje a számomat?Előre is köszi a segítséget!
-
Bocaa
senior tag
nem szerzett még senki egyet az új touchból? kíváncsi lennék rá.
-
atleticofan
csendes tag
Googleba utána olvastam semmi ilyet nem találtam. Lehet csak os bug. Letöröltem a podcastokat majd újra letöltöttem és jó lett.
-
e30st
tag
válasz
atleticofan #13314 üzenetére
nekem a Wifi szinkronizálás kavar be mindig az ilyen kép-eltűnéseknél. Megfigyeltem, hogyha a wifi sync be van kapcsolva, akkor vlamiért néha-néha történnek ilyen bugok..
aztán kábelre kötöttem, letöröltem a képtelen elemeket, és felraktam újra. azóta oké. -
need
addikt
válasz
atleticofan #13314 üzenetére
ezt akár én is írhattam volna.. mert nekem is időről időre eltűnnek az előadók..
-
atleticofan
csendes tag
Sziasztok!!
Olyan problémám lenne hogy tettem az ipodra podcastot és nem jelennek meg a podcastos képek lejátszás közben. Előtte még jóóvolt. Mi lehet a gond? így nagyon zavaró:S -
dani3l
őstag
válasz
Palika71 #13310 üzenetére
"It is exactly the same 4" retina display that we have in the iPhone 5." - Nemkellbeszarni..
-
pcnet
addikt
válasz
Palika71 #13308 üzenetére
Új iPod Touch: 4 hüvelykes kijelző (megegyezik az iPhone 5-ével), A5 processzor, 6,1 milliméteres vastagság, 88 grammos tömeg, 40 órás zenelejátszás, 8 órányi videó, 5 megapixeles kamera BSI-szenzorral, 1080p videófelvétel, 720p másodlagos kamera, AirPlay támogatás, Siri, új csatlakozó, nyakbaakasztós opció (megmosolyogtató, hogy ezt az új feature-ök között sorolják fel). Öt elérhető szín: ezüst, piros, kék, sárga és fekete; mindegyikhez be lehet szerezni egyező színű karpereceket.
Forrás: Mobilaréna, Élő tudósítás az Apple sajtótájékoztatójáról
-
aizen92
addikt
igen! azonos kijelző!
szép is lenne ha nem -
Palika71
őstag
válasz
Dogmatix #13275 üzenetére
Mikor kijött a 4g Touch, megkapta az iPhone 4 prociját, megelégedtek egy lebutított kijelzővel.
Aztán rájött a cég, hogy nem jó ez így, mert rengeteg népeknek elég a Touch, meg egy olcsó mobil.
Így kijött a fehér 4g, változatlanul.
Aztán az 5g, az iPhone 4s procijával, ami pillanatnyilag elég mindenhez.
De én azt gondolom, hogy a játék fejlesztők az iP5-höz fognak optimalizálni, így az iPad 3 és as az új iPod procija nem fog bírni az új játékokkal.
Itt van pl. az Asphalt 7. Imádom. De a 4. generációs iPodnak sok. A iPhone 4s bír vele.Az új iPodnak azonos a kijelzője az iPhon 5-ével?
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #13300 üzenetére
Szia!
mivel vietnam van ráírva, ezért 99,99% biztos, hogy eredeti. a hamisból van a jóféle hamis, ami nagyon úgy néz ki mint az eredeti, még az anyaghasználat is tökéletesen ugyanolyan. Azokra azonban mindig "china" van ráírva. (félreértés ne essék, az eredeti Apple füleseknek is 95%-ára China van ráírva, csak az utóbbi 2 évben kezdtek el vietnámi gyártótól is füleseket rendelni). Ez az egyik szempont. A másik, ami a jóminőségű utánzat és az eredeti közötti különbség, az a jack csatlakozónál látszik. Itt megfigyelhető, hogy az eredetinél a jack bemenet fém része gyönyörű króm felület, míg a hamisnál enyhén kopottas. Ezen felül még látható különbség, hogy a jack fém része és a nagy műanyag henger között az eredeti fülesben van egy kis vékony fehér gumi réteg, míg az utánzatnál a jack csati fém része felül kiszélesedik, és arra van ráhúzva a fehér műanyag henger, és ott a találkozásuknál igénytelen, feketés színű piszkos a fém, ráadásul nem ritka, hogy egy kis odaszáradt ragasztó is látható ott.
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #13300 üzenetére
valszeg eredeti. a hamisak mind szarul szólnak!
-
gabe8719
senior tag
válasz
aizen92 #13292 üzenetére
Köszi
Valószínű már csak decemberre csúszik a vásárlás sajna, viszont remélem addig még esik az ára valamennyit - 35-nél többet sajnos nem fogok tudni fordítani rá és mindenképp 32 gigás kellene.
Még egy gyors kérdés:
Az előlapi kamera működik skypeon, vagy csak a facetime-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Netflix
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest