- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
-
Don't Panic
senior tag
válasz
mrThomi #10831 üzenetére
Sztem drasztikusan nem fog lemenni a g4 ára.
Hogy mi lesz benne?
Az jó kérdés sztem még ők sem tudják ,én a helyedben tuti megvárnám már csak azért is mert lejjebb fog menni a 4g ára valamennyivel.
És lehet valami olyan lesz az 5ödik hogy beszabehu!!!!
Akkor szar lesz majd azzal a tudattal élni hogy elkapkodtam és nem sokkal többért már 5 gés tuti touchom lenne.
Én spec így gondolom de ha nem bírsz várni akkor sztem jó választás a 4.g is.UI sztem olyan Augusztus körül már kifog jönni az G5 ös Touch.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
mrThomi #10826 üzenetére
most már várd meg az ötödik generációt szerintem .
feladással esetleg ITT próbálkozhatsz -
PredatorNo1
aktív tag
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
mrThomi #8792 üzenetére
Elméletileg hardverilag nincs eltérés a belső memóriát leszámítva. Szóval nincs olyan h aki ipod touch 8gb-osat vett az tulajdonképpen csak ipod 2G kapott nem 3G-t. 16gb-os nem tudom miért nincs. Lehet úgy voltak vele h akinek nagyobb kell 8gb-nál annak a 32gb-os már tuti elég lesz
-
meise
csendes tag
válasz
mrThomi #8422 üzenetére
A múlt héten felröppent pletykák már jövő hétre, augusztus 16-17-ére várták az új touch bemutatását. Ám az Apple egyelőre senkinek sem küldött meghívókat, így valószínűnek látszik, hogy az esemény mégis későbbre fog csúszni.
Mivel az általában mindig kedden vagy szerdán rendezi ezeket az eseményeket, jelenleg a szeptember 14.-e vagy 15.-e tűnnek legvalószínűbbnek.
Többek között erre az eseményre várják az iPhone 4 képességeivel megegyező (Retina kijelző, előlapi kamera, hátlapi fényképező, stb.) új iPod touch készüléket. De valószínű frissülni fog az iPod nano család is.
-
-
trobi28
addikt
válasz
mrThomi #7972 üzenetére
Ez így van,de ahoz kell még idő mire ennyi progit átírnak,de késöbb biztos tuti lessz.
Egyébként maga a rendszer nem volt lassú nálam,nekem csak ezzel a 2 dologgal volt gondom 1:gyorsan merült 2: kompatibilitási problémákUgyan olyan gyorsan nyitotta meg a progikat mint most
-
trobi28
addikt
válasz
mrThomi #7969 üzenetére
De amit írtam már: Sok régi program nem fog rendesen futni (vagy el sem indul) mert még nem írták át hogy kompatibilis legyen 100%-ban a 4-el
Valahol van egy oldal ahol lehet figyelni mely progi müxik 4-el rendesen de mivel visszatértem a régi FW-re így nem tudom hol van már -
Kommy
veterán
válasz
mrThomi #5573 üzenetére
Azért került rá az a firmware, mivel a 3.1-es firmware-t nem lehet felrakni, mivel az csak a gyárban rakják rá. A legújabb firmware pedig a 3.1.2-es, ha működik akkor nem csináltál semmi rosszat, csak frissítve lett a firmware rajta, ami javításokat tartalmaz, szóval nem csináltál rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest