- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewPuma82
csendes tag
-
koma106
senior tag
-
Rommel6600
őstag
Jó, hát ha nagyon akarom én is el látom olvasni azt a hangyafosnyi méretű szöveget, de szerintem 3 perc után fájna tőle a szemem
Arról nem is beszélve, hogy munka közben pláne baromira nehéz lenne azt az apró szart feltűnésmentesen olvasnom úgy, hogy azt lássam is, és az utasoknak se tűnjön fel -
penge111
addikt
akkor nem kell megijednem, természetes, ha 2.5 óra game után sipákol, hogy 10-20% az akksi?
Amugy maximálisan meg vagyok elégedve vele, winmo után felüdülés ez a kütyü, gyönyörű kijelző, rendkivül egyszerű kezelhetőség, nagyon gyors rendszer, szép videó, gyönyörű film, zenelejátszás és amiben minden hasonló kütyüt ver a beszerezhetetlen alakalmazások végtelen sora
-
techie_guy
tag
Holnap éjfélig ki lett húzva a határidő. Hát azt mondod nem jó ár, de az a helyzet, hogy nézelődök pár napja és jobbat sehol se látok.
Például az előttem postoló srác is amit írt, az apróhirdetésben 31-ért árulják gari nélkül megkímélt állapotút, ez meg vadi új 1 év garival. Vagy ha mondasz nekem jobbat elfogadom, de 32GB-ra szükségem nincs, a 32GB 3G meg az újabbak pedig ennek a többszörösénél kezdődnek. :\ -
PredatorNo1
aktív tag
Ha már kötözködésnél tartunk, mert rosszul irtam bár gondolkodtam hogy kell utanakeresni lusta voltam:
Nem azért nem látod a pixeleket, mert 960*640-es a felbontás, mert ugye ez a felbontás lehetne egy 20 méter széles vásznon is, és akkor látnád a pixeleket, ami számít, hogy ha jól emléksze 360DPI dot per inch és ez számít. De ezt csak kötözködésképpen. Tehát semmi mást nem tettek mint minden pixel helyére kettőt raktak, gyönyörű képe lett, de nemhiszem, hogy ez ér +35 ezret.
A másik nem tudom azt tudod-e, hogy a 3g-32gb órajele: 800Mhz ! Tehát +200Mhz-ről beszélünk, persze részletekbe(csíkszélesség stb) ne mennyünk bele. Ramban ugye megegyeznek.
Nagy hiány a 3g-ben a mikrofon, ezt a 4g-be sikerült a lehető legrosszabb helyre tenni, ill. kapott egy z tengely giroszkópot meg egy gyorsulásmérőt, ezek helyett egy gyors GPS 100x többet ért volna.."Még mindig úgy gondolom, hogy csak magadat okolhatod, hogy nem azt kaptad amit vártál..."
Ezt nem értem, leírtam, hogy nem most vettem a touchot, hanem nagyjából mikor megjelent, ekkor még mindenhol dicsérték, és mivel nagyon meg voltam elégedve a 3g-vel, gondoltam nem csalódhatok. És nem is sajnálkozom, eladtam, nyertem is rajta, de tapasztaltam negatív dolgokat, amiket a mostani 4g tulajok nem hallanak szivesen.ÜDv
-
e30st
tag
Ilyet képkitevős dolgot az iOS jelenleg nem tud. de nagyon tetszik az ötlet. szerintem javasold a fejlesztőknek hogy a következő iOS-ben legyen ilyen lehetőség.
cidyában lehetséges hogy van ilyen, bár én ahhoz annyira nem értek, ami még működő megoldás lehet, hogy letöltöd az XCode developer progit és csinálsz magadnak egy olyan appot, ami abból áll hogy rákattintasz, és behozza a kivánt képet. csak ez drága mulattság mert évente 99 dollárt kell fizetni érte. -
Revoltek
aktív tag
Figyelj kolléga! Kiválasztasz egy szimpatikus amerikai várost és azt adod meg, és akkor nem kell megadni bankszámlát. Google -> Megkeresed a város zip kódját és azt is beírod és ennyi. Ja meg valami álnevet. Ha meg nincs a kártyádon pénz akkor JB-zd és ha majd lesz pénzed restore és regelsz egy másik felhasználónevet európait és megadod a bankszámlád és veszel progikat.
-
McCartman
őstag
én is ebben a dilemmában voltam nemrég , rengeteg youtube vidit megnéztem különböző tokokról , hogy melyik lehet a legjobb.
Végül a Switcheasy RebelTouchnál lyukadtam ki.
Az ára kissé borsos , nem is lehet itthon kapni de elég strapabírónak tűnik a szilikon/kemény műanyag váz kombó miatt és az oldalsó gombokat is védi.
Pár napja rendeltem egyet az ebayen , most várom , hogy ideérjen. -
Firka08
csendes tag
hát szerintem sehogy, mert szerintem úgy igy úgy adja el, hogy nyom rá egy restore-t. Szóval ha használtan veszed akkor kérdezd meg h minden müködik-e, ilyenek h hangszóró, wifi stb. De 4 generációs touch-okra szerintem még ugy is van garancia, mert még nincs egy éve h kijött, ha csak nem olyan valakitöl veszed, aki "elhagyta a papírokat".
-
Don't Panic
senior tag
vegyél ájfónt szerintem...
hogy kinek mire elég a 8 GB az nagyon relatív , mondhatnám hogy erre neked elég a 8 GB de az is lehet hogy nem. (GAMES APPS stb...) de akár elég is lehet.
én is táccs +teló komboval tolom és praktikusabb lenne egy ájfón. De vállalható... (megint ott a kurva telefon érzésem gyakran előjön.) a 3G.s 8 GB valójában 2G.s tehát
a G4 jóval gyorsabb szebb a kijelzője és persze van rajta kis hangszóró is ami filmezésnél jól jön persze ha nagyobb a tárhely.(ébreszt is) majdnem annyit tud mint egy új iphone kivéve h nem tud telefonálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest