Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm (iTouch 4G) készüléke teljesen megőrült. Ha fényt érzékel a proximity szenzor, akkor a kijelző fehéres képet ad, illetve elkezd csíkozódni. Használhatatlanná válik ilyenkor, nem is érézkel rendesen. Azonban ha letakarjuk a fényérzékelőt, akkor működik rendesen. Megreccsent a fényérzékelő, ezért csinálja ezt? Vagy az alaplappal lehet valami?
Ezt találtam:[link] Ez segíthet? -
dani3l
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy fizetős app-et hány eszközre tehetek rá? -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ez csak annyi szerintem hogy más földrészeken, máshogy jelölik ezeket a piktogramokat, mert a szabályrendszerek is mások. Ez elehet hogy valami Kelet-Ázsiai példány (de lehet hogy hülyeséget mondok).

-
peugeotmate
addikt
Hozzám került egy iPod Touch 4. generációs 32 gb-os készülék, azonban a hátlapja nem a megszokott. Mégpedig azért, mert más ábrák vannak az alján, mint ami az iPodoknál (iPhone-oknál) megszokott:ilyen
Más (legtöbb) készüléknél meg ugyebár ez szokott lenni. Tehát a Foxconn, a kuka piktogramja, stb. helyett ezen két számsor meg egyéb jelek szerepelnek. Ez miért lehet, nem tudjátok?
A széria szám megegyezik a beállításoknál szereplőjével, tehát nem cserélt a hátlap. -
Zozzer888
addikt
válasz
Mr.Pear
üzenetére
Szia!
Ha 8gb-s modellről van szó , akkor ott vigyázni kell,mert a 8gb 2G és a 8gb 3G ugyanaz! 3Gből csak a két nagyobbat szabad venni.Amúgy ha feltudsz rá rakni valami appot ami kiírja a készülék típusát az is megoldás.
(Akkus-memo felszabadítós appokban találkoztam ilyennel, battery doki, stb) -
Mr.Pear
tag
Sziasztok!
IPhone téren már jártas vagyok, de az IPod-okat csak most kezdem tanulgatni

Az lenne a kérdésem, hogy kézbe véve (tehát nem az interneten fellehető tektonikai adatok alapján) hogyan lehet megkülönböztetni a 2G-t a 3G-töl? Csak mert venni akarok egy 3G-t, ami sorozat szám alapján 2G viszont Modell szám alapján 3G, és nem akarom, hogy becsapjanak. (2G-t kapjak 3G helyett)
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.

-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
itouchfan
üzenetére
Akkor feloldja, ha elindítod a szinkronizációt, elméletileg
De keress rá a használatiban -
itouchfan
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, ugyanis elkövettem egy nagyon buta hibát. Az történt, hogy gondoltam, hogy bekapcsolom a jelkódzár-at, de lefekvés előtt, fáradtan, hanyagul írtam be, és nem tudom elhinni, de lehet, hogy kétszer nem azt írtam be amit akartam, és nem tudom, hogy most mi a jelkódom ( 4 jegyű számra van állítva). Tényleg a saját itouchomról van szó, nem lopott, stb. már hosszú ideje megvan. Valaki tudna valami ötletet mondani, hogy mit tudnék csinálni, ill. hány próbálkozás után zárolja le véglegesen? -
Sziasztok!
A legújabb iPod-ra (5G) keresek tokot. Tudtok linkelni olyan eladót, vagy magyar boltot, ahonnan jó minőségű cuccokat lehet venni.
Köszi
-
pcnet
addikt
-
Sacaaaaa
csendes tag
sziasztol. először van "i" cuccom, és szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet egy iPod touch 4g-t ugy használni, hogy amikor gépre csatlakoztatom tudjak rá saját anyagot másolni, mint egy mezei mp3 lejátszóra?
előre is köszönöm
u.I.: ha lerágott csont, lehet pü-be is
-
peugeotmate
addikt
Hali, lenne egy iTouch 4G 8gb-os lejátszóm, 2,5 hónapig még garanciális, nemrég lett cseréltetve, így szinte új állapotú. (képek) Érdeklődni privátban!
-
asfgh
tag
válasz
radicsraduly
üzenetére
hello
iPod Touch 32GB 1Gen. 8.000 ! Több infóért Prívátban írhatsz !
megvan még? -
bartucc
addikt
Valaki mondana pár tippet, mik azok az alkalmazások, amiket érdemes lehet feltenni egy Touch 4G-re?

-
gabe8719
senior tag
Tudja valaki mit jelent a beállítások/általános/infó fül alatt a modell melletti szám?
Elvileg ebből 4féle van, az enyém MC547FD/A.Mi a különbség az eltérő modellszámok között, ha egyszer a készülékek tökugyanolyanok (tárhely, generáció, szín, minden stimmel..)? Elvileg az MC547 stimmel, csak van ahol pl FD helyett BT van és hasonlók..
-
bartucc
addikt
Annyi kérdésem van még, tud bárki olyan programról, amivel meg tudnám nézni az akkumulátor elhasználódási fokát? Elég fontos lenne.
-
dani3l
őstag
válasz
bartucc
üzenetére
Nekem alapbol nem tetszik a WP, ugyhogy eszembe nem jutna azt venni, csak megemlitettem.

Touch alapvetöen jo kis cucc szerintem. Mindenkeppen erdemes körülnezni a hasznaltak között, elegge lementek az arak es idönkent ki lehet fogni egy-egy jo vetelt. (Mondjuk az uj mellett szol a garancia..)Fülesnek itt kerdezz utana, sok a hozzaertö, biztosan tudnak valami jot ajanlani, akar adott stilusu zenehez

-
bartucc
addikt
válasz
dani3l
üzenetére
Hát, sajnos eléggé el van maradva a Touch 4-től minden téren. Mivel telefont is kiváltana, legalábbis az okostelefonok szolgáltatásait, hogy ne a telefon merüljön a netezéssel, és legyen elérhetetlen utána, így a Touch felé billen eléggé a mérleg. Már csak egy új/nagyon újszerű 4G-t kell találnom
(bár, a bolti ár is még a talán belefér kategória, de mikor 40 körül kapni 32Gb-os hibátlant, kár lenne 70 ezret kiadni egy 16-osért)Füles terén 5-10 ezres kategória, ezt kikötöttem a leányzónak. Az említett márkák játszanak inkább, Sennheiser a nem túl eredeti hangképe miatt eleve kiesett a listáról.

-
dani3l
őstag
válasz
bartucc
üzenetére
Zune HD-t nezd meg esetleg, sokan azt mondjak, hogy jobb a hangminösege, mint a Touchnak (mondjuk sokan dicserik is a Touchot, ugyhogy lehet siman csak Apple haterek..).
Fülesböl nem tudom, milyen arkategoriaban gondolkodsz, de mindenkepp kerdezz utana a füles topikban - ha meg nem tetted meg. Olcsobb kategoriaban Sennheisert semmikeppen. Esetleg Shure, Brainwavz, stb.
Apple uj EarPods fülese meglepöen jol szol szerintem, kezdem is elhinni, hogy tenyleg sokaig fejlesztettek. Kialakitasahoz kepest egesz jok a melyei is. Mindenesetre ha nem valami Apple cucchoz kapod, akkor külön szerintem ne adj penzt erte, akkor mar valami normalisabbat. Mondjuk annak jo lehet, aki nem szereti az IEM füleseket, mert valahol azok, meg a simak között van, egesz kenyelmes. -
Edi77
őstag
Hellosztok!
Érdemes a Touch 4-re egy kameraprogit feltenni? javítja a képminőséget?
-
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc
üzenetére
Én pont fordítva tudtam
Mindegy, ha van füleses topic ott biztos tudnak segíteni
Nekem volt egy sennheiser CX300-asom...imádtam.Egy baja volt, nem sokat bírt a kábelje...egy 12ezres fülesnek 
Jó mondjuk be volt gyűrve a kabátba, télen használtam motorozáshoz, tuti nem segített neki.
-
bartucc
addikt
válasz
Zozzer888
üzenetére
Tud hegedülni, zongorázni, és néha még klasszikus is bejátszik, sok 60-70-es éveken kívül. Meg persze minden más, ami bejön neki, de alapvetően szerintem kiegyensúlyozottság lesz a lényeg. Füles topicban majd utánakérdezek alaposan, mostanában egész jó, kevésbé ismert fülesek is vannak, AKG és Sennheiser alatt árban. (főleg utóbbi nagyon a mélyhangra megy rá, ami nem lenne rossz, csak a zenei ízlés miatt most hátrány)
-
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc
üzenetére
Szerintem a 4G-k használtan mostanság nagyon jó árban vannak
3G-t nem érdemes nagyon venni, nem azért mert rossz (nekem is van egy, és a legtöbb app fut rajta) de árban nem sokkal olcsóbb mint a 4G.Én egy használt 4G-t vennék, legutóbb 26ért ment el egy 9hónapos darab vaterán...igaz 8gb-s volt.
Fülesből, ha minőségit akarsz venni akkor Sennheiser vagy AKG.Ha több tuctuc zenét hallgat a lányzó akkor AKG.
-
bartucc
addikt
Minőségi zenehallgatás lenne a cél, és a képességei miatt maradt kb a Touch. Alternatíva is jöhet, annak ellenére, hogy itt járok, de akinek szánva lenne, a telefonját csak telefonálásra használná, így kellene egy jobb képességű médialejátszó.
Kérdés: az ár alapján 4G ami inkább belefér a keretbe. Ami fontos: hangminőség, néha kis játék, lányról van szó, szóval nem nagy címek, netezés, filmezés esetleg. Esetleg még egy jó árú 3G-n gondolkodtam.
Vélemény?
Ami még érdekelne, a Touch 5 fülese, mennyire elfogadható, a 9 ezres árához képest? Szerintem, tekintve hogy Apple termék, maximum az 5 ezres kategóriát üti meg, kevésbé neves, de minőségi termékekhez képest. De ne legyen igazam.

-
Zozzer888
addikt
válasz
radicsraduly
üzenetére
Mármint 8ezer ft egy olyan cuccért,amin tudsz emailozni, netezni és még 32gb zene is felfér rá?Szerintem többért is elmenne az vaterán főleg, persze te tudod

de ez iszonyat jó ár!
(bezzeg mikor én kerestem nem volt ilyen vétel...)
-
radicsraduly
csendes tag
iPod Touch 32GB 1Gen. 8.000 ! Több infóért Prívátban írhatsz !
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség: képtelen vagyok a gmail kontaktjaimat átszinkronizálni az iPodra... imap engedélyezve van... iTunes-ben eljutok addig, hogy kéri a Gmail id-t, az ok, de a jelszómat nem fogadja el és kidob....most ilyenkor mit kel csinálni?

-
Edi77
őstag
Nos, megvan az iPod Touch 4, 8Gb és az edigitalban volt még belőle. Köszönöm az eddigi segítségeket

-
gabe8719
senior tag
válasz
dani3l
üzenetére
Fura, én is mindenhol olvasom hogy mekkora szívás az ios 6 a 4-es touchon.. Szerintem nem. nyilván gyorsabb volt 5.1.1-el, de gyönyörűen fut 6-on is minden, nálam legalábbis a mostani játékok sem akadnak egyáltalán.
30mb alá sosem esik a szabad ram, ha kilövök pár dolgot, máris 90mb, egy tisztítás után 120-125 mb.. Az UI sem lassul be sosem, max olyan helyeken kell érezhetően többet várni, mint pl. ha megnyitom a beállításokat..
A 6 még szvsz. teljesen rendben van, mindenesetre látva az Apple részéről a supportnak nevezett aljasságokat, a 7-et már sosem fogja megkapni. Legalábbis nálam biztosan nem.Az meg azért még jópár év, amíg a 6-ot már érezhetően nem fogják támogatni az alkalmazások.. Addig meg szépen lementek mindent ipa-ban, úgyhogy megmarad hozzá minden cucc.
-
dani3l
őstag
Hat, nem tudom, a fenykepek mennyire fontosak, de edzeshez ajanlom az uj Nanot, en most vettem egyet es baromi jo..
Mondjuk ujonnan annak is necces az ara, annyiert mar Touchot kapni, de ebböl szinten ki lehet fogni hasznaltan jo allapotut jo aron (nekem pl uj arhoz kepest majdnem felaron sikerült talalnom egy 3 honapos full karcmentest..). -
Edi77
őstag
válasz
dani3l
üzenetére
Köszönöm Neked is a választ, de mint mondtam, sszép az 5ös, meg jobbak a paraméterei, de sajnos nagyon kötnek az anyagiak....nekem tényleg csak zenehallgatás lenne a fő szempont edzés közben, mert játszani nem játszom soha , csak a kedvenc zenéim mennének fel, cca. 4 Gb és pár fénykép. Erre meg bőven elég lenne, szerintem

-
dani3l
őstag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Hogyne lehetne?
Elsö perctöl kezdve ahogy kivettem a dobozbol rajta van egy invisible shield a hatuljan es egy darab karc nincsen rajta a mai napig, pedig mar böven elmult egy eves..Edi77: Ujonnan en mar semmikepp nem vennek 4-es Touchot, csak a szopas van vele az iOS 6 ota, es ezt mar többektöl olvastam, hogy panaszkodtak ra. Szoval ha teheted es mindenkeppen Touch kell, akkor en inkabb az 5-öt nezegetnem, ha szerencsed van abbol meg hasznaltan is ki tudsz fogni nagyon jo aron par honaposat es szep allapotut, mivel annak mar nem polirozott a hatulja igy nem olyan kenyes.
De ha mindenkepp a 4-es mellett döntessz, a 8 gigast nem nagyon ajanlom, fölcsusszan par jatek meg app, aztan mar a fele el is fogyott, edeskeves az a 8 giga szerintem, minimum egy 16, de inkabb a 32.
Hasznaltan viszont tenyleg jo aron mennek mostmar a 4-esek, ezert is nem akarom lecserelni 5-re egyelöre, meg a hibai ellenere sem, bö egy eve vettem 80k-ert, most jo ha 35-öt meger..
-
Edi77
őstag
válasz
Zozzer888
üzenetére
a Galaxy 2őt eddig is kíméltem, de most tönkrement az mp3 lejátszóm...és hát, azért én is régóta kacsintgatok az Apple felé... egyszer elcsábulnék... tudom, jobb lenne egy 4s-t vanni, de hát, sajnos, nem megy most... így legalább belekóstolnék az Iphone világába is kicsit. Nézegettem a 3G-t is, de az már télleg elavult...
-
Zozzer888
addikt
A 4es szofton meg már nem fut semmi.Csak zenére meg nincs értelme táccsot venni szerintem,főleg ha galaxy 2-d van mellette.
Persze én nem akarlak lebeszélni róla,csak mondom
Én "anno" N95 mellé vettem a táccsot (2éve) hogy megnézzem tetszene-e egy szifon...bejött
Jött a szifon is.De ugye az N95 mellé azért volt értelme vastagon
-
Edi77
őstag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Nem szeretem a használt dolgokat
Valahogy, akkor jó, ha én vagyok az első tulaj.Elsősorban zenehallgatásra és fénykép tárolására szeretném, nem vagyok se film-, se video rajongó, SGS2-mön sem használom ki ezeket a funkciókat.
Néztem az 5ös árát.... nagyon borsos, és nincs is 8 gigásban, nekem az meg bőven elég, pl futáshoz, biciklizéshez.
De ha nem frissítem a 4-es szoftot a 6-ra , akkor tán enm olyan lassú :-)
-
Zozzer888
addikt
Újonnan most tuti nem vennék 4est.Használtan igen,mer nem rég 26ért ment el egy fehér 4, 26ért...annyit megér
Viszont már lassan kiöregszik, itt panaszkodnak rá hogy lassú már az új szofttal.
(Nekem 3-as táccsom van)Az 5ös táccs tuti támogatva lesz jó ideig, mellesleg a 32gb-s verzát már be lehet szerezni 65körül.
Elméletileg nem kell semmi xtra driver.
szerintem a tuti döntés az az, ha olcsón beszerzel egy 4-et
Amúgy mire kell?szerk.
lcsón=használtan -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Holnapra tervezem egy ilyen kis készülék megvásárlását, 8 gb-ost. Ez lesz az első Apple dolog az életemben.Most mi számít jó árnak? Edigital megbízható hely a vásárlásra? ... mit kell ehhez a laptopra telepíteni ( iTunes gondolom), hogy tudjam használni képek, zenék stb felcuccolására? XP-m van

( bocs a láma kérdésekért, de eddig az android világában éltem )
-
dani3l
őstag
válasz
Dark-Craft
üzenetére
Szerintem erre eleg nehez lenne barmi ertelmeset is irni..

Esetleg probald meg az iFhone topikot.. -
Dark-Craft
csendes tag
Miért nem működik az iPhone-on?
Van egy iPhone 3GS telefonom,és amikor játsszok rajta,(megvan az eredeti Pou,Subway Surfers meg ilyenek).Na most itt az a baj,hogy amikor akarok venni több pénzt(coint)a saját pénzemből,és rányomok a Buy-ra,tölt,tölt és kidob a játékból.Mitől van ez?Kellene egy kis coin a poumnak,de ez van mindig mikor venni akarok!Kérlek titeket,értelmeseket írjatok!Köszönöm

-
P-SZ-S
aktív tag
Kimásoltam neked egy oldalról amit pontosan 2 másodperc volt megtalálni. Nem vagyok google.
DFU mód: "Megnyomod a powert es a home gombot egyutt es 10 masodpercig tartod, majd felengeded a power gombot, de a home-ot meg nyomod tovabb 10 masodpercig. A kepernyo ilyenkor teljesen sotet, mintha kikapcsolt volna. ekkor dugd ra az usb kabelre, (itunes-nak futnia kell) a szamitogep nem fogja felismerni, de az itunes igen es azonnal felajanl egy restore-t." -
dani3l
őstag
válasz
zekk007
üzenetére
Touchokbol hianyzik az az elektronika, ami kijelzi neked, hogy eppen mennyi az akku töltöttsege, igy a pillanatnyi fogyasztasbol szamit egy körülbelüli erteket, ami komolyabb igenybevetelnel nyilvan joval kevesebb. Vagy valami ilyesmi..
Ezert nincs szazalekos kijelzes sem, mint az iPadekben, iPhoneokban..4G Touch a 6-os iOS ota tenyleg eleg vacak lett szerintem, iota frissitettem mar alig hasznalom masra zenehallgatason kivül, de sokszor meg ott is gondolkodik meg bugzik..

-
zekk007
aktív tag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Hát igen de nincs erre valami fix???Mondjuk tényleg megszokható csak zavaró.... Én nem tudom de ez a
IOS 6.1.3 nagyon zavaróan lassú néhol egészen elgondolkozik..Szerintem ha jön újabb arra már nem fogom frissíteni... Legjobb lenne visszatenni az 5.valahányast az hasított rajta! -
zekk007
aktív tag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Jah hogy fecskendővel...
Már azt hittem hogy meg is kell gyújtani...
Szuper mind1 más.... 
A másik problémám az akku ami végül is nem probléma mert bírja csak a kijelzés egy kicsit cifra...Ha csak netezek akkor jó de ha pl Skype vagy játék van az akku rohamosan lecsökken van amikor ki is írja 20% alatti majd félrerakom 1 percre megint bekapcs és újra félig van az akku... -
asfgh
tag
üdv mindenkinek.
segítségre lenne szükségem,mert van egy ipod touch 1g 8gb-om.
és szoftvert szerettem volna frissiteni de nem sikerült és helyreállítási módban van és nem tudom újrafrissiteni.
mit kezdjek vele hogy jó legyen? -
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy itouch 4g-t de úgy hogy a home gombja nem működik sajnos s csak vírtuálisan van beállítva...Mennyibe kerűl leglcsobban ennek a javítása vagy valami házi praktika...Olvastam hogy ez elég gyakori ...serial hiba...
-
gabe8719
senior tag
válasz
P-SZ-S
üzenetére
Köszi, utánanézek!
Akkor a cydia által már lementett SHSH-t bármikor ki tudom már szedni és felhasználhatom a redsn0w-al?pcnet:
Köszi a tippet, ez az iTools valami zseniális.

Innentől kezdve egy 3 mb-os, bármilyen pendriveon elhurcolható, még csak telepítést sem igénylő alkalmazás a különbség az androidos cuccok és az iPhone-iPod fájlkezelése és adathordozása között...
Azért ez hatalmas szabadság..Ezért a kis appért cserébe korlátozás nélkül élvezhetem a rendszer összes előnyét és a hatalmas háttértárat..

Ezek után 1000%, hogy a droidomtól fogok megszabadulni, a Touch bizony marad, amíg el nem használom..Mégegyszer hálás köszönet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Jövedelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motoros topic
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Nem tudom, hogy mit csináljak. Valakinek valami ötlet? Előre is köszi a segítséget.
Mondjuk ujonnan annak is necces az ara, annyiert mar Touchot kapni, de ebböl szinten ki lehet fogni hasznaltan jo allapotut jo aron (nekem pl uj arhoz kepest majdnem felaron sikerült talalnom egy 3 honapos full karcmentest..).
Újonnan szerintem bárhol vehetsz, de én meghallgatnám a 4S topicban érkezett ajánlatot is
Valahogy, akkor jó, ha én vagyok az első tulaj.
lcsón=használtan

Szuper mind1 más....