Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
üdv
személyes találkozóban veszek ipod touchot, használtan, és miket nézzek meg rajta hogy tudjam biztosan működik-e?
köszönöm, sürgős lenne.!
-
XP NINJA
őstag
hallo
lenne egy ipod touch 2g 8gb-osom, és az lenne a kérdés hogy egy iphone 3g kamerát bele tudok-e rakni?
illetve, egy logitech hd webcam c270-es webkamerát el bírna tartani?
-
XP NINJA
őstag
sziasztok, ipod touch 2g 8gb-hoz szertnék egy füllhalgatót, akg-re gondoltam, kb 1,5 éves gyári füllhalgatóját adnám el és egy 2 ezret hozzáadnék, ennyim lenne egy füllhalgatóra. mit ajánlotok?
-
XP NINJA
őstag
sziasztok, van egy ipod touch 2g 8gb-om még van rajta gari és 3 napja van meg, de már 4x ujraindult. nincs jailbreakelve. mi lehet a gond? ha visszaviszem az üzletbe hogyan bizonyítom be ha csak ritkán csinálja?
-
XP NINJA
őstag
sziasztok. egy ipod 4g be bele lehetne szerkezteni egy iphone 4g-s kamerát? vagy esetleg valami jobb kamerát?
olyanokat láttam, hogy egy átalakitóval rákötöttek egy webkamerát. meg lehetne oldani? hol kaphatnék ipod csatlakozó átalakit usb bemenetre?
-
XP NINJA
őstag
Hali van egy 2g-m es hogy lehetne azt hogy ketszer megnyomva elougrik a futo programok listaja?
-
XP NINJA
őstag
most volt szoftvercserén, és nincs rajta cydia, honnan szerezzek?
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10104 üzenetére
és akkor már nem tudom használni itunessal?
-
XP NINJA
őstag
csináltam egy restore-t és akkor sincsen
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10117 üzenetére
akkor sem lesz
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10501 üzenetére
Néztem a wikipédiát és arra jutottan hogy a touch 5 szeptemberben jön majd ki. Az eddigi összes ipod akkor érkezett
Lenne pár kérdésem:
-Szeretnék egy jó kis windows mobilet rakni a 2g-s touchomra. Hogy lehet? Olyat szeretnék ami az új Omnia 7-en van. Valami témával meg lehet oldani? Jailbreak meg van.
-Ha letöltök Winterboardba egy témát akkor annak a hátterét meg sem tudom változtatni?
-Magyar a szoftverem rajta, és a kikapcsolás és a feloldás feliratot hogyan tudom eltüntetni?-Ha a multitasking nincs bskapcsolva akkor ha kilépek egy appból akkor teljesen bezárul? Nem fut sehol tivább?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Hogy lehetne saját szöveges fájlokat tenni az ipodra? Olyat amit gépen írok txt-be
-
XP NINJA
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=VAKhftX0cjk&feature=related
összerakjuk kinek milye van itt a fórumon és csinálunk egy Itable-t
-
XP NINJA
őstag
mennyiért lehetne eladni egy touch 2g új akksival karcmenteskijelzővel, új kkórm hátlappal?
-
XP NINJA
őstag
válasz csedaviasd #10782 üzenetére
Köszi
-
XP NINJA
őstag
http://www.i-doki.com/szerviz
a touch 2g-m ben lehetne nagyobb ram-ot rakni és pl 16gigát belerakni ? (most 8gb)
-
XP NINJA
őstag
válasz korpicschess #10787 üzenetére
ok
-
XP NINJA
őstag
lenne egy pár kérdésem:
az ipod touch 2g-mnek lehet -e valmiylen programmal megvizsgálni az akkumlátor képességeit?
van-e egy szervíz ahhol akkumlátort cserélnek? s mennyiért kb?
köszönöm
-
XP NINJA
őstag
válasz aranygaluska #10829 üzenetére
nem tudom hogy lehet-e de szerintem rakd fel a 4.1-et, azt könnyebb
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10835 üzenetére
én szerintem szeptemberben ki fog jönni, mert edig z összes szeptember 10-kötüljött
-
XP NINJA
őstag
megvan a discovery free, és megnyitok egy képet, alul eltűnik a kezelőfelület (képváltás) és hogyan hivom vissza?
-
XP NINJA
őstag
http://hardverapro.hu/apro/ipod_touch_2g_8gb_extrak_csere/hsz_1-50.html
valakit nem érdekel?
-
XP NINJA
őstag
valaki sürgősen segítsen!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=9wITvdkJfNo
IPOD TOUCH 2G 8GB eddig semmi baj nem volt vele.
nagyon sürgőőőős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hiányzik a gamer érzés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest