Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
ha szépen mappázva tárolod a zenéket a gépen, akkor szerintem úgy tárold, ahogy az iTunes is- előadók- albumok- dalok. és kb így. aztán újrahúzás esetén a zenéknél ezeket a mappákat (előadók/albumok) egyesével behúzigálhatod itunesba, és ott lesznek szépen rendezve.
iPod szinkronizálásnál mindenképp a manually manage music and videos-t ajánlom, mert akkor szintén csak rá kell huzigálnod a preferált albumokat, dalokat.
iOS 5.0 és fölötte pedig érdemes használni azt a funkciót, hogy már közvetlenül az iPodról is tudod törölni a zenéket. nagyon hasznos.
-
Roliiii
aktív tag
-
Roliiii
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ezt anno a 2G-s iPhone-ommal szívtam be és csak dfu alól tudtam életre kelteni
De ne félj, itt vagyunk, segítünk nincs semmi baja, engem a hányinger kergetett az aggodalomtól anno 
Nekem nem ismerte fel anno az itunes szal dfu alól próbáld meg shift+restore al, és azt a file-t tallózd ami eddig rajta volt, ha jól akarsz jb-elni továbbiakban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest